Carpet Cover

Carpet Cover zorgt voor een veilige werk- en woonomgeving

Tijdelijke bescherming voor tapijt en gestoffeerde trappen

Onze Carpet Cover is het best getest en biedt een uitstekende bescherming voor uw tapijt tijdens vele activiteiten.

Speciaal voor het veilig afdekken en beschermen van tapijt hebben wij diverse soorten Carpet Cover in ons assortiment. Deze zeer scherp geprijsde zelfklevende beschermfolie is speciaal ontwikkeld om tapijt en andere textiele ondergronden op een veilige, gemakkelijke en snelle manier af te dekken. Diverse zelfklevende folies (waaronder ook Carpet Cover) worden ook door onze eigen Afdekservice gebruikt en zijn door ons in vele situaties uitvoerig getest.

We vergeleken Carpet Cover met diverse andere soorten afdekmaterialen (op tapijt) en Carpet Cover kwam met zowel de kwaliteit, als prijs technisch het beste uit de testen naar voren. Carpet Cover wordt veel gebruikt tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie ter bescherming van het tapijt tijdens de diverse werkzaamheden. Bovendien wordt carpet cover vaak tijdens project stofferingen gebruikt om beschadigingen en vervuiling van tapijt en tapijttegels te voorkomen.

Zo blijkt dat vele opleveringen door het beschermen met onze carpet cover zonder problemen verlopen. Mede door al de voordelen is Carpet Cover de standaard bescherming geworden in de projectstofferings branch en de projectbouw.

Carpet Cover is verkrijgbaar in 2 diktes: Carpet Cover M10 (100 mu) en Carpet Cover M6 (60 mu).

De zelfklevende afdekfolies zijn van een A- kwaliteiten en kunnen gebruikt worden voor het beschermen van alle soorten textiel en vloerbedekkingen. Afhankelijk van de toepassing en activiteiten die op de Carpet Cover moeten gebeuren wordt er bekeken welke Carpet Cover het beste gekozen kan worden.

Ook dient er rekening gehouden te worden met de inzetduur van de Carpet Cover

Carpet Cover M6 kent een maximale inzetduur van 30 dagen
Carpet Cover M10 kent een maximale inzetduur van 45 dagen

Voor een langere inzetduur kunt u contact met ons opnemen.

Overzicht:

Wanneer wordt Carpet Cover gebruikt?

Carpet Cover of “Zelfklevende beschermfolie” is een zeer sterk zelfklevende afdekfolie voor het veilig, gemakkelijk en snel afdekken van vloerbedekking, kleden en andere textiele oppervlaktes. CarpetCover is een sterke zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt, tapijttegels en vloerbedekking. De Carpet Cover heeft een kleeflaag speciaal ontwikkeld voor optimale hechting op tapijt, tapijttegels en vloerbedekking.

De Carpet Cover is andersom gewikkeld wat betekent dat het zeer eenvoudig met de voet is af te rollen. Carpet Cover blijft dankzij de zelfklevende laag altijd goed liggen en voorkomt struikelgevaar. Carpet Cover is na gebruik razend snel te verwijderen en bespaart u daarmee dus tijd en geld! Carpet Cover wordt veel gebruikt in de projectbouw en door stoffeerders. Maar ook particulieren maken veelvuldig gebruik van dit uitstekende zelfklevende afdekfolie.

Carpet Cover wordt o.a gebruikt voor:

 • Afdekken van tapijt
 • Afdekken van tapijttegels
 • Afdekken allerlei vloerbedekkingen
 • Afdekken andere textiele ondergronden
 • Afdekken van gestoffeerde trappen

Waarom wordt Carpet Cover zoveel gebruikt?

Carpet Cover kent vele voordelen. Het is bijvoorbeeld zeer snel te verwerken en blijft door zijn goede kleeflaag altijd goed vast liggen. Zelfs rollend verkeer is voor deze zeer sterke zelfklevende afdekfolie geen enkel probleem. Bovendien is het snel te verwijderen en heeft het weinig volume wat financieel erg veel voordeel heeft. En natuurlijk laat carpet cover geen lijmresten achter en heeft u geen tape nodig om de klus te klaren.

Enkele voordelen op een rijtje:

 • CarpetCover is zeer sterk
 • CarpetCover heeft een lange inzetduur
 • CarpetCover is razendsnel te verwerken
 • CarpetCover heeft geen tape nodig
 • CarpetCover blijft goed vast liggen
 • CarpetCover is bijzonder snel te verwijderen
 • CarpetCover laat geen lijmresten achter
 • CarpetCover is ideaal voor het beschermen van gestoffeerde trappen
 • CarpetCover is geschikt voor rollend verkeer zoals: rolsteigers, karren, kruiwagens en dolleys
 • CarpetCover is verkrijgbaar diverse maten:

Klik hier om naar de Carpet Cover in de webwinkel te gaan.

CarpetCover is alleen geschikt voor textiele ondergronden.

Wanneer u meer informatie over onze carpet cover wenst te ontvangen kunt u contact opnemen via het
contactformulier of bellen met het onderstaande telefoonnummer.

https://youtu.be/-gVa4MZwamU