Professioneel AG Lichtgewicht Stucvlies

AG Stucvlies

Een goed begin is het halve werk!

Wilt u echt zorg dragen voor een goede afdekking, dan kunt u niet om professioneel AG lichtgewicht stucvlies heen. Ondanks zijn zeer lage gewicht (slechts 130 gram per vierkante meter), biedt dit stucvlies de best mogelijke beschermende en absorberende eigenschappen. Dit afdekmateriaal is zeer geschikt voor het afdekken van alle harde oppervlakken. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld een natuurstenen vloer beschermen. Deze afdekking kan niet alleen natuursteen beschermen, maar zorgt voor een uitstekende bescherming voor alle typen vloeren.

De unieke eigenschappen van AG lichtgewicht stucvlies

Professionals kiezen vaak voor AG lichtgewicht stucvlies vanwege de unieke eigenschappen van dit product. Omdat het zeer licht is, is het handzaam, prettig om mee te werken en snel aan te brengen. U kunt bij ons hoeveelheden bestellen van twintig tot vijftig vierkante meter per stuk. Zelfs in deze grote hoeveelheden blijft het vlies aangenaam om mee te werken.

Net als Multi Cover Basic is ook dit vlies bijzonder geschikt voor het afdekken van oppervlakken tijdens schilderwerkzaamheden. In tegenstelling tot Multi Cover Basic is deze AG-afdekking ook geschikt voor gebruik bij zwaarder spuit- en stucwerk.

Het materiaal is bijzonder absorberend en vloeistofdicht. Eventuele resten die gemorst worden, worden adequaat opgevangen, zonder de oppervlakken te beschadigen. Natuursteen beschermen kan op deze wijze effectief gebeuren, maar ook voor toepassing op laminaat, parket, beton of andere harde vloeren werkt dit materiaal perfect.

Naast een optimale bescherming, zijn ook de gebruiksvriendelijke eigenschappen een reden om voor dit stucvlies te kiezen. Het is zeer sterk en zal dus niet snel scheuren. Bovendien wordt het vlies door de antisliplaag niet glad. Hierdoor is het comfortabel en veilig werken. Vanzelfsprekend blijft het eenmaal aangebracht goed vlak liggen. Er vormen geen rimpels en andere oneffenheden die ervoor kunnen zorgen dat materiaal toch nog lekt.

Omdat het vlies herbruikbaar is, bent u verzekerd van een sublieme prijs/kwaliteitsverhouding. Na gebruik kunt u het stucvlies elders aanbrengen. Dit betekent dat u lang doet met een rol, hetgeen deze oplossing uitermate geschikt maakt voor grote projecten en voor veelverbruikers. Met een breedte van circa een meter zult u langs randen doorgaans slechts een baan aan hoeven te brengen. Wanneer u een volledig oppervlak wilt bedekken (bijvoorbeeld om een natuurstenen vloer te beschermen), zult u dit dankzij de breedte snel kunnen doen.

Hulp bij het plaatsen voor een optimale bescherming

Wilt u er zeker van zijn dat uw AG lichtgewicht stucvlies goed wordt geplaatst en daarmee een optimale bescherming biedt, om bijvoorbeeld uw natuursteen te beschermen? Wij bieden afdekservice voor zowel particulieren als bedrijven. In zeer korte tijd zorgen wij ervoor dat de af te dekken oppervlakken goed beschermd zijn. Wij brengen het stucvlies niet alleen aan, maar verwijderen dit ook weer nadat u uw werkzaamheden hebt afgerond.

Onze afdekmaterialen worden door het hele land verkocht en van onze afdekservice is al gebruikgemaakt in steden als Breda, Waalwijk, Den Bosch, Utrecht, Dordrecht, Tilburg, Gorinchem, Tiel, Oosterhout en Rotterdam. Bestel uw stucvlies direct, bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in om uw vraag te stellen. Wij staan voor u klaar.

Zie ook:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.