Professioneel AG Afdekvlies | Damp-Open

 

 

Professioneel AG afdekvlies Damp-Open voor pas gelegde vloeren

Professioneel Afdekvlies damp-open van AG biedt de beste bescherming aan vloeren die niet bestand zijn tegen vocht. Dankzij het dampdoorlatend membraan aan de bovenzijde krijgt de ondergrond de kans om vocht te laten ontsnappen. Het is slechts een dunne barrière, maar wel een die een betrouwbare veilige bescherming biedt voor vloeren en trappen. Daarnaast heeft dit afdekvlies nog een aantal andere bijzondere eigenschappen, het is schokabsoberend en zelfklevend. Uitstekend geschikt om pas gelegde vloeren een goede bescherming te bieden tijdens werkzaamheden, zoals schilderen, timmeren of bouwklussen. U kunt direct uw afdekvlies online bestellen. Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur.

Bestel het juiste afdekvlies met onze productwijzer

Afdekvlies damp-open van AG is slechts een van de fantastische producten die wij u bieden in de categorie afdekmaterialen. Wij bieden u als afdekgigant nog veel meer mooie, beschermende producten. We weten echter als geen ander dat het in de praktijk best lastig kan zijn om het juiste afdekmateriaal te kiezen en daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een productwijzer ontwikkeld. Hierin hebben wij een aantal situaties voor u op een rijtje gezet waarbij wij onder meer een onderscheid hebben gemaakt in bestaande vloeren en pas gelegde vloeren. Op deze wijze bestelt u altijd het juiste afdekvlies ofwel afdekmateriaal zonder dat u hoeft te twijfelen of bij anderen advies hoeft in te winnen.

 

AG afdekvlies damp-open voor niet uitgedroogde vloeren

Kiezen voor afdekvlies van AG damp-open is ideaal in een situatie waarbij de pas gelegde vloer nog niet helemaal is uitgedroogd, maar waar andere werkzaamheden wel moeten worden voortgezet. U kunt denken aan schilderwerk of bouwwerkzaamheden. Het afdekvlies damp-open van AG heeft een goede waterdoorlaatbaarheid dat voldoende is om vocht dat zich aan het oppervlak heeft genesteld door te laten. Vloeistoffen die van bovenaf op het afdekvlies terecht komen worden tegengehouden door het speciale membraan, een dunne beschermlaag.

 

Werken met een professioneel afdekvlies beschermt vloeren en/of trappen tegen chemicaliën of andere substanties. U kunt het moeiteloos neerleggen op elke plek, want het is zelfklevend. Een prettig bijkomend voordeel, want het vervelende afplakken behoort hiermee tot de verleden tijd. Bovendien verschuift het niet, zodat de kans op val- of glijpartijen tot een minimum wordt beperkt.

 

Voor ieder professioneel bedrijf is goed afdekmateriaal een must om werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren. Voor vochtgevoelige vloeren, zoals natuursteen of hout, adviseren wij dan ook AG afdekvlies damp-open. Vanwege de zelfklevende en antislip eigenschappen is dit afdekvlies veilig voor werknemers en goed voor onder meer vochtgevoelige vloeren vanwege het dampdoorlatende membraan. Het voorkomt kromtrekking en andere beschadigingen aan een pas gelegde vloer.

 

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

 

Bent u de volgende?

 

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook:

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.