Afdekpakketten

 • Sale!
  Stucloper dubbelzijdig PE gecoat AG Stucloper Afdekpakket

  AG Stucloper Afdekpakket

   41,05 63,36
  Opties selecteren Details
 • Sale!
  Opties selecteren Details
 • Sale!
  AG Stofwand Stofscherm

  Professioneel AG Stofscherm

   151,95
  Opties selecteren Details
 • Sale!
  Stofdeur Stofdeur
  In winkelmand Details

Een afdekpakket online bestellen was nog nooit zó gemakkelijk

U heeft in onze webwinkel de keuze uit verschillende afdekpakketten, zodat u het juiste afdekpakket voor uw vloer snel en makkelijk online kunt bestellen. Kunt u het niet vinden? Gebruik onze zoekfunctie en vindt de afdekpakketten die wij speciaal voor onze klanten hebben samengesteld. U bent nog geen klant? Geen probleem, ook u kunt een afdekpakket online bestellen passend bij uw vloer. Surf direct verder en bekijk ons aanbod.

Afdekpakketten Bel: 0183 409894

Het juiste afdekpakket online bestellen voor uw vloer

Tegenwoordig zijn er vele soorten vloeren. Natuurstenen vloeren, betonnen vloeren, houten vloeren, kunststofvloeren etc. Kostbare vloeren die de juiste bescherming verdienen tijdens verbouwing, renovatie of andere factoren waardoor de vloer bloot komt te staan aan invloeden van buitenaf. Stel, u heeft een net nieuw gelegde vloer in uw woning maar er moet nog worden geschilderd. Probleem? Zeker niet, als u kiest voor bijvoorbeeld het afdekpakket Professioneel AG Afdekvlies. In een mum van tijd creëert u hiermee een veilige werkplek, want het materiaal is voorzien van antislip. Dit pakket wordt geleverd inclusief onze sterke PVC Tape Transparant om uw vloer de juiste bescherming te bieden.

PVC Tape of Duct-Tape

De voordelen van Duct-tape zijn talrijk. Het is waterdicht plakband op textielbasis. Gemakkelijk te scheuren en te verwijderen. Niet in al onze afdekpakketten zit standaard Duct-tape. Als u bijvoorbeeld kiest voor ons afdekpakket basic 100 m2 dan wordt hierbij verpakkingstape geleverd van PVC. Net zo waterdicht en sterk. Voor schilderwerkzaamheden kiest u bijvoorbeeld voor een afdekpakket met PVC Tape , Stucloper Tape of Duct-tape. In een handeling kunt u uw complete afdekpakket dus online bestellen.

Afdekpakketten kopen in verschillende diktes en afmetingen

Een andere optie die wij u bieden om uw vloeren, zoals tapijt, laminaat, parket en natuursteen veilig af te dekken is het afdekpakket stucloper. Ideaal voor het afdekken van harde vloeren. Online te bestellen in standaardmaten, maar op aanvraag is stukloper ook leverbaar in verschillende diktes en afmetingen.

Met onze afdekpakketten, die u ook online kunt kopen, voorzien wij in een behoefte die al langer bestaat. Het zijn speciaal samengestelde voordelige pakketten om vloeren een goede bescherming te bieden tijdens werkzaamheden die eventueel nadelige gevolgen zouden kunnen hebben.

Het afdekken van vloeren zal in de toekomst steeds belangrijker worden, zeker als het gaat om een kostbare vloer. Een van de kostbaarste vloeren zijn die van natuursteen, maar ze zijn met onze afdekmaterialen eenvoudig te beschermen. Ook in dit geval geldt: voorkomen is beter dan genezen. U kunt direct uw afdekpakket online bestellen. Wij bieden u altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs, zodat u zonder zorgen uw vloer de juiste bescherming kunt geven. Heeft u vragen? Bel gerust met onze klantenservice voor eerlijk afdekadvies op maat.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Oosterhout
 • Rotterdam
 • Tiel
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk

Zie ook:

Logo afdekgigant

Contactformulier