AG Afdekmaterialen | Professionele kwaliteit

Afdekmateriaal voor de professional.

AG Afdekmaterialen

AG Afdekmaterialen is een Nederlandse bedrijf die gespecialiseerd is in de productie van beschermende materialen voor verschillende industrieën. Ze bieden een breed scala aan producten die worden gebruikt om oppervlakken te beschermen tegen schade, vervuiling en verontreiniging tijdens bouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Enkele van hun producten zijn:

  • Prof. AG Afdekvliezen: Sterke, flexibele materialen die op de vloer worden gelegd om deze te beschermen tegen vuil, krassen, vloeistoffen en andere vormen van schade. Ze worden voornamelijk gebruikt tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden, maar ook bij evenementen of in andere situaties waarin de vloer tijdelijke bescherming nodig heeft.
  • AG Stucloper: Dit is een duurzaam en scheurvast materiaal dat wordt gebruikt om vloeren te beschermen tegen beschadiging door bouw- en sloopwerkzaamheden.
  • AG Stofbeheersing: De afdeling Stofbeheersing zorgt voor doordachte oplossingen om het migreren van stof tijden diverse bouwfases zo veel mogelijk te beperken. Denk hierbij aan Kleefmatten, Stofdeuren, Stofwanden, afdekfolie en zeilen en meer…
  • AG Tapes: AG Tapes biedt verschillende soorten tapes zoals: AG PVC Tape, AG Gold Tape en AG Duct-Tape, AG Bateco Theater Tape die worden gebruikt om materialen veilig en stevig vast te zetten. AG EasyTape (zwart/wit folie tape) en AG Damp-Open Tape Primeur. Voor het afplakken van Damp-Open/Ademende afdekmaterialen. Ook opmaat gemaakte specials zijn mogelijk.
  • AG Zelfklevende Beschermfolies: Voor het beschermen van harde en zachte oppervlaktes en trappen. Denk bijvoorbeeld aan AG Carpet Cover, AG Floor Cover, AG Glass Cover, AG Uni Cover enz…
  • AG Expotapijt: AG Expotapijt is inmiddels uitgegroeid tot de standaard in de Evenementenindustie. AG Expotapijt is verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur. Zelfs bedrukken behoord tot de mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen, dan is AG Expotapijt de beste keuze!

Het doel van Afdekmaterialen is om professionals in de bouw- en onderhoudssector te voorzien van hoogwaardige beschermingsoplossingen om schade aan oppervlakken te voorkomen en het werkproces efficiënter te maken.