Download

Download hier handleidingen en meer handige informatie voor het afdekken van diverse ondergronden met onze beschermmaterialen. Op deze manier proberen wij u zoveel mogelijk te helpen en te adviseren om uw vloeren op een juiste manier af te dekken en te beschermen tegen vocht, vuil, en / of beschadigingen. Natuurlijk zijn er altijd situaties waar extra naar gekeken moet worden. In dit soort gevallen kunt u ons rustig bellen of mailen voor een afdvies op maat.

Zo heeft u altijd de juiste handleiding bij de hand. Ook vindt u op deze pagina de beschermwijzer. De beschermwijzer is een handig hulpmiddel voor het kiezen van het juiste afdekmateriaal.

Download hier de beschermwijzer voor een afdekadvies op maat.

PDF Download

 Beschermwijzer Afdekvliezen 

Download hier uw handleiding voor het gewenste afdekmateriaal.

PDF Download

Handleiding voor het afdekken met stucloper.

PDF Download

Handleiding voor het afdekken van tapijt met Carpet Cover.

Wij kunnen de vloeren ook voor u afdekken en beschermen. Als u een offerte wilt ontvangen voor het afdekken van uw vloeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u wilt dat wij uw vloeren afdekken kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of maak een afspraak met onze buitendienst om de sitiatie eens te bekijken.

Deze pagina wordt regelmatig geupdated. Heeft u vragen of wilt u een handleiding van een van onze producten, neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt dan alle informatie binnen 1 dag per mail toegestuurd.

Wij houden u uiteraard via deze website op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van afdekmaterialen. Wij zijn dan ook continu bezig met het verbeteren, vernieuwen en doorontwikkelen van onze producten. Wij streven er altijd na om de beste producten aan te bieden. Mocht u vragen hebben over één van onze producten of meer willen weten over het afdekken van uw vloer horen wij dat dan ook graag van u.