De afdekservice van afdekgigant

Beste vloeren Afdekservice van Nederland. Snel en betrouwbaar.

Afdekgigant is niet alleen de specialist van Nederland op het gebied van het verkopen van afdekmaterialen.
Ook voor het afdekken van vloeren en andere oppervlaktes met onze professionele afdekmaterialen zijn wij vaak eerste keuze van onze klanten.

Doordat veel ondernemingen vaak geen tijd hebben om af te dekken wordt ons vaak gevraagd ook het afdekken en/of beschermen van diverse oppervlaktes voor onze rekening te nemen.

Zo hebben de mensen op de werkvloer hun handen vrij om hun werkzaamheden uit te blijven voeren en zorgen wij voor het afdekken van de vloeren op het moment dat dit wenselijk is.

Afdekservice voor ondernemingen

Omdat ondernemingen zoals projectontwikkelaars en tegenwoordig ook bouwbedrijven en projectstoffeerders steeds vaker met ingehuurde mensen werken komt het steeds vaker voor dat ons gevraagd wordt het afdekken voor onze rekening te nemen. Ook voor evenementen en beurzen zijn wij de aangewezen partner om het afdekken van de vloeren te organiseren en voor onze klanten uit te voeren.

Ideaal toch;-)

Wij plaatsen de beschermvloer en verwijderen deze weer wanneer alles achter de rug is.

Wij zijn flexibel en efficiënt en kunnen op elk gewenst moment in gezet worden. Vraag hier naar de mogelijkheden

Afdekservice voor particulieren

Natuurlijk zijn wij de particulier niet vergeten en staan wij altijd klaar om iedereen waar nodig te helpen om zijn of haar vloeren te beschermen met onze professionele afdekmaterialen. Wij begrijpen dat klanten niet altijd op de werkvloer aanwezig kunnen zijn en wij begrijpen ook dat het voor veel mensen vaak lastig is om hun eigen werkzaamheden te onderbreken om de vloeren af te gaan dekken. Ook voor de plaatselijke aannemer is het vaak lastig om de vloeren op de juiste manier af te dekken. Vaak wordt er met het afdekken geen rekening gehouden in de planning en moet het even snel gebeuren.

Wanneer een aannemer of particulier het afdekken van de vloeren aan ons uitbesteed komt de planning niet in de problemen en kunnen de geplande werkzaamheden gewoon doorgang vinden.

Ideaal, want wanneer u de vloeren door de Afdekservice van Afdekgigant laat afdekken, weet u zeker dat uw vloeren door professionals is beschermd tegen vocht, vuil en beschadigingen.

Het afdekken van de vaak kostbare vloeren moet niet onderschat worden. Metselaars, stucadoors, schilders en timmermannen lopen heel de dag over de vloeren. Daarom is het van groot belang de vloeren goed te beschermen tegen vuil en beschadigingen tijdens de diverse bouwwerkzaamheden.

Vraar hier vrijblijvend een offerte aan.

De Afdekservice van Afdekgigant

De afdekservice van afdekgigant staat bekent om zijn efficiëntie en effectiviteit. U kunt niet alleen uw afdekmaterialen bij ons bestellen maar u kunt het ook nog door ons laten leggen. Het verwijderen kunnen wij ook voor u regelen. (graag vermelden bij de offerte aanvraag)
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor het afdekmateriaal en het afdekken van uw vloeren en oppervlaktes.

Wij zorgen er dan voor dat u binnen 1 dag een offerte op maat in huis heeft.

Mocht u vragen hebben over onze afdekservice of een van onze producten dan kunt u uw vragen mailen naar: info@afdekgigant.nl

Bellen kan natuurlijk ook met het onderstaande telefoonnummer.

Afdekgigant