Beschermoplossingen voor vloeren

-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 26,95. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 24,75.Huidige prijs is: € 22,27. Excl. BTW
-14%
 11,95 84,64 Incl. BTW
 9,88 69,95 Excl. BTW
-20%
 74,50 148,95 Incl. BTW
 61,57 123,10 Excl. BTW
-25%
 61,95 116,95 Incl. BTW
 51,20 96,65 Excl. BTW
-23%
 34,95 49,95 Incl. BTW
 28,88 41,28 Excl. BTW

Voordelige beschermoplossingen voor vloeren

Wij bewijzen met onze hoge kwalitatieve beschermoplossingen voor vloeren, dat een goede bescherming ook voordelig kan zijn. U krijgt altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs. Of u nu op zoek bent naar een veilige beschermoplossing voor uw laminaat vloer of een professionele vloerbescherming wenst voor bijvoorbeeld sportvloeren. Als deze producten hebben wij in eigen huis om vloeren te beschermen tegen vuil, vocht en beschadigingen. U kunt onze producten online bestellen. Wilt u liever eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze beschermoplossingen voor vloeren verschuiven niet

Onze beschermoplossingen voor vloeren kunnen u veel ellende besparen, want de kosten voor het herstellen van een kostbare vloer kunnen behoorlijk hoog oplopen. Sommige bijtende chemicaliën kunnen een vloer zelfs zodanig beschadigen dat er van herstel geen sprake meer kan zijn. Naast deze acute effecten, is een goede en veilige beschermoplossing ook een must om een prettige werkplek te creëren.

De beschermoplossingen die wij bieden verschuiven niet, zodat de kans op glij- of valpartijen tijdens het werk tot een minimum worden beperkt. De juiste beschermoplossing kiezen kunt u doen met behulp van onder meer onze productwijzer. Op onze homepagina kunt u eenvoudig door een enkele muisklik de opties bekijken.

Bent u op zoek naar een vloerbescherming voor laminaat of voor een pas gelegde marmoleum vloer? U ziet hier hoe makkelijk u een keuze kunt maken. Wij laten u dan een aantal producten zien waar u uit kunt kiezen.

Voordelige beschermoplossingen van Afdekgigant

Veel van onze beschermoplossingen voor vloeren zijn sterk afgeprijsd. Wij nemen als voorbeeld een van onze meest verkochte producten, Multi Cover Ademend. Waarom? Het is een beschermoplossing voor vele soorten pas gelegde vloeren, zoals houten vloeren, gietvloeren, vloeren van natuursteen etc. inclusief een beschermvlies met een dampdoorlaatbaarheid van maar liefst 2l/m²/24h.

Een voordelig product van A-kwaliteit. Uiteraard hebben wij nog meer voordelige beschermoplossingen voor vloeren in ons assortiment en speciaal voor diegene die op zoek zijn naar een leuke aanbieding hebben wij een snuffelhoek ingericht. Een snuffelhoek / outlet waar onder meer restpartijen te koop zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanverwante producten zoals een kleefmat, stofdeur, stretchfolie, stucgaas, wapeningsgaas etc.

Specialist in beschermoplossingen

Als specialist in beschermoplossingen trachten wij altijd om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, want uiteindelijk gaat het om het maken van de juiste keuze. De afdekmaterialen in het assortiment zijn met de uiterste zorg door ons geselecteerd, zodat u altijd een goed product koopt tegen de beste prijs. Daarnaast kunt in winkel veilig online bestellen en betalen, zoals met iDeal en Paypal. Uiteraard kunt u de door u gekozen beschermoplossing ook via uw eigen bank betalen. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een snelle levering.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.