Afdekken, beschermen

Met beschermmaterialen van afdekgigant kunt u alle vloeren, wanden, deuren, panelen, elementen enzovoort afdekken, beschermen tegen vuil, vocht en beschadigingen. Of het nu gaat om hout, steen, tegels, pvc, linoleum, gietvloeren, oude plavuizen, estriken, aluminium, kunststof enz enz….

Wij hebben er het juiste beschermingsmateriaal voor in ons assortiment. Afdekken, beschermen is een ruim begrip, en zo ook ons assortiment. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om vloeren enz. te beschermen willen wij u graag op een snellen en eerlijke manier voorzien van het juiste afdekadvies.

Afdekken, beschermen van diverse oppervlaktes.

Een veel getelde vraag is vaak: Welk afdekmateriaal moet ik nu gebruiken? Wanneer u een goed afdekadvies nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen u graag helpen om het juiste afdekmateriaal voor uw situatie te kiezen. Wij hebben voor elke vloer of oppervlakte een geschikt afdekmateriaal in huis. Of het nu gaat om een parket vloer, plavuizen, beton een strakke natuursteen vloer of een evenementenvloer. Wij hebben de oplossing voor u. En bovendien kunnen wij de oppervlaktes ook nog voor u komen afdekken. Vraag voor onze afdekservice naar de mogelijkheden via de link hier onder en u krijgt direct een offerte op maat.

AG Afdekservice

De productwijzer

U kunt natuurlijk onze productwijzer raadplegen voor een eerlijk afdekadvies.

In de meeste gevallen zijn onze klanten dan vaak geholpen en weten ze welk afdekmateriaal voor hun situatie het beste geschikt is.

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere situaties waar u niet direct een geschikte oplossingen voor kunt vinden. Afdekken, beschermen kan in sommige situaties best lastig zijn. In dat geval willen wij u graag en handje helpen en u een persoonlijk afdekadvies (op maat) geven. Mail ons en u krijgt binnen 1 dag (meestal eerder) een goed advies op maat waar u wat mee kunt.

Een advies op maat?

Klik op mij voor een afdekadvies op maat !!!

Afdekadvies op maat

Om een afdekadvies op maat te krijgen hebben wij wel wat gegevens van u nodig. U kunt hier onder uw gegevens invullen en beschrijf uw situatie zo goed mogelijk (vermeld ook het aantal meters) en wij geven u zo spoedig mogelijk een passend antwoord terug.

Advies op maat. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk en proberen altijd met onze klanten mee te denken. Wij verkopen onze afdekmaterialen uit een groot centraal magazijn en proberen altijd al onze producten ruim op voorraad te hebben. Wij verkopen onze producten via internet en telefoon aan particulieren en bedrijven in heel europa en besparen onze klanten op deze manier veel tijd en onnodige kosten.

Onze service kent vele voordelen voor onze klanten.

Alleen maar voordeel bij Afdekgigant.

 1. U hoeft geen voorraad meer te nemen. (Levering binnen 24 uur mogelijk!!!)
 2. U hoeft geen medewerkers op pad te sturen.
 3. Altijd de scherpste prijzen.
 4. Altijd bereikbaar.
 5. Geen dure catalogus, maar alles online te bekijken en te bestellen.
 6. Altijd aanbiedingen.
 7. Altijd de beste kwaliteit.

Afdekken, beschermen met Afdekgigant.

Een greep uit ons assortiment: (te vinden in onze webwinkel)

 • Afdekpakketten
 • Stucloper
 • Multi Cover Basic
 • Multi Cover Event
 • Multi Cover Premium
 • Multi Cover Ademend
 • Carpet Cover
 • Floor Cover
 • AG Glass Cover
 • AG Uni Cover
 • AG Duct-Tape
 • AG Easy Tape
 • AG Kleefmatten
 • Evenemententapijt
 • Taraflex Bateco Afdekvloeren
 • Floor-Taper

Onze afdekmaterialen zijn van een zeer goed kwaliteit en worden door ons zelf getest. Afdekgigant weet als geen ander dat een goede afdekking zeer belangrijk is. Door onze ervaring op het gebied van afdekmaterialen weten wij waar we over praten en kunnen wij u een eerlijk afdekadvies op maat geven. In onze blogs kunt u meer lezen over onze afdekmaterialen. Daarom adviseren wij onze klanten en willen wij altijd de beste service aanbieden. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben willen wij die graag van u horen. U kunt uw vragen of opmerkingen altijd via onze contactpagina of direct per telefoon stellen. U kunt dan bellen met onze klantenservice.

Vul uw gegevens in en ontvang een productadvies speciaal voor uw situatie.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 183 reviews.