Afdekgigant Zakelijk | Voordelen voor vaste klanten

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk. Is perfect voor jou!

Een gedreven team van deskundigen staat klaar om je te helpen. Voor ondernemers met een KvK-nummer die op zoek zijn naar een persoonlijke en eenvoudige manier van zakelijk inkopen doen. Bij Afdekgigant kunnen zakelijke klanten (bedrijven, verenigingen, overheid, gemeentes, scholen, etc.) terecht en krijgen ze een toegewijd contactpersoon.

We willen jou leren kennen, met je meedenken en het werk uit handen nemen.

Hieronder vind je een aantal voordelen van Afdekgigant Zakelijk om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken.

1. Speciale zakelijke functies

Met een zakelijk account heeft u extra mogelijkheden die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Denk hierbij aan staffelprijzen, offertes- en facturering op maat, het beheren van meerdere gebruikers en meer. Deze functies kunnen u helpen om uw financiën beter te organiseren, uw uitgaven te volgen en een duidelijk overzicht te behouden van uw zakelijke activiteiten.

2. Verbeterde klantenservice

Als zakelijke klant geniet u vaak van een hoger niveau van klantenservice en ondersteuning. U krijgt direct toegang tot een speciaal team van specialisten die weten getraind zijn in het afhandelen van zakelijke vragen en verzoeken. Of het nu gaat om technische problemen, factureringskwesties of algemene vragen, u kunt rekenen op een snelle en gepersonaliseerde service.

3. Betrouwbaarheid en veiligheid

Zakelijke accounts bieden doorgaans extra beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Dit kan onder andere het gebruik van tweestapsverificatie, geavanceerde coderingstechnologieën en striktere toegangscontroles omvatten. Als bedrijf is het van essentieel belang om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens te waarborgen, en een zakelijk account kan u helpen deze doelen te bereiken.

4. Schaalbaarheid en flexibiliteit

Met een zakelijk account kunt u profiteren van schaalbaarheid en flexibiliteit. Wij kunnen uw account eenvoudig aanpassen aan de groei van uw bedrijf en uw veranderende behoeften. Of u nu nieuwe gebruikers wilt toevoegen of uw account wilt upgraden, een zakelijk account biedt de flexibiliteit om mee te groeien met uw organisatie.

5. Professionele uitstraling

Het hebben van een zakelijk account draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U kunt uw bedrijfsnaam, logo en andere relevante informatie opnemen in uw accountprofiel. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk en wekt vertrouwen bij uw klanten en partners.

6. Snelle service

Bij ons zijn lange wachttijden aan de telefoon taboe. Je ontvangt altijd op dezelfde dag een orderbevestiging/offerte voor je aanvraag. En je bestelling kan de volgende dag al worden bezorgd. Als je vóór 16:00 uur bestelt, wordt de order nog dezelfde dag verwerkt.

7. Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling op te halen bij onze locatie in Sleeuwijk. Maak wel van tevoren een afspraak, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je bestelling klaarstaat.

Kortom, het aanvragen van een zakelijk account biedt tal van voordelen die uw bedrijf kunnen helpen groeien, efficiënter te werken en professioneel over te komen. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en een zakelijk account aan te vragen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en uw zakelijke behoeften te vervullen.

Dus vraag nu jouw Zakelijk Account aan en profiteer van de vele voordelen.

Het aanvragen van een Zakelijk Account verplicht je tot niets.