Afdekken vloer

Afdekken vloer is een blog dat vooral gaat over verschillende manieren om uw vloer af te dekken en de diverse soorten afdekmateriaal. Denk hierbij aan folie, stucloper en afdekvlies. Afhankelijk van uw vloer zal ik aan de hand van een paar voorbeelden uitleggen waar u op moet letten bij het kopen van uw afdekmateriaal en het beschermen van uw vloeren.

 

Afdekken vloer “welke ondergrond”

Afhankelijk van de ondergrond kunt u een keuze maken welk afdekmateriaal voor uw situatie geschikt is.

 

Er zijn 4 verschillende soorten afdekmateriaal.

 

Afdekken vloer : Folie

Een zelfklevende folie is de eerste optie. Zelfklevende folie is toepasbaar op tapijt, tapijttegels maar ook op andere vlakke vloeren zoals tegels of hout.Ook hebben wij een zeer goede Glass folie met een inzetduur van 2 weken en van 4 weken.

 

Carpet Cover

Tapijtfolie (Carpet Cover) is de ideale keuze voor tapijt en tapijt tegels. Doordat de onderzijde van deze folie voorzien is van een kleeflaag blijf carpet cover uitstekend op het tapijt vast liggen en verschuift hij niet. Het aanbrengen van carpet cover gaat vrij eenvoudig omdat de folie andersom op gerold zit .U hoeft alleen de rol maar met de voet vooruit te duwen en uw tapijt wordt veilig afgedekt. Het verwijderen van carpet cover gaat zeer snel en er worden geen lijmresten achter gelaten. Carpet Cover is de oplossing voor het beschermen van tapijt en gestoffeerde trapen.

 

Floor Cover

Vloer Folie (Floor Cover) is een zelfklevende beschermfolie voor het afdekken van harde ondergronden zoals bijvoorbeeld tegels of houten vloeren. Floor cover is een zeer sterk beschermfolie. Aan de onderzijde van deze folie is voorzien van een kleeflaag waardoor deze folie uitstekend op de ondergrond blijft liggen.Het uitrollen gaat zeer eenvoudig omdat de folie omgekeerd is gewikkeld en de kleeflaag direct op de ondergrond gerold kan worden. Het verwijderen gaat uiteraard snel en eenvoudig. Onze bescherm folies laten geen lijmresten achter.

 

Afdekken vloer : Stucloper

Afdekken vloer : Stucloper in natuurlijk een van de meest gebruikte afdekmaterialen en is geschikt voor alle harde “droge” vloeren en ondergronden. Toch is het raadzaam op te letten bij de aankoop van stucloper. Er zijn nogal wat soorten op de markt die totaal niet geschikt zijn om vloeren mee te beschermen. Onze stucloper is standaard dubbel PE-gecoat. Bovendien kunnen wij elke gewenste dikte,lengte en breedte per pallet voor u opmaat leveren. Wilt u meer weten over onze afdekmaterialen dan kunt u ons altijd bereiken via onze contactpagina of het offerteformulieren.

 

Afdekken vloer : Afdekvlies

Afdekken vloer: Afdekvlies is een nieuwe soort afdekmateriaal en is de meest flexibele van alle soorten. Afdekvlies is altijd schok absorberend en vaak herbruikbaar. Er zijn diverse soorten afdekvlies verkrijgbaar in onze webwinkel.

Allemaal afdekvliezen met uitzonderlijke eigenschappen. Allen zijn ze schokabsorberend en vochtdicht. Schokabsorberend is altijd een groot voordeel tenopzichte van de ander afdekmaterialen omdat er tijdens het klussen altijd wel iets op de grond valt en zo de inslag gedempt wordt.

 

Multi Cover Basic

Afdekken vloer : Afdekvlies Basis (Multi Cover Basic (Grijs) wordt ook wel schildersvlies genoemd omdat dit afdekvlies een sterk absorberend vermogen heeft. Heel handig wanneer je wilt schilderen. De verf zakt door het afdekvlies waardoor je niet de hele ruimte onder de verf loopt. De onderlaag van dit afdekvlies is natuurlijk vocht dicht.

 

Multi Cover Premium

Afdekken vloer: Afdekvlies Premium (multi cover premium) is een dubbellaags afdekvlies en is voorzien van een anti slip laag. Dit afdekvlies is uitstekend geschikt voor het beschermen van prefab betonnen gangen en galerijen. Ook is multi cover premium zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren zoals laminaat parket og gelakte trappen. Multi Cover Premium is boverdien gemakkelijk af te vegen. Ook leverbaar in 80 cm breed voor bijvoorbeeld trappen en gallerijen.

 

Multi Cover Event

Afdekken vloer : Afdekvlies Event (multi cover event) is een drielaags afdekvlies en islicht van gewicht waardoor dit afdekvlies gemakkelijk hanteerbaar is. Dit afdekmateriaal wordt zeer vaak toegepast op marmoleum,linoleum,parket en sporthal- en gymzaalvloeren. Dit afdekvlies is ook geschikt voor de wat meer intensieve bouwwerkzaamheden.

 

Multi Cover Ademend

Afdekken vloer : Afdekvlies Ademend (multi cover ademend) is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van pas gelegde vloeren (vochtige en vocht gevoelige vloeren) zoals diverse natuursteen soorten, terra cotta’s of oude plavuisjes en andere oude bouwmaterialen. Maar ook sommige tegel soorten zijn zeer gevoelig voor vocht. (denk aan kalk uitslag bij het afdekken van verse tegelvloeren) Uitgeslagen vloeren zijn vaak zeer lastig schoon te krijgen. Dus kies zorgvuldig uw afdekmateriaal uit!!!

 

Taraflex Bateco Afdekvloeren

De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn zeer sterk en brandvertragend. Deze afdekvloer biedt de beste bescherming en is vocht dicht. De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn ontwikkeld voor het afdekken van o.a. sportzalen, gymzalen en evenementenhallen maar wordt door zijn uitzonderlijke kwaliteiten steeds multifunctioneler toegepast. Denk hierbij aan tijdelijke werkvloeren of tijdelijke doorlopen en gangen in gebouwen en/of ruimtes.

 

Duct Tape van afdekgigant

Vergeen niet dat u bij het beschermen van uw vloeren(behalve wanneer u ademend afdekvlies gebruikt) ook plakband nodig heeft. Wij hebben in ons assortiment zeer sterke Duct Tape voor een heel zacht prijsje.

 

Webwinkel

U vindt onze afdek- en beschermmaterialen in onze webwinkel waar u naar hartelust kunt bekijken, bladeren, en vergelijken. Mocht u vragen hebben kunt u via één van de offerte formulieren of via de contactpagina ons gemakkelijk bereiken.Wij horen graag van u. Meer lezen?

 

Kijk ook eens bij de volgende blogs:

 

Wij van afdekgigant stellen de hoogste eisen aan onze afdek-en beschermmaterialen. Wij stellen dan ook de kwaliteit van onze producten altijd voorop.Heeft u vragen of wilt u meer weten?Wij horen graag van u!

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​