Bescherming prefab-beton

Multi Cover Premium

Bescherming prefab-beton, trappen en galerijen.
Speciale bescherming prefab-beton, trappen en galerijen ect. Afdekgigant is de specialist op het gebied van beschermsystemen voor en tijdens allerlei bouwwerkzaamheden. Wij leveren aan particulieren en bedrijven voor zowel “verbouwingen” en “projectbouw”. Door onze ruime ervaringen in de bouwsector hebben wij gemerkt dat er een grote vraag is naar een deugdelijk beschermingsmateriaal om betonnen elementen goed te kunnen beschermen tegen beschadigingen en vervuiling tijdens de diverse bouwwerkzaamheden.Omdat er snel, gemakkelijk en veilig gewerkt moet kunnen worden is het van groot belang ook een veilig en snel te verwerken afdekmateriaal te gebruiken tijdens deze werkzaamheden.

Bescherming prefab-beton met Afdekvlies Premium van Afdekgigant.

Het is van groot belang dat prefab betonnen elementen, galerijen, trappen ect. goed beschermd worden omdat deze zeer moeilijk “onzichtbaar” te repareren zijn. Zeker nu de wensen van opdrachtgevers steeds groter worden.Omdat prefab-betonbouw steeds vaker voor komt is het belangrijk dat bedrijven zich inrichten op deze bouwwijze. Wij werken nauw samen met onze fabriek en ontwikkelaars om ons assortiment up-to-date te houden en te vernieuwen waar dat nodig is.

Bescherming prefab-beton Multi Cover Premium.
Door de grote vraag naar een deugdelijk beschermmateriaal voor deze “kwetsbare” elementen is Multi Cover Premium ontwikkeld. Multi Cover Premium is een afdekvlies met een gewicht van 180gr/m². Bovedien is Multi Cover Premium of “Afdekvlies Premium” veilig beloopbaar door zijn anti-slip eigenschappen.Natuurlijk is dit afdekvlies ook schokabsorberend net zoals onze andere afdekvliezen: Multi Cover Basic, Multi Cover Ademend en Multi Cover Event. Dankzij de speciale non-woven vezelstructuur voorzien van een anti-sliplaag is Multi Cover Premium ook ideaal voor het afdekken van harde vloeren zoals laminaat, parket, gelakte trappen ect.

Even alle voordelen op een rijtje:

  • Razendsnel te verwerken
  • Veilig beloopbaar door anti-slip eigenschappen
  • Schokabsorberend
  • Vochtdicht
  • Herbruikbaar(afhankelijk van het gebruik)

Gebruik voor het afplakken van de naden onze zeer sterke Duct-Tape. Lees hier meer over onze Duct-Tape. Wilt u Multi Cover Premium ook eens proberen? Twijfel niet en overtuig u nu!

Wilt u contact met ons opnemen? Wij horen graag van u!

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.
Popup Offerte AG Afdekvliezen

Hoe kunnen wij u verder helpen?