Beschermende Raamfolie

-19%
 19,60 111,29 Incl. BTW
 16,20 91,98 Excl. BTW
-19%
 16,88 365,47 Incl. BTW
 13,95 302,04 Excl. BTW
-19%
 39,87 522,29 Incl. BTW
 32,95 431,64 Excl. BTW
-10%
 39,91 133,04 Incl. BTW
 32,98 109,95 Excl. BTW
-19%
 9,62 173,16 Incl. BTW
 7,95 143,11 Excl. BTW

Beschermende raamfolie voor binnen en buiten

AG Glass Cover is net als AG Uni Cover een beschermende raamfolie die speciaal is ontwikkeld voor glas. Ramen en glazen panelen worden hiermee beschermd tijdens werkzaamheden. Deze beschermfolie is een van de milieuvriendelijkste beschermfolies die er bestaat, want het materiaal is 100% recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor binnen en buiten. U kunt deze glasbeschermfolie nu voordelig online bestellen op rol in verschillende maten. Surf snel en bekijk de mogelijkheden.

Beschermfolie voor schuifdeuren van glas

Beschermende raamfolie is onmisbaar tijdens bepaalde werkzaamheden, zoals schilderen of sloop- en breekwerkzaamheden. Het voorkomt dat ramen of glazen panelen vuil worden of beschadigen. Deze glasbeschermfolie noemen wij AG Glass Cover en wordt niet alleen gebruikt op ramen, maar ook op bijvoorbeeld keukenkastjes en zelfs schuifdeuren kunnen met deze beschermfolie worden bedekt. De deuren kunt u normaal blijven gebruiken, want deze raamfolie is 50 micron dik en stroopt dus niet op bij het open en dicht doen van uw schuifdeuren.

AG Glass Cover is een revolutionaire beschermfolie want het laat, in tegenstelling tot veel andere beschermfolies, geen lijmresten achter. De AG Glass Cover dient altijd aan de buitenzijde (met de folie laag naar de zon) te worden aangebracht. Door het UV-filter wat in de AG Glass Cover is verwerkt is dit een perfecte beschermende raamfolie. Zelfs bij regen, hagel of harde windvlagen blijft deze glasbeschermfolie netjes zijn werk doen.

AG Glass Cover is leverbaar met een inzetduur:

 • 30 dagen
 • 180 dagen

Beschermende raamfolie voor professionals

Deze beschermende raamfolie wordt veel gebruikt tijdens professionele werkzaamheden, maar ook de particulier kan hier zijn voordeel mee doen. Stel, u bent een doe-het-zelver met 2 rechterhanden. Dan is het fijn als u tijdens het klussen ramen en deuren met glazen panelen goed kunt beschermen. In dat geval kiest u voor Glass Cover, want daarmee maakt u de veiligste keuze.

De inzetduur van AG Glass Cover is wisselend. Houdt u hier rekening mee tijdens het bestellen. De AG Glass Cover is transparant/blauw. Dit betekent dat u niet al die tijd in het donker zit, want deze beschermende raamfolie is licht doorlatend. Het daglicht kan, net zoals anders, naar binnen komen maar maakt het naar binnen kijken (of naar buiten) wat lastiger.

Glass Cover voor de beste prijs

Uw glas of dat van uw opdrachtgevers beschermen tijdens werkzaamheden is met Glass Cover absoluut geen probleem meer. Een ideale manier om ramen en andere glazen objecten te bedekken en de nodige bescherming te geven. De prijs die u betaalt voor deze tijdelijke bescherming valt in het niet als u bedenkt welk voordeel u hiermee kunt behalen. De kosten voor het vervangen van beschadigd glas kunnen namelijk hoog oplopen. Glass Cover, maar ook Uni Cover beschermt en geeft u een veilig gevoel. Een betaalbaar stukje zekerheid voor deze unieke beschermende raamfolie. U kunt deze slimme en functionele producten nu direct online bestellen voor de beste prijs.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren of ramen? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer (of ramen)ook echt goed afgedekt worden. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer of Glass Cover, wij kunnen deze ook weer verwijderen als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Oosterhout
 • Rotterdam
 • Tiel
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk

Zie ook

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Professionele AG Zelfklevende Beschermfolies en laat u verrassen.