AG Bateco Oprolsysteem | Sportvloergeschikt en robuust ontwerp

Het Complete AG Bateco Oprolsysteem

Stevige op/afrolwagen voor Taraflex Bateco Afdekvloeren

Ontdek het complete AG Bateco Oprolsysteem, speciaal ontworpen voor het moeiteloos oprollen en afrollen van Taraflex Bateco Afdekvloeren. Dit systeem bestaat uit de robuuste AG Bateco Oprolwagen en de handige AG Transportwagen, waardoor het gebruik van zware Taraflex Bateco rollen eenvoudig wordt.

Of u nu regelmatig gebruik maakt van Taraflex Bateco Afdekvloeren of eenmalig een project heeft, het Bateco Oprolsysteem biedt absolute meerwaarde.

Sportvloergeschikt en robuust ontwerp!

De AG Bateco Oprolwagen is ontworpen voor het moeiteloos oprollen en afrollen van Taraflex Bateco Afdekvloeren. Dankzij het robuuste ontwerp en de lichtloopwieltjes is de oprolwagen sportvloergeschikt en laat hij geen strepen achter op de ondervloer. Met een metalen frame en sterke poedercoating als toplaag biedt de AG Bateco Oprolwagen duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien zijn extra geleiders toegevoegd om de rollen recht op te rollen.

Optimaal gemak in combinatie met de AG Bateco Transportwagen!

De AG Bateco Transportwagen is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk op- en afnemen van de Taraflex Bateco rollen die op de oprolwagen liggen. Samen met de AG Oprolwagen vormt deze transportwagen de ideale combinatie om de zware Taraflex Bateco rollen te gebruiken.

Met licht grijze wielen die sportvloergeschikt zijn en geen strepen achterlaten op de ondervloer, biedt de AG Bateco Transportwagen optimale mobiliteit en gebruiksgemak.

Belangrijke voordelen:

  • Recht op- en afrollen van Taraflex Bateco Afdekrollen
  • Sportvloergeschikte lichtloopwielen
  • Stevig metalen frame met poedercoating
  • Eenvoudig in gebruik
  • Vereenvoudigt de op- en afbouw van Taraflex Bateco Afdekvloeren
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 2684,86.Huidige prijs is: € 2416,37. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 2.218,89.Huidige prijs is: € 1.997,00. Excl. BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 1070,85.Huidige prijs is: € 963,77. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 885,00.Huidige prijs is: € 796,50. Excl. BTW

Maak gebruik van het complete AG Bateco Oprolsysteem voor moeiteloze hantering en bescherming van Taraflex Bateco Afdekvloeren. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen die dit systeem biedt!

AG Bateco Oprolsysteem (Compleet)

Efficiënte oplossing voor Taraflex Bateco Afdekvloeren

Het AG Bateco Oprolsysteem biedt een complete en efficiënte oplossing voor het oprollen en afrollen van Taraflex Bateco Afdekvloeren. Met de stevige AG Bateco Oprolwagen en de handige AG Transportwagen kunt u moeiteloos omgaan met zware rollen. Dit systeem is van onschatbare waarde, vooral als u regelmatig gebruikmaakt van Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Robuust en geschikt voor sportvloeren!

De AG Bateco Oprolwagen is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk oprollen en afrollen van Taraflex Bateco Afdekvloeren. Met zijn robuuste constructie en sportvloergeschikte lichtloopwieltjes laat deze oprolwagen geen strepen achter op de ondervloer. Het metalen frame met sterke poedercoating zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Bovendien zijn extra geleiders toegevoegd om ervoor te zorgen dat de rollen recht worden opgerold.

Optimale mobiliteit met de AG Bateco Transportwagen!

De AG Bateco Transportwagen is ontworpen om het eenvoudig op- en afnemen van de Taraflex Bateco rollen op de oprolwagen mogelijk te maken. In combinatie met de oprolwagen biedt de transportwagen maximale mobiliteit en gebruiksgemak. Dankzij de sportvloergeschikte lichtgrijze wielen en het stevige metalen frame met poedercoating kunt u moeiteloos manoeuvreren zonder strepen achter te laten.

Belangrijkste voordelen:

  • Efficiënt op- en afrollen van Taraflex Bateco Afdekrollen
  • Sportvloergeschikte lichtloopwielen
  • Stevig metalen frame met poedercoating
  • Eenvoudig in gebruik
  • Vereenvoudigt de op- en afbouw van Taraflex Bateco Afdekvloeren

Let op: De kunststof oprolbuizen zijn niet inbegrepen, maar kunnen apart worden besteld.

Ontdek het AG Bateco Oprolsysteem en ervaar het gemak en de bescherming die het biedt voor Taraflex Bateco Afdekvloeren. Vraag uw offerte vandaag nog aan en maak uw werkzaamheden efficiënter en probleemloos.

-9%
 576,44 864,67 Incl. BTW
 476,40 714,60 Excl. BTW
-10%
 15,75 359,95 Incl. BTW
 13,02 297,48 Excl. BTW
-19%
 11,35 367,74 Incl. BTW
 9,38 303,92 Excl. BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 3755,71.Huidige prijs is: € 3380,14. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 3.103,89.Huidige prijs is: € 2.793,50. Excl. BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 48,04.Huidige prijs is: € 43,23. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 39,70.Huidige prijs is: € 35,73. Excl. BTW

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Taraflex Bateco Afdekvloeren en laat u verrassen.