Beschermend afdektapijt online kopen

AG-Expotapijt
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 659,14.Huidige prijs is: € 593,23. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 544,74.Huidige prijs is: € 490,27. Excl. BTW
-15%
Oorspronkelijke prijs was: € 399,95.Huidige prijs is: € 338,74. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 330,54.Huidige prijs is: € 279,95. Excl. BTW
-13%
 28,95 79,95 Incl. BTW
 23,93 66,07 Excl. BTW
-15%
 338,74 359,95 Incl. BTW
 279,95 297,48 Excl. BTW
-9%
 7,84 423,36 Incl. BTW
 6,48 349,88 Excl. BTW

Beschermend afdektapijt online kopen tegen de beste prijs

Een beschermend afdektapijt online kopen is de snelste manier om in het bezit te komen van een goed afdekmateriaal. Onze webshop biedt veel keuze, van afdektapijt met antislip rug tot om een vloer snel en veilig af te dekken. Bent u benieuwd hoe u kunt bestellen? Surf snel verder en ontdek dat wij zorgen voor verzending binnen 24 uur. Vergeet vooral niet naar onze aantrekkelijke aanbiedingen te kijken in onze snuffelhoek.

Beschermend afdektapijt voor beurzen en evenementen

Beschermend afdektapijt is een perfecte tijdelijke bescherming van uw vloer. Het wordt vaak gebruikt bij feesten, beurzen en evenementen. Omdat het van tijdelijke aard is, wilt u daar natuurlijk niet te veel voor betalen. U bent dan bij ons aan het juiste adres, want u betaalt bij ons een zeer scherpe prijs voor de beste kwaliteit beurstapijt en evenemententapijt. Bovendien zijn deze afdekmaterialen herbruikbaar, zodat het een goede investering is én blijft.

Het afdektapijt dat u aantreft in onze webshop bestaat uit degelijk naaldvilt en heeft een multifunctionele inzetbaarheid. Het is uitstekend geschikt voor vloeren die massaal worden belopen, zoals evenementenvloeren en beursvloeren. Bovendien is het materiaal vlamvertragend en dat is uiterst belangrijk in grote ruimten waar veel mensen vertoeven.

 

Vlamvertragend afdektapijt online kopen

In verschillende wettelijke regelingen worden hoge eisen gesteld aan de brandveiligheid bij evenementen en beurzen. Als het gaat om afdekmateriaal voor zulke vloeren, kunt u dus het beste kiezen voor vlamvertragend afdektapijt. In de praktijk wordt ons materiaal regelmatig gebruikt als beurstapijt of evenemententapijt vanwege de goede en veilige eigenschappen. Kiest u voor afdektapijt met antislip rug, dan vermindert u tevens de kans op glij- of valpartijen. Voor welk product u ook kiest, u kunt uw afdekmateriaal altijd bij ons online kopen.

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om beschermend afdektapijt of afdekvilt te komen afhalen. Het ligt eraan wat voor u het makkelijkste is. Wel vragen wij u om dan even een afspraak te maken, zodat wij het een en ander voor u kunnen klaar leggen.

Het belang om vloeren goed af te dekken en te beschermen wordt steeds duidelijker, omdat we zo voorkomen dat vloeren beschadigen, verkleuren of vervuild raken. Zelfs de sterkste vloer kan het zwaar te verduren krijgen tijdens bepaalde werkzaamheden of die veel worden belopen tijdens beurzen en evenementen. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een offerte? Schroom dan niet om deze aan te vragen. De aanvraag is vrijblijvend, want pas als u bent overtuigd van onze goede bedoelingen gaan we zakendoen. Het kan ook zijn dat u al in onze webshop beschermend afdektapijt heeft gezien dat u onmiddellijk online wilt kopen? Het winkelwagentje staat voor u klaar en zodra wij u bestelling hebben ontvangen, zorgen wij voor een supersnelle levering.

 

Onze afdekservice

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

 

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

 

Zie ook:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Expotapijt en laat u verrassen.