De juiste keuze

Afdekadvies op maat

De juiste keuze

Afdekadvies op maat

Alles draait om het maken van de juiste keuze. Dat is voor het afdekken en
beschermen van uw vloeren niet anders. Daarom hebben wij alleen gekozen voor top kwaliteit afdekmaterialen. Elke vloer heeft zijn eigen eigenschappen en moet dus ook met het juiste afdekmateriaal beschermd worden.

AG Afdekservice

Om vloeren maximaal te beschermen tegen vocht, vuil en beschadigingen is het verstandig de werkzaamheden uit te laten voeren door mensen met kennis van zaken. De AG Afdekservice biedt daarbij uitkomst. Jaren lange ervaring en productkennis van zowel afdekmaterialen als de vloeren die beschermd dienen te worden zijn hierbij essentieel.

Sportvloer afdekken

Voor het afdekken van een sportvloer zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor duurzaam materiaal wat u meerdere malen kunt gebruiken zoals de Taraflex Bateco Afdekvloer. Of materiaal wat u na gebruik gewoon weg moet gooien. Het huren van een beschermende vloer behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De juiste keuze

Alles draait om het maken van de juiste keuze. Dat is voor het afdekken en
beschermen van uw vloeren al niet anders. Daarom hebben wij bij Afdekgigant alleen gekozen voor top kwaliteit afdekmaterialen. De afdekmaterialen in het assortiment zijn met de uiterste zorg door ons geselecteerd.

Voor elke vloer hebben wij het juiste afdekmateriaal.

Elke vloer heeft zijn eigen eigenschappen en moet dus ook met het juiste afdekmateriaal beschermd worden. Om vloeren goed te beschermen is een goed advies altijd handig. Een natuurstenen vloer wordt anders beschermd dan tapijt. En een houtenvloer moet weer anders afgedekt worden dan een sporthal vloer. Kortom, Afdekgigant is de juiste keuze voor het beschermen van elke vloer.

Voor elke oppervlakte de juiste keuze.

Het is van essentieel belang dat u weet met welk afdekmateriaal u uw vloer moet afdekken. Wanneer u twijfeld met welk afdekmateriaal u uw vloer moet beschermen kunt u de productwijzer raadplegen of gewoon even een mailtje sturen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook met het onderstaande telefoonnummer.

Kijk voor onze producten in de winkel.

Een pas gelegde vloer wordt doorgaans afgedekt met Professioneel AG Afdekvlies Ademend. Dit afdekmateriaal zorgt er voor dat de vloer gewoon door kan drogen en toch is beschermd tegen vuil en beschadigingen. Daarnaast hebben we ook Multi Cover ademend. Beide ademende afdekvliezen zijn aan de bovenzijde vochtdicht en laten vanuit de onderzijde toch restdampen door. Door het dampdoorlatend systeem laten deze afdekmaterialen het vocht uit de pasgelegde vloer ontsnappen. (zoals gore-tex) De juiste keuze is daarom erg belangrijk voor een vloer. Zo hoeft u niet te wachten totdat de vloer droog is maar kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan zodra de vloer beloopbaar is. Dit is maar één voorbeeld. U begrijpt dat de juiste keuze voor elke situatie belangrijk is.

 Een sportvloer afdekken

Voor het afdekken van een sportvloer zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor duurzaam materiaal wat u meerdere malen kunt
gebruiken of materiaal wat u na gebruik gewoon weg moet gooien. Het huren van een beschermende vloer behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Voor alle beschermoplossingen bent u bij afdekgigant aan het juiste adres. Zo kunt u uit diverse beschemmaterialen kiezen. Taraflex Bateco afdekvloeren, Multi Cover Event, Evenemententapijt of bijvoorbeeld AG Stucloper behoren onder andere tot de mogelijkheden.

De afdekservice

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vloer te laten afdekken door de AG Afdekservice. Onze afdekservice is effectief en efficient. Met onze afdekservice bieden wij u een unieke service aan uw vloeren door professionals te laten beschermen. Of het nu gaat om evenementen, beurzen, verhuizen, schoolfeesten, autoshows, project- of particulierenbouw. Wij klaren elke klus. Vraag nu uw persoonlijke offerte aan en laat u verrassen!

Kortom: Afdekgigant is….De juiste keuze

Afdekgigant is uw partner als het op afdekken aankomt. Met onze flexibele inzetbaarheid, en onze scherpe prijzen zijn wij de aangewezen partij om u te helpen en te adviseren. Wij doen meer voor u!!!

 

Afdekken in de projectbouw
Multi Cover Premium 02
Speciale Bateco afdekvloer sporthal