AG Afdekservice

Niet te evenaren!

AG Afdekservice offerte aanvragen

Voor elke situatie de juiste oplossing!

Project AGAZ met markeringDe AG Afdekservice is een extra service die erg gewaardeerd wordt. Afdekmaterialen en het afdekken/beschermen van allerlei soorten oppervlakte is een steeds groter wordende markt waarbij materiaalkennis een niet te onderschatte onderdeel is geworden. Wij hebben inmiddels een enorm assortiment dat bestaat uit alle soorten afdekmateriaal en zijn geselecteerd op kwaliteit en prijs waardoor wij u een complete aanbieding kunnen doen.

Onze AG Afdekservice heeft een jarenlange ervaring en werkt met een team van ervaren mensen die weten wat ze doen.

In een tijd waarin mensen zich steeds vaker specialiseren wordt de Afdekservice tijdens verhuizingen, verbouwingen, evenementen, bijeenkomsten meer en meer gevraagd diverse werkzaamheden over te nemen.

De AG Afdekservice is Efficient en ontzorgd u in vele situaties.

De AG Afdekservice is er speciaal voor u!

PromotieMaar wat kunnen wij voor u betekenen?

 • We helpen klanten bij al hun vragen, planning en adviseren welke afdekmaterialen er gebruikt kunnen worden.
 • We ondersteuning waar nodig in de dienstverlening op de werkvloer.
 • We proberen de klant zo goed mogelijk op weg te helpen en mogelijke problemen te voorkomen.
 • De wens van de klant staat voor ons altijd centraal.
 • Bij alles wat we doen, werken we klant- en servicegericht.
 • We lopen samen met u het plan van aanpak door en beslissen in overleg welke bescherming moet worden toegepast.

Welke ondergrond heeft U?

Is het een harde of juist zachte ondergrond. Pas gelegd of een vochtgevoelige vloer. Gelakt of geolied enz, enz. Vaak wordt er ook gekeken naar de inzetduur die op bepaalde afdek/beschemingsmaterialen van toepassing is.

Uiteidelijk is het resultaat het enige wat telt. Want u moet er toch niet aan denken dat er schade aan uw vloeren ontstaat omdat de vloeren niet juist zijn afgedekt.

Voordelen van de AG Afdekservice

StofschermWij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het afdekken met alle soorten afdekmateriaal van vele soorten vloeren, wanden, ramen en kozijnen. Maar ook Professionele AG Stofwand systemen kunnen wij op elke gewenste lokatie installeren.

Het is verstandig stof zo min mogelijk kans te geven zich te verspreiden. Door het plaatsen van het Professioneel AG Stofscherm in combinatie met de AG Kleefmatten wordt de migratie van stof aanzienlijk geminimaliseerd.

In onze webwinkel vindt u meer informatie over AG Stofbeheersing. (Werken in een schone werkomgeving)

Wij beschermen alles!

Ons werkgebied is zeer ruim. Van bouwplaats tot musea en van vliegveld tot kantoorgebouwen, scholen, sporthallen of stofvrij afdekken/beschermen van machines enz, enz… En elke situatie krijgt de zorg die het nodig heeft en de werkzaamheden worden door onze ervaren werknemers uitgevoerd.

Kies voor zekerheid

Wij begrijpen dat het lastig is om het juiste afdek/beschermingsmateriaal te kiezen. Om er voor te zorgen dat u de juiste afdekmaterialen besteld kunt u met uw vragen bij ons terecht. Door onze ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren en u helpen met het maken van de juiste keuzes.

 • 87 % het beschermen van kostbare vloeren e.a. onderschat met schade tot gevolg.
 • 70% van de vloeren met het verkeerde afdekmateriaal worden afgedekt.
 • 95% van objecten, meubels/intérieurs niet beschermd worden.
 • 90% van de vochtgevoelige en/of kwetsbare vloeren tijdens de bouw schade op lopen door niet of verkeerd.
 • en dat 99% voorkomen had kunnen worden door een goed afdekadvies en de juiste afdekmaterialen.

Bovendien zien we ook dat in ca 55% van de gevallen het afdekmateriaal verkeerd wordt aangebracht. Het vergt dan ook vaak de nodige ervaring om sommige afdek- en beschermingsmaterialen op de juiste manier aan te brengen. Denk hierbij aan overlappen van bepaalde afdekmaterialen of juist tegen elkaar aan plaatsen, met of zonder ruimte er tussen. En ook heel belangrijk de keuze van de juiste Tape. Want met get gebruik van verkeerde tape kan het heel verkeerd gaan.

Wij weten waar we over praten!

Wij weten waar we over praten en nemen een grote zorg weg. En voor u het weet is alles goed beschermd en kunnen de geplande werkzaamheden ofactiviteiten weer doorgaan.

Vraag het onze klantenservice of vraag nu een offerte aan bij onze AG Afdekservice om uw vloeren of andere oppervlaktes te beschermen.

Extra korting bij AG Afdekservice

Heeft u al gekeken naar de mogelijkheden van de AG Afdekservice? Hiermee beperk je namelijk de kansen op schades, vervuiling en voorkomt u vochtproblemen wanneer de vloer niet goed kan doordrogen. En goede afdekservcie of een afdekadvies is daarom van essentieel belang.

Wij willen u graag helpen met het voorkomen van de bovengenoemde narigheid en staan u graag bij in het afdekken/beschermen. En wanneer u gebruik maakt van onze AG afdekservice ontvangt u ook nog eens extra korting op de gebruikte afdekmaterialen.