Afdekking

Met afdekmateriaal of afdekking zoals stucloper, afdekvlies of folies van Afdekgigant beschermt u uw vloeren optimaal. Bij afdekgigant bent u bij het juiste adres voor alle soorten afdekking. Afdekkingsmateriaal voor vloeren, wanden, ramen en deuren. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf wat zich speciaal richt op het tijdelijk beschermen en afdekking van vloeren, wanden, ramen en deuren tijdens verbouwingen, nieuwbouw, onderhoud en renovatie projecten van schepen, gebouwen, woningen en bouwtereinen.Afdekgigant stelt de wensen en de behoeftes van haar klanten centraal. Vanuit het centraal gelegen magazijn worden al onze producten binnen 24 uur bij u, of op de werkplek afgeleverd.Afdekgigant loopt voorop als het gaat over slimme, handige en tijdbesparende beschermoplossingen en werkt continu mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Kortom: A-Kwaliteit Afdekking van Afdekgigant is nieuw en verantwoordt.

Beschermoplossingen van Afdekgigant voor:

 • Natuursteen
 • Hout
 • Tegels
 • Laminaat
 • Tapijt, tapijttegels
 • Vinyl
 • Sporthalvloeren
 • Evenementenhalvloeren (brand vertragend)
 • Gietvloeren en kunststofvloeren
 • Aanrechtbladen en sanitair
 • Ramen
 • Trappen
 • Pas gelegde vloeren zoals bijvoorbeeld: natuursteen, plavuizen of parket
 • Prefab betonnen galerijen en trappen
 • En nog veel meer!!!

Bekijk onze productwijzer om voor uw situatie de juiste afdekking te kiezen. De afdekgigant productwijzer is een hulpmiddel voor het bepalen welke afdekking het beste in te zetten is voor uw situatie. Alle afdekgigant producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan onze zware eisen. Echter, de omstandigheden waaronder het product uiteindelijk wordt verwerkt kan altijd afwijken van de testomgeving.

Onze Afdekmaterialen:

Al onze afdekmaterialen (afdekking) zijn door ons getest en alhoewel er in deze branch geen keurmerk is denken wij door middel van onze expertise met betrekking tot al deze producten een groot verschil te kunnen maken ten opzichte van andere afdekmaterialen die niet door ons worden geadviseerd.

Uiteindelijk gaat het erom dat uw vloeren, ramen, deuren, panelen, kunststof elementen ect, goed zijn beschermd tijdens verbouwingen, nieuwbouw, onderhoud en renovatie projecten van schepen, gebouwen, woningen en bouwtereinen.

U vindt in ons assortiment verschillende soorten afdekmateriaal zoals:

 • Afdekvlies
 • Zelfklevende Beschermfolie
 • Stucloper
 • Frame Covers
 • Duct Tape

Afdekvlies

Afdekvlies is een afdekking voor vloeren die zich onderscheid van de andere afdekmaterialen.

Afdekvlies is er in een aantal varianten:

Deze afdekvliezen zijn allemaal sterk en schokabsorberend maar ook zijn ze vaak meerdere malen te gebruiken. Verder hebben ze allemaal hun specifieke toepassingen. Kijk in onze webwinkel voor meer informatie over deze fantastische afdekvliezen.

Ademend Afdekvlies

Ademend afdekvlies is een afdekking die speciaal is ontwikkeld volgens het “gore tex” principe wat deze afdekking zeer geschikt maakt voor pas gelegde vloeren zoals: giet vloeren, natuursteen, plavuizen, tegels, porcellanato tegels, parket en andere vocht gevoelige vloeren.Met zijn extreem hoge ademende vermogen is dit een absolute topper als het gaat om het beschermen van pas gelegde vloeren. Multi cover ademend is in verschillende maten verkrijgbaar in onze webwinkel.

