AG Carpet Cover | Bescherming voor Tapijt

Tijdelijke Zelfklevende Beschermfolie voor Tapijt

AG Carpet Cover is een specifieke vorm van tijdelijke zelfklevende beschermfolie die speciaal is ontworpen voor het beschermen van tapijten en vloerbedekking. Het biedt een effectieve oplossing om tapijtoppervlakken te beschermen tegen vuil, morsen, vlekken en slijtage tijdens renovaties, evenementen, verhuizingen en andere situaties waarin het tapijt kwetsbaar is voor beschadiging.

Toepassing van AG Carpet Cover:

 1. Bescherming tegen vuil en morsen:
  Tapijten kunnen gemakkelijk vuil en vlekken opnemen, vooral in drukbezochte ruimtes of tijdens evenementen. AG Carpet Cover creëert een barrière tussen het tapijt en externe elementen. Zo wordt voorkomen dat vloeistoffen, modder, verf, voedselresten en andere verontreinigingen in het tapijt doordringen. Dit beschermt niet alleen de esthetiek van het tapijt, maar verlengt ook de levensduur ervan.
 2. Vermindering van slijtage:
  Door het constante gebruik kunnen tapijten slijten en er versleten uitzien. AG Carpet Cover fungeert als een beschermende laag die de impact van voetverkeer, meubels en andere belasting op het tapijt vermindert. Hierdoor blijft het tapijt in betere staat en wordt de noodzaak van frequente reiniging en vervanging verminderd.
 3. Eenvoudige installatie en verwijdering:
  Het AG Carpet Cover is ontworpen voor eenvoudige en snelle toepassing. Het heeft een zelfklevende achterkant die stevig aan het tapijt hecht, zonder dat er extra bevestigingsmaterialen nodig zijn. Het kan gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd zonder residu of schade aan het tapijt achter te laten. Dit maakt het een handige oplossing, vooral bij tijdelijke evenementen of tijdens renovaties waarbij het tapijt later in zijn oorspronkelijke staat moet worden hersteld.
 4. Veelzijdige toepassingen:
  AG Carpet Cover kan worden gebruikt in verschillende omgevingen en situaties. Het is ideaal voor gebruik in woningen, kantoren, hotels, conferentiezalen, beurzen, tentoonstellingen, bioscopen, theaters en andere openbare ruimtes waar tapijtbescherming nodig is. Het kan ook worden gebruikt tijdens verhuizingen om het tapijt te beschermen tegen beschadiging door meubels of zware voorwerpen.
 5. Aanpasbaarheid:
  AG Carpet Cover is verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes om aan verschillende tapijtbehoeften te voldoen. Het kan worden gesneden en op maat worden gemaakt om perfect op het tapijt te passen, ongeacht de afmetingen of vorm van het tapijt.
 6. Renovatie- en bouwprojecten:
  Tijdens renovaties en bouwprojecten kan tapijt vaak beschadigd raken door bouwmaterialen, gereedschappen en zware apparatuur. AG Carpet Cover biedt een effectieve beschermende laag om het tapijt te behoeden voor krassen, deuken en verfspatten. Het kan op gangpaden, trappen en andere veelgebruikte gebieden worden aangebracht om schade aan het tapijt te minimaliseren tijdens de bouwwerkzaamheden.
 7. Evenementen en beurzen:
  Bij evenementen en beurzen waar veel mensen samenkomen, is het tapijt vaak onderhevig aan intensief voetverkeer, morsen en vlekken. AG Carpet Cover biedt een praktische oplossing om het tapijt te beschermen en het er fris en schoon uit te laten zien, zelfs na langdurig gebruik. Het kan worden gebruikt in tentoonstellingshallen, congrescentra, hotels en andere locaties waar evenementen plaatsvinden.
 8. Verhuizingen en transport:
  Bij het verhuizen van meubels of apparatuur kan het tapijt beschadigd raken door schurende wrijving of het verschuiven van zware voorwerpen. AG Carpet Cover biedt een beschermende barrière tussen het tapijt en de verhuisactiviteiten, waardoor het tapijt vrij blijft van krassen, deuken en vuil. Het is vooral handig bij professionele verhuizingen waarbij veel items over het tapijt moeten worden verplaatst.
 9. Tijdelijke projecten:
  In sommige situaties kan het nodig zijn om tijdelijk tapijt te leggen voor specifieke projecten, zoals fotoshoots, filmopnames of theaterproducties. AG Carpet Cover kan worden gebruikt om het tijdelijke tapijt te beschermen tegen schade tijdens de duur van het project. Het zorgt ervoor dat het tapijt in optimale staat blijft en gemakkelijk kan worden verwijderd wanneer het project is voltooid.

Praktische en Effectieve oplossing

AG Carpet Cover biedt een praktische en effectieve oplossing om tapijten te beschermen in verschillende situaties. Het zorgt ervoor dat het tapijt er langer goed uitziet, vermindert onderhoudskosten en verlengt de levensduur van het tapijt. Of het nu gaat om een renovatie, een evenement, een verhuizing of een tijdelijk project, Carpet Cover is een waardevol hulpmiddel om de investering in tapijt te beschermen en tegelijkertijd een schone en professionele uitstraling te behouden.

-13%
 28,95 79,95 Incl. BTW
 23,93 66,07 Excl. BTW

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Professionele AG Zelfklevende Beschermfolies en laat u verrassen.