Afdekservice

De afdekservice is een uniek concept en een onderdeel van A.G. van den Heuvel Trading& Services. De afdekservice van Afdekgigant is door dit concept effectief en efficient en breed inzetbaar.

Met de afdekservice bieden wij u de mogelijkheid uw vloeren door professionals te laten beschermen. Zij halen u het werk uit handen zodat u meer tijd heeft voor andere activiteiten tijden het verhuizen of bouwfases.

Sporthal afdekken met multi cover event

Afdekgigant biedt u voor elke vloer of oppervlakte de juiste oplossing. Of het nu gaat om evenementen, beurzen, verhuizen, schoolfeesten, autoshows, bouwprojecten of particulieren bouw enz, enz…. Afdekgigant staat voor u klaar om u te helpen met het beschermen van uw vloeren tegen vuil, vocht en beschadigingen.

Waarom zou u de Afdekservice van afdekgigant inschakelen?

Evenementen:

Tijdens de organisatie van een evenement moet er veel geregeld worden. Van de kaartverkoop tot de veiligheid. Wanneer u het afdekken van de vloeren door ons laat uitvoeren bent u in één klap klaar. Zo kan de vereniging/organisatie zich bezig houden met andere zaken. De mogelijkheden zijn enorm te noemen.

U kunt bijvoorbeeld voor een tijdelijke oplossing kiezen maar ook voor een afdekking die geschikt is voor meerdere keren. Denk hierbij aan evenemententapijt, tapijttegels, multi cover event enz, enz…. Te veel om op te noemen. Evenemententapijt in elke gewenste kleur. En met (of zonder) certificaat voor brandveiligheid.(vraag voor onze professionele evenementen producten naar de mogelijkheden) Vragen en offerte aanvragen over evenementen kunt u mailen via de evenemententapijt pagina.

Een aantal producten uit ons assortiment voor:

Evenementen, beurzen, feesten, examens, sporthallen, gymzalen enz…

Hele vloeren huren

U kunt bij ons ook een hele evenementen vloer huren. In sommige gevallen kan dit een uitstekende oplossing zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een mooie vloer voor uw evenement