Afdekservice Noord-Brabant

AG Afdekservice offerte aanvragen

Uw afdekservice in Noord-Brabant

De beste en betrouwbaarste afdekservice van Nederland!

Met onze AG afdekservice bieden wij voor elke vloer of oppervlakte de juiste beschermende oplossing. Wij zijn hiermee breed inzetbaar. Waar u ons aan het werk ziet? Bij Projecten, Nieuwbouw, Renovatie projecten, beurzen, evenementen, culturele centra, gymzalen etc.

Echter, wij werken niet alleen voor ondernemingen. Ook particulieren in de regio Noord-Brabant maken graag gebruik van onze afdekservice tijdens verbouwingen, renovaties en nieuwbouwfases. Met onze professionele afdekmaterialen en vakkundigheid op het gebied van afdekken, zorgen wij altijd voor de juiste bescherming tegen de beste prijs. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Afdekservice voor zachte en harde vloeren

Onze afdekservice voor particulieren en ondernemers in Noord-Brabant en omgeving is bedoeld om een stukje zorg uit handen te nemen. Met dit concept bieden wij een unieke beleving voor iedereen die zijn harde of zachte vloer tegen vele factoren wil beschermen. Denk aan beschadigingen, verkleuringen of vervuiling. Wist u trouwens al dat u ook hele vloeren bij ons kunt huren? Voor een evenement of een beurs is dit een ideale oplossing om de oorspronkelijke vloer te ontzien. Nee, het zijn beslist geen saaie vloeren, want ze zijn in prachtige kleuren verkrijgbaar. Zoekt u maar eens op Tokyo Standaard, dan ziet u kleuren van appelgroen tot Ferrari rood. Past dit misschien bij uw auto evenement?

Met onze afdekservice kunnen wij zowel zachte als harde vloeren in korte tijd een metamorfose geven. Van kunststofvloeren, houten vloeren tot betonnen vloeren. Voor elk vloer hebben wij het juiste afdekmateriaal in huis. Een tijdelijke bescherming voor uw mooie vloer.

Professionele afdekservice in Noord-Brabant

Met onze professionele afdekservice kunnen wij ook sportvloeren in onder meer gymzalen in Noord-Brabant en omgeving tijdelijk beschermen. De meest voorkomende producten die wij hiervoor gebruiken zijn onder meer Multi Color Event en Taraflex Bateco vloersystemen. Taraflex Bateco vloersysteem heeft als voordeel dat het uitgebreid kan worden met diverse hulpmiddelen zoals afrolkarren en steekwagens. Een ander product waarmee wij uw vloer kunnen afdekken is met een stucloper. Deze is aan beide zijden PE-gecoat. U kunt uw vloer met stukloper ook zelf afdekken. Een handleiding vindt u op onze website.

Een grote oppervlakte zelf afdekken, al dan niet met stucloper, vergt tijd. Hieraan ontbreekt het vaak, want het organiseren van een evenement is al intensief genoeg. Wilt u dat uw vloer mooi, strak en snel wordt gelegd? Onze afdekservice in Noord-Brabant biedt uitkomst. Wij ontzorgen u geheel op dit gebied, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Een vloer professioneel beschermen en afdekken is ons vak. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij geen handleiding meer nodig en vinden wij voor elk probleem een passende oplossing. Maak het u zelf makkelijk en maak gebruik van onze afdekservice. Al velen zijn u voorgegaan tot volle tevredenheid.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen. Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Uiteraard bieden wij de AG Afdekservice door heel Nederland aan. (ook in België)