Afdekpakketten

Direct aan de slag met onze afdekpakketten. De afdekpakketten zijn uitgebalanceerde pakketten en gemaakt om uw vloeren veilig, snel en gemakkelijk af te dekken en te beschermen tegen vuil, vocht en beschadegingen. Afdekpakketten zijn gewoon handig. U heeft gelijk de juiste hoeveelheid afdekmateriaal en de juiste tape om uw vloeren goed af te dekken.

Afdekpakketten zijn voordeel pakketten en bevatten behalve afdekmateriaal ook onze extra sterke duct-tape van 5 cm breed. Door het sterke duct-tape kunt u de naden veilig afplakken en zal de vloerbescherming beter blijven liggen.

Afdekpakket Stucloper

Het stucloper afdekpakket is een uitgebalanceerd afdekpakket. U heeft voldoende afdekmateriaal om een vloer van 130 m2 geheel te beschermen tegen vuil, vocht en beschadigingen. Deze stucloper is en is dubbel PE-Gecoat. (Aan beide zijde vochtdicht)In het afdekpakket bevinden zich de volgende producten:

  • 2 x Stucloper A- Kwaliteit ca. 1,30 cm.60m2
  • 2 x Duct-Tape 50mm x 50m grijs

Afdekpakket Afdekvlies Basic

Het afdekvlies basic afdekpakket is een uitstekende keuze voor het beschermen van bestaande vloeren zoals: Natuurstenen vloeren, houten vloeren, gietvloeren en alle andere harde vloeren die net wat beter beschermd moeten worden. Dit afdekvlies is zeer sterk, schokabsorberend en vochtdicht!! In het afdekpakket bevinden zich de volgende producten

  • 2 x AG Afdekvlies Basic
  • 2 x Verpakkingstape 50mm x 66m of Duct-Tape.

Gemakkelijk en snel bestellen

Wij proberen altijd zo veel mogelijk met onze klanten mee te denken. Tijdens verhuizen. verbouwen, nieuwbouwen of renoveren zijn er heel veel dingen waar u aan moet denken en vergeet u soms wel eens wat. Daarom hebben wij nu afdekpakketten en staat u gelijk start klaar om uw vloeren te beschermen. Bovendien zijn onze afdekpakketten altijd nog scherper geprijsd.

Snelle bezorging

Wanneer u een pakket besteld kunt u aangeven hoe snel u de bestelling in huis wilt hebben. Wij hebben een zeer betrouwbare bezorgdienst en zullen uw bestelling zo snel mogelijk bij u bezorgen.

Bekijk ook onze andere producten uit ons assortiment of lees een van onze blogs over: Afdekvlies en stucloper

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel met onze klantenservice.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 188 reviews.