Afdekken

Afdekken, afplakken en beschermen met Afdekgigant

Afdekken is een ruim begrip. Toch wil ik proberen u uit te leggen waarom het zo belangrijk is om uw vloeren goed af te dekken en u te informeren over de diverse afdekmaterialen in ons assortiment. Veel mensen weten namelijk niet dat er verschillende soorten afdekmateriaal zijn en dat deze soorten ook speciaal ontwikkeld zijn voor bepaalde ondergronden. Afdekken kunt u met verschillende afdekmaterialen doen. Zoals ik al zei, zijn er verschillende soorten afdekmateriaal. Wanneer u wilt afdekken, kunt u dat met drie soorten afdekmateriaal doen.

Namelijk:

Afdekken met Afdekfolie:

Onze afdekfolie (beschermfolie) is er in een aantal soorten: Carpet Cover, Floor Cover, AG Glass Cover, AG Uni Cover en al deze soorten hebben zo hun specifieke eigenschappen.Ik wil niet te diep ingaan op de specifieke eigenschappen van al deze zelfklevende beschermfolies. Wel kunt u hier onder de beschermfolie kiezen welke voor u interesant is en wordt u naar de pagina van uw keuze doorgelinkt.

  • Carpet Cover. (tapijt folie. Speciaal geschikt voor het beschermen van tapijt en tapijttegels. Bovendien is Carpet Cover ideaal voor het beschermen van gestoffeerde trappen)
  • Floor Cover. (Speciaal geschikt voor het beschermen van bestaande vlakke en harde vloeren zoals tegels, laminaat, houten vloeren,harde natuursteen soorten, PVC vloeren ect)
  • AG Glass Cover. (Onderandere geschikt voor glas, ramen, glazen elementen en puien ect. Wordt ook gebruikt voor andere gladde oppervlaktes zoals panelen, elementen, en andere oppervlaktes)
  • AG Uni Cover. (Speciaal ontwikkeld voor het beschermen van aluminium, gecoat en ongecoat glad materiaal, kunststof, gevel elementen enz)

Zo zijn kwetsbare elementen (Glas, Aluminium, Kunststof enz.) tijdens het vervoeren en tijdens bouwwerkzaamheden altijd goed beschermd. En heeft u er alles an gedaan om beschadegingen en vervuiling te voorkomen. Zo laat u in ieder geval zien dat u achter uw materialen staat. Bovendien is het een signaal naar de mensen op de werkvloer zodat deze mensen ook zorgvuldig omgaan met de beschermden producten.

Afdekken met Afdekvlies:

Afdekvlies is een nieuwe generatie afdekmateriaal en is er ook in diverse varianten. Zo hebben wij in ons assortiment schildersvlies, ademend afdekvlies, afdekvlies voor evenementen, afdekvlies voor beton elementen zoals prefab betonnen trappen en galerijen. Ook voor deze vier afdekvliezen kunt u hier onder naar de pagina’s doorlinken welke voor u interesant zijn.

  • Multi Cover Basic. (Schildersvlies voor het afdekken tijdens schilderwerkzaamheden maar ook terbescherming van diverse bestaande vloeren zoals hout, tegels, parket enz)
  • Multi Cover Ademend. (Ademend afdekvlies is volgens het “gore tex” principe ontwikkeld en is voor het beschermen van pas gelegde vloeren zoals natuursteen en andere vocht gevoelige ondergronden)
  • Multi Cover premium. (Afdekvlies premium is speciaal ontwikkeld voor prefab-betonnen elementen. Veilig, gemakkelijk en snel. Ook voor projectbouw één van de meest verkochte afdekvliezen)
  • Multi Cover Event. (Afdekvlies voor evenementen, sporthalvloeren, gymzalen en andere hallen. Multi Cover Event is een zeer sterk afdekvlies. Absorberend en vocht dicht)

Afdekken met stucloper:

Stucloper is wel een van de eerste afdekmaterialen die gebruikt werd om vloeren af te dekken. En natuurlijk hebben wij in ons assortiment ook stucloper. Onze stucloper is onbedrukt, extra dik en dubbel PE-gecoat. Bovendien hebben onze rollen altijd vaste maten. Onze stucloper is zeer scherp geprijst en altijd van een uitstekende kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. En dat is uiteindelijk wat wij willen. Lees hier verder wanneer u meer wilt weten over onze stucloper.

Duct-tape:

Als u uw vloeren wilt afdekken vergeet dan niet onze Duct-tape mee te bestellen. Wilt u meer weten over onze producten? Wij staan graag voor u klaar!

Logo afdekgigant
Popup Offerte AG Afdekvliezen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Stucloper banner 1-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​