Afdekgigant Zakelijk

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk. Is perfect voor u

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk.

Een gedreven team van mensen met kennis van zaken staat voor u klaar. Voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen. Zakelijke klanten (bedrijven, verenigingen, overheid, gemeentes, scholen enz…) kunnen bij Afdekgigant terecht en krijgen een eigen contactpersoon toegewezen.

Wij willen je leren kennen. Wij denken met je mee. En wij nemen je werk uit handen.
Hieronder vindt u een aantal voordelen van Afdekgigant Zakelijk om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken.

 • Snelle service.
  Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Je ontvangt altijd dezelfde dag een opdachtbevestiging/offerte voor uw aanvraag. En je bestelling kan je de volgende dag al in huis hebben. Want besteld u voor 17:00 uur dan wordt de order nog dezelfde dag verwerkt.
 • Je eigen contactpersoon.
  Je eigen contactpersoon is vooral heel handig. Je doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke wensen.
 • Offerte op maat.
  We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt. Nadat de opdrachtbevestiging/offerte door u is goedgekeurd wordt uw bestelling in behandeling genomen en verwerkt. Tevens ontvangt u indien mogelijk het Track & Trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen.
 • Bestellen op rekening.
  Als zakelijke klant kunt u gewoon op factuur bestellen. Wel zo gemakkelijk.

Vraag nu uw zakelijke account aan:

Afdekgigant