AG Afdekservice ook inzetbaar voor grote projecten. De Afdekservice ontzorgd. AG Afdekservice gebruikt de AG TapeApp® 2.0 Plaatsen Evenemententapijt

AG Afdekservice

De AG Afdekservice. Niet te evenaren!

Voor elke situatie de juiste oplossing!

De AG Afdekservice is een extra dienst die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Een steeds groter wordende markt waarbij efficiëntie en kennis van zaken centraal staat.

In een tijd waarin mensen zich steeds vaker specialiseren wordt de Afdekservice tijdens verhuizingen, verbouwingen, evenementen, bijeenkomsten meer en meer gevraagd diverse werkzaamheden over te nemen.

Onze AG Afdekservice is Efficient en ontzorgd u in vele situaties.

De AG Afdekservice is er speciaal voor u!

Wij bieden u de beste service en kwaliteitsmaterialen tegen normale prijzen.

We lopen samen met u het plan van aanpak door en beslissen in overleg welke bescherming moet worden toegepast.

Is het een harde of juist zachte ondergrond. Pas gelegd of een vochtgevoelige vloer. Gelakt of geolied enz, enz. Vaak wordt er ook gekeken naar de inzetduur die op bepaalde afdek/beschemingsmaterialen van toepassing is.

Uiteidelijk is het resultaat het enige wat telt.

Voordelen van de AG Afdekservice

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het afdekken met alle soorten afdekmateriaal van vele soorten vloeren, wanden, ramen en kozijnen. Maar ook Professionele AG Stofwand systemen kunnen wij op elke gewenste lokatie installeren.

Het is verstandig stof zo min mogelijk kans te geven zich te verspreiden. Door het plaatsen van het Professioneel AG Stofscherm in combinatie met de AG Kleefmatten wordt de migratie van stof aanzienlijk geminimaliseerd.

In onze webwinkel vindt u meer informatie over AG Stofbeheersing. (Werken in een schone werkomgeving)

Wij beschermen alles!

Ons werkgebied is zeer ruim. Van bouwplaats tot musea en van vliegveld tot kantoorgebouwen, scholen, sporthallen of stofvrij afdekken/beschermen van machines enz, enz… En elke situatie krijgt de zorg die het nodig heeft en de werkzaamheden worden door onze professionele werknemers uitgevoerd.

Waarom kiezen voor een externe partij?

Wij begrijpen dat het lastig is om het juiste afdek/beschermingsmateriaal te kiezen. Om er voor te zorgen dat u de juiste afdekmaterialen besteld kunt u met uw vragen bij ons terecht. Door onze ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren en u helpen met het maken van de juiste keuzes.

Onze AG Afdekservice werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Wanneer u voor de AG Afdekservice kiest wordt er samen met u een plan van aanpak gemaakt wat aansluit aan uw situatie.

De ervaring leert dat in ruim 70% van de gevalen gekozen wordt voor een beschermingsmateriaal dat niet geschikt is voor de ondergrond waarvoor het bedoeld is. Daarom is het van belang een specialist te raadplegen.

Bovendien zien we ook dat in ca 25% van de gevallen het afdekmateriaal verkeerd wordt aangebracht. Het vergt dan ook vaak de nodige ervaring om sommige afdek- en beschermingsmaterialen op de juiste manier aan te brengen. Denk hierbij aan overlappen van de afdekmaterialen of juist tegen elkaar aan plaatsen, met of zonder ruimte er tussen. En ook heel belangrijk de keuze van de juiste Tape.

Wij weten waar we over praten!

Wij weten waar we over praten en nemen een grote zorg weg. En voor u het weet is alles goed beschermd en kunnen de geplande activiteiten weer doorgaan.

Flexibel en Efficient

De AG afdekservice is Flexibel inzetbaar. En houden rekening met uw planning. Open en transparant. Duidelijkheid boven alles. En geen verassingen achteraf.

Maak gebruik van de AG Afdekservice

Vraag uw opmaat offerte aan.

Logo afdekgigant