Afdekpakket online bestellen | Voordeelpakketten

Product-van-de-maand-afdekvlies-ademend

Grootste assortiment van Nederland

Een afdekpakket online bestellen was nog nooit zó gemakkelijk

U heeft in onze webwinkel de keuze uit verschillende afdekpakketten, zodat u het juiste afdekpakket voor uw vloer snel en makkelijk online kunt bestellen. Kunt u het niet vinden? Gebruik onze Productwijzer en vindt de afdekpakketten die wij speciaal voor onze klanten hebben samengesteld.

Bent u nog geen klant? Geen probleem, ook u kunt een afdekpakket online bestellen passend bij uw vloer. Surf direct verder en bekijk ons aanbod.

Het juiste afdekpakket online bestellen voor uw vloer

Tegenwoordig zijn er vele soorten vloeren. Natuurstenen vloeren, betonnen vloeren, houten vloeren, kunststofvloeren etc. Kostbare vloeren die de juiste bescherming verdienen tijdens verbouwing, renovatie of andere factoren waardoor de vloer bloot komt te staan aan invloeden van buitenaf. Stel, u heeft een net nieuw gelegde laminaatvloer of PVC vloer in uw woning maar er moet nog worden geschilderd. Probleem? Zeker niet, als u kiest voor bijvoorbeeld het afdekpakket Professioneel AG Afdekvlies. In een mum van tijd creëert u hiermee een veilige werkplek, want het materiaal is voorzien van antislip. Dit pakket wordt geleverd inclusief onze sterke PVC Tape Transparant om uw vloer de juiste bescherming te bieden.

AG Tapes

De voordelen van AG Tapes zijn talrijk. AG Tapes hebben altijd een uitstekende prijs kwaliteiten verhouding en zijn speciaal toegevoegd in het gewenste afdekpakket. 

Als u bijvoorbeeld kiest voor ons afdekpakket basic 100 m2 dan wordt hier de AG PVC Tape Transparant bij geleverd. Vochtdicht en sterk. Voor schilderwerkzaamheden kiest u bijvoorbeeld voor het afdekpakket met het Professioneel AG Afdekvlies. In een handeling kunt u uw complete afdekpakket dus online bestellen.

U vindt alle AG Tapes hier.

Afdekpakketten kopen in verschillende diktes en afmetingen

Een andere optie die wij u bieden om uw vloeren, zoals tapijt, laminaat, parket en natuursteen veilig af te dekken is het afdekpakket stucloper. Ideaal voor het afdekken van harde vloeren. Online te bestellen in standaardmaten, maar op aanvraag is stukloper ook leverbaar in verschillende diktes en afmetingen.

Met onze afdekpakketten, die u ook online kunt kopen, voorzien wij in een behoefte die al langer bestaat. Het zijn speciaal samengestelde voordelige pakketten om vloeren een goede bescherming te bieden tijdens werkzaamheden die eventueel nadelige gevolgen zouden kunnen hebben.

Het afdekken van vloeren zal in de toekomst steeds belangrijker worden, zeker als het gaat om een kostbare vloer. Een van de kostbaarste vloeren zijn die van natuursteen, maar ze zijn met onze afdekmaterialen eenvoudig te beschermen. Ook in dit geval geldt: voorkomen is beter dan genezen. U kunt direct uw afdekpakket online bestellen. Wij bieden u altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs, zodat u zonder zorgen uw vloer de juiste bescherming kunt geven.

Heeft u vragen? Bel gerust met onze klantenservice voor eerlijk afdekadvies op maat.

Hulp met het Afdekken van uw vloeren?

Met onze AG Afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus!

Zie ook:

-29%
 65,98 190,98 Incl. BTW
 54,53 157,83 Excl. BTW
-10%
 79,19 157,59 Incl. BTW
 65,45 130,24 Excl. BTW
-12%
 69,34 109,52 Incl. BTW
 57,31 90,51 Excl. BTW
-36%
 141,55 566,20 Incl. BTW
 116,98 467,93 Excl. BTW
-26%
 49,95 98,90 Incl. BTW
 41,28 81,74 Excl. BTW
-29%
 129,98 259,98 Incl. BTW
 107,42 214,86 Excl. BTW

Heeft u een vraag mail of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product.