Biografie van Afdekgigant

Biografie Afdekgigant

Afdekgigant is gespecialiseerd in afdek- en beschermmaterialen. Al meer dan 15 jaar lang staat Afdekgigant bekend om zijn uitstekende afdekmaterialen, adviezen en services zoals bijvoorbeeld de AG Afdekservice.

Toen Arny van den Heuvel ruim 15 jaar geleden het concept bedacht voor wat nu “Afdekgigant” is geworden, was hij al jaren zelfstandig ondernemer en was hij gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen en historische bouwmaterialen.

In die periode zag hij dat er kostbare “historische” vloeren werden afgedekt tijdens diverse bouwfases met totaal verkeerde afdekmaterialen met verkleuringen, schimmels, vervuiling en onherstelbare schades aan deze prachtige vloeren tot gevolg.

Met deze ervaring werd in eerste instantie de speurtocht gestart naar de beste afdekmaterialen voor het beschermen van pas gelegde natuurstenen vloeren.

De vraag naar dergelijke vloerbescherming was inmiddels groter en groter geworden. Door de krachten van producenten, fabrikanten en ervaringen te bundelen werden de eerste ademende afdekmaterialen ontwikkeld en geproduceerd. De kwaliteit was immers van groot belang en door de processen steeds te verbeteren ontstond het ademende afdekvlies.

Inmiddels was de vraag naar andere afdekmaterialen ook gegroeid.

In eerste instantie als leverancier van Ademend Afdekvlies, maar later als leverancier van een enorm assortiment afdekmaterialen en andere hoogwaardige beschermoplossingen zoals Evenementenvloeren, Stucloper, AG Expotapijt, Beschermfolies voor verschillende oppervlaktes met of zonder kleeflaag, lang of kort inzetbaar enzovoorts, enzovoorts.

Intussen ontstond ook de vraag naar het plaatsen/verwijderen van al deze beschermingsmaterialen en werd gestart met de AG Afdekservice. Een totaalconcept dat de projecten van A tot Z begeleid. Of er nu vloeren, wanden, objecten zoals bijvoorbeeld kunstwerken, machines of andere oppervlaktes moeten worden beschermd. De AG Afdekservice (ont)zorgt dat het goed komt.

Door al deze kennis te bundelen groeide Afdekgigant uit tot het snelst groeiende Afdekmaterialenbedrijf in de BeNeLux. Wil je serieus advies van een echte vakman? Wil je alles goed en gestroomlijnd geregeld hebben en alles-onder-één-dak (advies, levering & afdekkers) zodat de “zorgen” over uw project geheel uit handen genomen worden? Bezoek dan de website en neem contact met ons op per telefoon of e-mail.

U bent van harte welkom in ons Experience Center in Sleeuwijk. (Op afspraak)

Wat zal de toekomst ons brengen… geen idee! Maar één ding is zeker, wij zullen mensen nog jarenlang een geweldige ervaring blijven geven!

Dus tot snel…bij Afdekgigant.nl!