Afdekken met Schildersvlies

Multi Cover Basic

Multi Cover Basic wordt ook wel afdekvlies of schildersvlies genoemd.

Bescherming voor harde vloeren. Multi cover basic of schildersvlies is de basis uitvoering van ons assortiment afdekvliezen. Multi Cover Basis is een dubbellaags afdekmateriaal voor het tijdelijk beschermen van harde vloeren. De onderlaag is een taaie, folie waardoor het materiaal vochtdicht is. De zachte bovenlaag is een schok- en vochtabsorberend vilt dat een perfecte bescherming biedt aan gevoelige oppervlaktes zoals parket,tegels en natuursteen. Zoals de naam al zegt wordt schildersvlies vaak tijdens schilderwerkzaamheden gebruikt.

LET OP: bij verwerking op parket dienen de gebruikte was, olie of lak volledig uitgehard te zijn voordat tot afdekken overgaat. Voor pas gelegde vloeren is er Multi Cover Ademend.

Multi Cover Basic kent geen beperkte inzetduur.

Voordelen:

  • Ideaal voor schilderwerkzaamheden
  • Schokabsorberend
  • Vochtabsorberend
  • Geschikt voor buitentoepassingen
  • Herbruikbaar

Technische specificaties:

  • Dikte 220gr/m²
  • Onbeperkt houdbaar
  • wikkeling: folie buitenzijde
  • Materiaal: non-woven + anti slip
  • Kleur: grijs

Multi Cover Basic is verkrijgbaar in diverse maten.Voor het afplakken van de naden adviseren wij onze extra sterke AG Duct-tape. Er zijn diverse soorten afdekvlies. Een uitgebreid advies kunt u krijgen via onze productwijzer. Natuurlijk kunt u uw vloeren afdekken met andere afdekmaterialen zoals stucloper of folie. Dit zal in de meeste gevallen ook prima voldoen. Het grote verschil tussen afdekvlies (multi cover basic) en stucloper of folie is dat dit afdekvlies een dikte heeft van 220 gram per vierkante meter waardoor dit afdekmateriaal schok bestendig is.

Wanneer er tijdens de bouwactiviteiten iets op de grond valt (gereedschap of bouwmaterialen) dan zal de afdekvlies een groot gedeelte van de val breken. En stucloper, afdekkarton of folie vangt geen klappen op en is daardoor gevoeliger voor beschadigingen. Wanneer u serieus aan de slag wilt en veilig gemakkelijk en snel wilt werken adviseren wij onze schildersvlies met zijn fantastische eigenschappen. Voor het aftapen van de naden kunt u onze duct-tape gebruiken.

Onze stucloper is wel extra dik en dubbel PE gecoat waardoor onze stucloper ook voldoet aan onze strenge eisen. Onze zelfklevende folie is ook uitvoerig door ons getest en is een absoluut top product. (niet vergelijkbaar met standaard bouw folie)Heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij staan voor u klaar!

Heeft u wat meer nodig dan normaal?

Grote afname? Laat u verrassen!

Wanneer u grote hoeveelheden nodig heeft kunnen wij u een zeer aantrekkelijk aanbieding doen.

Vul het offerte aanvraagformulier in en ontvang uw persoonlijk opmaat aanbieding in uw mailbox.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 186 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?