Afdekadvies | Wij denken met u mee

Afdekadvies op maat

Voor elke ondergrond de juiste oplossing!!!

Afdekadvies op maat
Afdekken in de projectbouw

Deskundig Afdekadvies

Wij gaan serieus om met uw kostbare vloeren, wanden en objecten

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Zoals u kunt zien, bieden wij een uitgebreid assortiment aan afdekmaterialen. We blijven voortdurend nieuwe afdekmaterialen ontwikkelen. Naast verschillende soorten stucloper hebben we ook afdekvliezen en zelfklevende folies aan ons assortiment toegevoegd. Elk type heeft bovendien verschillende varianten.

Tegenwoordig zijn ademende afdekmaterialen ook onmisbaar. Het geven van goed afdekadvies is voor ons vanzelfsprekend. We staan altijd klaar om u te voorzien van het juiste advies. We hebben namelijk voor elke soort ondergrond de juiste afdekking in ons assortiment, en alles is direct leverbaar.

Welk afdekmateriaal heeft u nodig?

De keuze voor geschikt afdekmateriaal hangt af van verschillende factoren:

 • Wat is de situatie ter plaatse?
 • Welke oppervlakken moeten worden beschermd (vloeren, wanden, objecten, etc.)?
 • Is het een bestaande of pas gelegde vloer?
 • Wat wilt u doen op het afdekmateriaal?
 • Hoe lang wilt u het afdekmateriaal gebruiken?

Deze vragen moeten eerst beantwoord worden om u goed advies te kunnen geven.

Neem contact met ons op en wij voorzien u van het juiste afdekadvies.

Belangrijk!

Het is van groot belang dat u goed voorgelicht wordt.

Het is cruciaal om goed geïnformeerd te zijn wanneer u een ondergrond of object wilt afdekken met het juiste afdekmateriaal. U wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld uw nieuwe vloer wordt afgedekt met het verkeerde materiaal. Het gebruik van verkeerde beschermingsmaterialen kan nadelige gevolgen hebben, zoals schimmelvorming, verkleuring of beschadiging van de ondergrond.

Daarom adviseren wij u graag over welke afdekmaterialen u het beste kunt gebruiken. Afdekgigant biedt zijn klanten een volledig pakket aan afdek- en beschermingsmaterialen, inclusief deskundig advies. Op die manier weet u welk afdekmateriaal het meest geschikt is voor uw vloer en situatie.

Neem geen risico en neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Want wij bieden meer!

Feiten op een rijtje

Recent onderzoek toont aan dat:

 • 95% het beschermen van kostbare vloeren en andere oppervlakken onderschat, met schade tot gevolg.
 • 73% van de vloeren wordt afgedekt met het verkeerde afdekmateriaal.
 • 96% van de objecten, meubels en interieurs niet worden beschermd.
 • 95% van de vochtgevoelige en/of kwetsbare vloeren tijdens de bouw schade oplopen door onjuiste of verkeerde bescherming.
 • 99% van deze problemen voorkomen had kunnen worden met een deskundig afdekadvies en het juiste afdekmateriaal.

Het juiste afdekmateriaal: Essentieel voor het eindresultaat!

Voorbeeld

Stel, u wilt een pas gelegde natuurstenen vloer afdekken. In dat geval kunt u niet zomaar stucloper gebruiken, omdat een pas gelegde natuurstenen vloer ademend afdekmateriaal nodig heeft. Voor deze situatie raden wij bijvoorbeeld de Multi Cover Ademend (Pro Air) aan. Dit is het meest gebruikte en beste ademende afdekmateriaal op de markt en wordt veelvuldig gebruikt in de projectbouw, particuliere bouw en andere vakgebieden. Tegelzetters, keukenmakers, natuursteenspecialisten, timmerlieden, houten vloeren specialisten en vele andere professionals maken graag gebruik van dit uitstekende afdekmateriaal. Daarnaast behoren onze andere afdekmaterialen ook tot de topsegmenten en leveren we producten van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn al onze producten gunstig geprijsd.

Een ander voorbeeld:

U wilt een nieuwe gietvloer beschermen. Stucloper biedt ook in dit geval geen oplossing. Omdat een gietvloer na het plaatsen een chemische uithardingsperiode nodig heeft, is het verstandig om de vloer te beschermen met het Professionele AG Afdekvlies Ademend.

Dit licht zelfklevend ademende afdekvlies heeft een dampdoorlaatbaarheid van 1.25 liter per m² per 24 uur. Het materiaal is uitgebreid getest en voldoet ruimschoots aan de hoge eisen die gesteld worden. Ook het Professionele AG Afdekvlies Ademend wordt veelvuldig gebruikt door tegelzetters, keukenmakers, natuursteenspecialisten, timmerlieden, houten vloeren specialisten en andere professionals.

AG Afdekmaterialen

Onze AG afdekmaterialen behoren tot de topsegmenten en zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn al onze producten gunstig geprijsd. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn uitvoerig getest. Onze materialen zijn geschikt voor projectbouw.

 • Europese kwaliteit
 • Gunstig geprijst
 • Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen
 • Zijn door en door getest
 • Geschikt voor projectbouw

Als u meer informatie wilt over een van onze afdekmaterialen, kunt u op de producten klikken. U wordt dan naar de productpagina van het gewenste afdekmateriaal geleid. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen met uw vraag.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.afdekcentrum.nl