Afdekadvies

Afdekadvies op maat

Voor elke ondergrond de juiste oplossing!!!

Afdekadvies op maat
Afdekken in de projectbouw

Afdekadvies

Wij gaan serieus om met uw kostbare vloeren, wanden en objecten

Afdekmateriaal nodig? Wij helpen je kiezen!

Zoals u kunt zien hebben wij een enorme keuze aan afdekmaterialen. En de ontwikkeling van nieuwe afdekmaterialen staat niet stil. Zo zijn er naast diverse soorten stucloper ook verschillende afdekvliezen en zelfklevende folies aan ons assortiment toegevoegd. En elke soort heeft weer verschillende varianten.

Ook ademende afdekmaterialen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons assortiment. Het aanbieden van een goed afdekadvies is voor ons dan ook een hele normale zaak. Daarom staan wij altijd klaar om u van het nodige afdekadvies te voorzien. Want voor elk type ondergrond hebben wij een juiste afdekking in ons assortiment. Bovendien is alles uit voorraad leverbaar.

Welk afdekmateriaal heeft u nodig?

De keuze voor een geschikt afdekmateriaal hangt van van diverse factoren.

 • Hoe is de situatie ter plaatsen
 • Wat moet er worden beschermd (vloeren, wanden, objecten enz…)
 • Is het een bestaande of een pas gelegde vloer
 • Wat gaat u op het afdekmateriaal doen
 • Hoelang wilt u het afdekmateriaal gebruiken

Dit zijn een paar vragen die eerst beantwoordt dienen te worden voor een goed afdekadvies.

Door contact met ons op te nemen kunnen wij u van het juiste afdekadvies voorzien.

Belangrijk!

Het is van groot belang dat u goed voorgelicht wordt.

Het is belangrijk om goed voorgelicht te zijn wanneer u een ondergrond of object (met het juiste afdekmateriaal) wilt afdekken. U wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld uw nieuwe vloer met het verkeerde afdekmateriaal wordt afgedekt. Het afdekken met verkeerde beschermmaterialen kan vervelende gevolgen hebben zoals schimmel, verkleuring of beschadigingen van de ondergrond.

Daarom adviseren wij u graag welk afdekmaterialen u het beste kunt gebruiken. Afdekgigant wil zijn klanten een volledig pakket aan afdek- en beschermingsmaterialen aanbieden. En daar hoort ook een goed afdekadvies bij. Zo weet u welk afdekmateriaal voor uw vloer (situatie) heb beste is.

Neem geen risico en neem daarom contact met ons op en laat u goed voorlichten.

Want wij doen meer!

Feiten op een rijtje

Uit recent onderzoek blijkt dat:

 • 87 % het beschermen van kostbare vloeren e.a. onderschat met schade tot gevolg.
 • 69% van de vloeren met het verkeerde afdekmateriaal worden afgedekt.
 • 95% van objecten, meubels/intérieurs niet beschermd worden.
 • 90% van de vochtgevoelige en/of kwetsbare vloeren tijdens de bouw schade op lopen door niet of verkeerd.
 • en dat 99% voorkomen had kunnen worden door een goed afdekadvies en de juiste afdekmaterialen.

Het kiezen van het juiste afdekmateriaal is dus essentieel voor het eindresultaat!

Voorbeeld

U wilt een pas gelegde natuurstenen vloer afdekken. Dat kunt u niet zomaar met stucloper doen want u moet een pas gelegde natuurstenen vloer met ademend afdekmateriaal afdekken. Voor deze situatie adviseren wij bijvoorbeeld de Multi cover Ademend. Dit is het meest gebruikte en beste ademende afdekmateriaal op de markt en is de standaard in o.a de projectbouw, particulieren bouw enz, enz…. Ook tegelzetters, keukenmakers, natuursteen specialisten, timmerlieden, houten vloeren specialisten en vele andere professionals maken veelvuldig gebruik van dit uitstekende afdekmateriaal. Ook onze andere afdekmaterialen behoren tot het top sigment, en zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn onze producten altijd gunstig geprijst.

Of

U wilt een nieuwe gietvloer afdekken. Stucloper biedt ook dan geen oplossing. Omdat een gietvloer na het plaatsen nog een periode chemisch moet uitharden is het verstandig de vloer te beschermen met het Professionele AG Afdekvlies ademend.

Dit Ademende Afdekvlies heeft een dampdoorlaatbaarheid van 1.25 liter per m2 per 24h. Ook dit afdekmateriaal is uitvoerig getest en voldoen ruim aan de hoge toepassings-eisen die gesteld worden. Ook dit materiaal wordt veelvuldig gebruikt door tegelzetters, keukenmakers, natuursteen specialisten, timmerlieden, houten vloeren specialisten en vele andere professionals.

AG Afdekmaterialen

Onze AG afdekmaterialen behoren tot het top sigment, en zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn onze producten altijd gunstig geprijst.

 • Europese kwaliteit
 • Gunstig geprijst
 • Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen
 • Zijn door en door getest
 • Geschikt voor projectbouw

Als u meer informatie wilt over één van de volgende afdekmaterialen klikt u op de producten. U komt dan op de productpagina van het gewenste afdekmateriaal. Of vul het onderstaande contactformulier in met uw vraag.