Afdekgigant Zakelijk | Voordelen voor vaste klanten

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk

Bestellen via Afdekgigant Zakelijk is de perfecte keuze voor jouw bedrijf!

Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te assisteren. We richten ons op ondernemers met een KvK-nummer die op zoek zijn naar een persoonlijke en moeiteloze manier van zakelijk inkopen. Bij Afdekgigant kunnen zakelijke klanten (bedrijven, verenigingen, overheden, gemeentes, scholen, enz.) terecht en krijgen ze een speciale contactpersoon toegewezen.

We willen jouw bedrijf leren kennen, met je meedenken en de zaken uit handen nemen.

Het openen van een zakelijk account bij Afdekgigant biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele voordelen van het zakelijke account bij Afdekgigant (A.G. van den Heuvel Trading & Services):

Speciale zakelijke functies

Met een zakelijk account krijg je extra mogelijkheden die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Denk hierbij aan staffelprijzen, op maat gemaakte offertes en facturering, het beheren van meerdere gebruikers en meer. Deze functies helpen je om je financiën beter te organiseren, je uitgaven te volgen en een duidelijk overzicht te behouden van je zakelijke activiteiten.

Uitgebreide klantenondersteuning

Als zakelijke klant geniet je van een hoger niveau van klantenservice en ondersteuning. Je hebt direct toegang tot een gespecialiseerd team dat getraind is in het afhandelen van zakelijke vragen en verzoeken. Of het nu gaat om technische vraagstukken, factureringskwesties of algemene vragen, je kunt rekenen op snelle en gepersonaliseerde service.

Volume- of kortingskortingen

Zakelijke accounts komen vaak in aanmerking voor speciale kortingen of prijsafspraken bij het plaatsen van grotere bestellingen

Aangepaste prijsafspraken per contract

Bedrijven die regelmatig grote volumes aankopen, kunnen aangepaste prijsafspraken op contractbasis krijgen. Bijvoorbeeld voor een project of om je voorraad op peil te houden.

Professionele uitstraling

Het hebben van een zakelijk account draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Je kunt je bedrijfsnaam, logo en andere relevante informatie opnemen in je accountprofiel en zelfs op diverse producten laten bedrukken zoals Afdekvliezen of Tapes. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van je merk en wekt vertrouwen bij je klanten en partners.

Snelle service

Bij ons zijn lange wachttijden uit den boze. Je ontvangt altijd op dezelfde dag een orderbevestiging/offerte voor je aanvraag. Als je vóór 16:00 uur bestelt, wordt de order nog dezelfde dag verwerkt.

Btw-vermelding

Zakelijke Accounts kunnen een btw-nummer toevoegen, waardoor men in aanmerking komt voor belastingaftrek. Onze Europese klanten kunnen gebruik maken van de ICP-regeling.

Facturatieopties

Voor zakelijke accounts bieden wij uitgebreidere facturatieopties. Dit kan het bijhouden van aankoopgeschiedenis en het beheren van uitgaven vergemakkelijken.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling op te halen bij onze locatie in Sleeuwijk. Maak wel van tevoren een afspraak, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je bestelling klaarstaat.

Kortom, het aanvragen van een zakelijk account biedt tal van voordelen die je bedrijf kunnen helpen groeien, efficiënter te werken en professioneel over te komen. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en een zakelijk account aan te vragen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en aan je zakelijke behoeften te voldoen.

Dus vraag nu jouw Zakelijk Account aan en profiteer van de vele voordelen.

Het aanvragen van een Zakelijk Account verplicht je tot niets.