AfdekadviesAfdekken en goed begin

Afdekmateriaal nodig? Wij helpen je kiezen!

Zoals u kunt zien hebben wij op onze website een
enorme keuze aan afdekmaterialen. Er zijn de laatste jaren nogal wat afdekmaterialen bij gekomen. Zo zijn er naast diverse soorten stucloper ook verschillende afdekvliezen en zelfklevende folies aan ons assortiment toegevoegd. En elke soort heeft weer verschillende varianten. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u van het juiste afdekadvies voorzien.

Ook ademende afdekmaterialen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons assortiment. Het aanbieden van een goed afdekadvies is voor ons dan ook een hele normale zaak. Daarom staan wij altijd klaar om u van het nodige afdekadvies te voorzien. Want voor elk type ondergrond hebben wij een juiste afdekking in ons assortiment. Bovendienis alles uit voorraad leverbaar.

Het is belangrijk dat u goed voorgelicht bent.

Het is belangrijk om goed voorgelicht te zijn wanneer u een ondergrond juist af wilt dekken. Daarom adviseren wij u graag afdekmaterialen u nodig heeft. Afdekgigant wil zijn klanten een volledig pakket aan afdek- en beschermingsmaterialen aanbieden. En daar hoort ook een goed afdekadvies bij. Zo weet u welk afdekmateriaal voor uw vloer (situatie) heb beste is. Het afdekken met verkeerde beschermmaterialen kan vervelende gevolgen hebben zoals schimmel, verkleuring of beschadigingen van de ondergrond.

Neem geen risico en laat u goed voorlichten.

Wist u dat:afdekadvies

 • Uit onderzoek blijkt dat:
 • 70% van de vloeren met het verkeerde afdekmateriaal worden afgedekt.
 • en dat 90% van de vochtgevoelige en/of kwetsbare vloeren tijdens de bouw schade op lopen.
 • en dat 95% voorkomen had kunnen worden door een goed afdekadvies.

Het kiezen van het juiste afdekmateriaal is essentieel juiste voor het goed afdekken van een oppervlakte.

Ik zal een voorbeeldje geven:

U wilt een pas gelegde natuurstenen vloer afdekken. Dat kunt u niet zomaar met stucloper doen want u moet een pas gelegde natuurstenen vloer met ademend afdekmateriaal afdekken. Voor deze situatie adviseren wij de Multi cover Ademend. Dit is het meest gebruikte en beste ademende afdekmateriaal op de markt en is de standaard in o.a de projectbouw, particulieren bouw enz, enz…. Ook tegelzetters, keukenmakers, natuursteen specialisten, timmerlieden, houten vloeren specialisten en vele andere professionals maken veelvuldig gebruik van dit uitstekende afdekmateriaal. Ook onze andere afdekmaterialen behoren tot het top sigment, en zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn onze producten altijd gunstig geprijst.

Als u meer informatie wilt over één van de volgende afdekmaterialen klikt u op de producten. U komt dan op de productpagina van het gewenste afdekmateriaal.

 1. Multi Cover Basic
 2. Multi Cover Premium
 3. Multi Cover Ademend
 4. Multi Cover Event
 5. Taraflex Bateco Afdekvloeren
 6. Evenemententapijt
 7. Carpet Cover
 8. Floor Cover
 9. Stucloper

Wij bieden u voor elke vloer/oppervlakte een passende bescherm/afdek oplossing. Voor informatie of een afdekadvies kunt u contact opnemen via het contactformulier of direct bellen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

 

Logo afdekgigant