Dicht Afdekvlies

Professioneel AG Afdekvlies

Dicht afdekvlies is een afdekking die vooral gebruikt wordt voor het beschermenvan prefab betonnen galerijen en trappen. Een voordeel van deze afdekking is dat hij ook leverbaar is in 80 cm breed.Deze dichte afdekvlies wordt ook wel Multi Cover Premium genoemd en word bovendien veelvuldig gebruikt dooronderandere  installatiebedrijven omdat deze vochtdicht is en zich aan de ondergrond vast zuigt zodat er ook met karren over gereden kan worden zonder dat het opstroopt.

Schildersvlies

Schildersvlies van afdekgigant is extra sterk en extra dik zodat het aan iedersverwachting voldoet. Vaak wordt er bespaard op sterkte en dikte van het materiaal om de prijzen te drukken maar onze schildersvlies is een professioneel product en dat merkt u. Met een goed absorberend vermogen en een vochtschild aan de onderzijde is de Multi Cover Basic een uitstekend afdekmateriaal.

Duurzame afdekvlies

Deze afdekking is een absolute kracht patser als het gaat om intensieve belasting. De duurzame afdekvlies wordt vaak gebruikt voor evenementen, bedrijfsfeesten,  tentoonstellingen, beurzen en noem het maar op. Deze Multi Cover Event absorbeerd het vocht en is dicht aan de onderkant. Dit duurzame afdekvlies is (mits niet beschadigd)meerdere malen te gebruiken.

Afdektapijt

Voor evenementen hebben wij ook speciaal afdektapijt welke zeer geschikt

is voor afdekking van vloeren tijdens feesten en partijen. Het afdektapijt van afdekgigant is er in diverse kleuren en kan ook brand vertragend geleverd worden Vraag hier naar de mogelijkheden. Evenememententapijt is nooit vochtdicht. Voor een vochtdichte oplossing wordt vaak de Taraflex Bateco Afdekvloer gebruikt. De Taraflex bateco afdekvloeren zijn duurzaam en vaak her te gebruiken.

Taraflex Bateco Afdekvloeren

De Taraflex Bateco afdekvloeren van Afdekgigant zijn duurzaam en vochtdicht.

Taraflex Bateco vloeren worden vaak toegepast op sportvloeren en gymzaal vloeren. Tijdens evenementen, examens en beurzen is dit afdekmateriaal uitstekend geschikt. Een sporthal wordt in een handomdraai omgetoverd in een multifunctionele evenementenhal. Meer informatie vindt u op de productpagina van dit product.

Stucloper

Natuurlijk hebben wij in ons assortiment ook stucloper. En natuurlijk is dit een goede kwaliteit. Onze stucloper is dubbel PE gecoat, onbedrukt, extra sterk en heeft altijd vaste maten. Deze afdekking is een absolute bestseller en nog steeds de favoriet van iedere doe-het-zelver. Onze stucloper wordt bijvoorbeeld vaak toegepast voor het afdekken van sporthallen, tennishallen, gymzalen en noem maar op. Waaneer u een afdekmateriaal zoek dat niet brandvertragend hoeft te zijn en vocht dicht is dan is onze stucloper een prima optie.

Duct Tape

Afplakken van onze afdekking kunt u het beste doen met Duct Tape van afdekgigant. Onze Duct Tape is een extra sterke textiel plakband welke uitstekend geschikt is voor het aftapen van de naden van stucloper en afdekvlies. Onze Duct-tape kent een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. Zeer voordelig en van een zeer goede kwaliteit.

Afdekservice

De afdekservice van afdekgigant staat altijd klaar om uw vloeren af te dekken.

Of het nu een sporthal, kantoorgebouw of een nieuwbouwproject is. De afdekservice van afdekgigant is van alle markten thuis en heeft ruime ervaring met de afdekmaterialen en de vloeren die afgedekt moeten worden. Vraag gerust eens een offerte op en laat u verrassen. Wilt u meer informatie lees dan ook deze blogs: Afdekken, stucloper, stucloper aanbieding, natuursteen afdekken, vloer bescherming, zelfklevende bescherm folie

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.
Popup Offerte AG Afdekvliezen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Stucloper banner 1-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​