Afdekken in de projectbouw

Afdekadvies op maat
Afdekken in de projectbouw

Tegenwoordig worden ook de afdekmaterialen meegenomen in de ontwikkeling van grote projecten. Afdekken in de projectbouw is serious business. Waar vroeger het afdekken en beschermen van vloeren, wanden, ruimtes en oppervlaktes vaak nog als een noodzakelijke kostenpost gezien werd, wordt er tegenwoordig in de ontwikkeling van projecten vaak een stelpost opgenomen en samen met ons in een vroeg stadium al bekeken welke afdekmaterialen tijdens de diverse bouwfases aangeleverd moeten worden. Omdat er tegenwoordig steeds meer eisen gesteld worden aan bijvoorbeeld veiligheid, zijn er diverse soorten anti-slip afdekmaterialen ontwikkeld en is de kwaliteit van de beschermmaterialen enorm omhoog gegaan. Bovendien is de diversiteit van de afdekmaterialen in ons assortiment compleet te noemen en hebben wij alle producten uit onze assortiment natuurlijk altijd op voorraad. Hier ziet u een kleine greep uit ons assortiment. Onze afdekmaterialen variëren van stucloper, afdekvlies tot zelfklevende bescherm folies.

Het afdekadvies.

Het afdekadvies wordt samen met de uitvoerder/projectleider besproken en wordt door ons uitgewerkt. Om aan de eisen van overheid (veiligheid, gewicht, stof, enz…) en de wensen van het personeel op de werkvloer tegemoet te komen wordt er direct samengewerkt met de uitvoerder/projectleider.Wanneer het bouw-traject bekent is wordt er voor elke fase een afdekadvies gegeven. Er wordt in fases gewerkt omdat er vaak met verschillende afdekmaterialen gewerkt wordt. Wanneer het project een afdekfase bereikt heeft wordt er een bestelling op maat geleverd en hoeft het materiaal niet langdurig opgeslagen te worden.Wanneer er een tweede, een derde, en bijvoorbeeld een vierde fase komen worden de afdekmaterialen steeds in samenspraak met de uitvoerder / projectleider op de gewenste dag bezorgd.Ook wordt er gekeken naar milieu, veiligheid en economische voordelen. Wanneer er minder afval geproduceerd wordt is dat voordeliger en beter voor het milieu. Wij denken graag met u mee, en stimuleren groen bouwen.

De materialen

Het afdekken in de projectbouw gaat vaak in fases en onder begeleiding van de uitvoerder. Wanneer er een materiaal keuze gemaakt is worden deze per fase afgeleverd en direct verwerkt. Hier onder een voorbeeldje.

  • Fase 1 – Stucloper:Cement dekvloeren afdekken i.v.m. doorlopen en vervuiling.
  • Fase 1 – Multi Cover Premium: Bescherming van Prefab betonnen trappen en gallerijen.
  • Fase 1 – Glass Cover: Bescherming van ramen, puien, deuren enz….
  • Fase 2 – Multi Cover Ademend: Bescherming voor vocht gevoelige en pas gelegde vloeren.
  • Fase 2 – Eventueel Stucloper en Multi Cover Premium. (bescherming drukke werkpaden)
  • Fase 3 – Multi Cover basic: Schilderwerkzaamheden.
  • Fase 3 – Carpet Cover (bescherming van tapijt en tapijttegels.
  • Fase 3 – Stucloper, Multi Cover Premium, Multi Cover Ademend.
  • Fase 4 – Diverse afdekmaterialen voor afbouw werkzaamheden.

Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook andere beschermmaterialen zoals: Duct-tape, AG Uni Cover, kleefmatten enz…..

Afdekken in de projectbouw met Afdekgigant

Afdekgigant is volledig gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen en zo laag mogelijk prijs-en kostenniveau zodat u er uw voordeel mee kunt doen. Bovendien hoeft u geen medewerkers op pad te sturen om afdekmaterialen te halen, maar bestelt u gewoon online via onze website. of vraagt u een offerte aan via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. Met onze prijzen weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel. Bij Afdekgigant willen wij onze klanten zoveel mogelijk tegemoet komen en proberen wij altijd zo goed en snel mogelijk de bestellingen op plaats van bestemming te krijgen. Daarom werken wij uitsluitend met de beste koeriers en pakket bezorgers.

Wij werken onder andere met:

DHL                                     PostNL

Bovendien hebben wij ook de mogelijkheid grote bestellingen zelf te bezorgen. Om onze service zo goed mogelijk uit te voeren hebben we soms wel wat gegevens nodig van u. Daar komen we niet onderuit. Wij vragen alleen het hoog nodigen en uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om uw bestellingen bij u te bezorgen. Wanneer u op de hoogte gehouden wil worden over onze producten kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Afdekken in de projectbouw met afdekgigant! Veilig, snel, gemakkelijk en voordelig. Bekijk de lijst met referenties welke ook met onze afdekmaterialen hebben gewerkt.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 183 reviews.