Afdekservice

AG Afdekservice offerte aanvragen

Afdekservice

De afdekservice is een professioneel en uniek concept van Afdekgigant. De afdekservice van Afdekgigant is door dit concept effectief en efficiënt en breed inzetbaar.

Met de afdekservice bieden wij u de mogelijkheid uw vloeren door professionals te laten beschermen. Zij halen u het werk uit handen zodat u meer tijd heeft voor andere activiteiten tijden het verhuizen of bouwfases.

Afdekgigant biedt u voor elke vloer of oppervlakte de juiste oplossing. Of het nu gaat om evenementen, beurzen, verhuizen, schoolfeesten, autoshows, bouwprojecten of particulieren bouw enz, enz…. Afdekgigant staat voor u klaar om u te helpen met het beschermen van uw vloeren tegen vuil, vocht en beschadigingen.

Waarom zou u de Afdekservice van afdekgigant inschakelen?

Evenementen:

Tijdens de organisatie van een evenement moet er veel geregeld worden. Van de kaartverkoop tot de veiligheid. Wanneer u het afdekken van de vloeren door ons laat uitvoeren bent u in één klap klaar. Zo kan de vereniging/organisatie zich bezig houden met andere zaken. De mogelijkheden zijn enorm te noemen.

U kunt bijvoorbeeld voor een tijdelijke oplossing kiezen maar ook voor een afdekking die geschikt is voor meerdere keren. Denk hierbij aan evenemententapijt, tapijttegels, multi cover event enz, enz…. Te veel om op te noemen. Evenemententapijt in elke gewenste kleur. En met (of zonder) certificaat voor brandveiligheid.(vraag voor onze professionele evenementen producten naar de mogelijkheden) Vragen en offerte aanvragen over evenementen kunt u mailen via de evenemententapijt pagina.

Een aantal producten uit ons assortiment voor:

Evenementen, beurzen, feesten, examens, sporthallen, gymzalen enz…

Hele vloeren huren

U kunt bij ons ook een hele evenementen vloer huren. In sommige gevallen kan dit een uitstekende oplossing zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een mooie vloer voor uw evenement wilt maar u geen opslag heeft om een hele vloer aan te schaffen. Ook voor het huren van prachtige vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag hier om meer informatie of bel met het onderstaande telefoonnummer.

De afdekservice van afdekgigant draagt zijn steentje bij aan het wel slagen van uw evenementen. Via Afdekgigant en met onze afdekservice kunt u met een gerust hart uw beschermvloeren bestellen. (Let met uw planning wel op seizoensdrukte.) Tijdsdruk, deadlines, samenwerkingen en alle aspecten van evenementen zijn ons niet vreemd. Afdekgigant neemt het serieus.

Afdekservice in de projectbouw

Afdekken in de projectbouw

Onze afdekservice biedt ook de mogelijkheid om mee te lopen in de projectbouw en op de gewenste tijden vloeren en oppervlaktes zoals bijvoorbeeld gietvloeren, betonnen gallerijen en trappen voor u af te dekken. Ook bij renovatie-projecten kunnen wij u helpen met het beschermen van tapijt, natuursteen enz, enz…

Meer over het afdekken in de projectbouw vindt u in ons blog “Afdekken in de projectbouw“.

Vragen over onze afdekservice in de projectbouw kunt u mailen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook met onze klantenservice.

Afdekservice voor particulieren en aannemers.

Ook voor particulieren staan wij klaar om de vloeren te beschermen met onze afdekmaterialen. Aannemers en opdrachtgevers vinden het steeds vaker handiger om het hele afdekken van nieuwe en bestaande vloeren door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan en loop de bouw geen vertragingen op.

Offerte aanvragen

Mocht u intresse hebben in onze afdekservice dan kunt u geheel vrijblijvend via de link offerte een offerteaanvraag doen voor het materiaal en het afdekken van uw vloeren. Dan weet u binnen 1 dag waar u mee af bent.

Zo blijft alles in één hand. En worden uw vloeren door professionals afgedekt.

Ook voor evenementen en voor beurzen zijn wij uw partner en staan wij voor u klaar om de klus te klaren.

Wanneer u vragen heeft over het afdekken van uw vloeren of evenementen dan kunt u mailen via ons contactformulier of bellen met onze klantenservice.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 188 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?