Duct Tape

Duct tape of “duck tape” is olie- en waterbestendig plakband welke zeer geschikt is voor noodreparaties en andere huishoudelijke oplossingen. Duct tape is ook geschikt voor het aan elkaar tapen( plakken) van stucloper en afdekvlies maar ook voor het ophanging van zeil of folie is duct tape zeer handig. Het is praktisch in gebruik doordat het in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren is in de breedterichting.

Dit komt omdat Duct tape een zeer sterk plakband op textiel basis is waardoor men gemakkelijk tussen de gewoven draden door kan scheuren. Nadat de tape zijn werk gedaan heeft kunt u het gemakkelijk weer verwijderen. Duct Tape wordt ook wel powertape genoemd en dat is niet voor niets. Deze olie- en waterbestendige tape is daardoor uitermate geschikt tijdens allerlei bouwactiviteiten. U kunt Duct Tape in 50 mm x 50 meter en 75 mm x 50 meter bestellen.

Onze Duct tape heeft een zeer goede hechting op de stucloper en de afdekvlies. Daarom adviseren wij onze Duct tape voor het afplakken van de naden van afdekmaterialen zoals stucloper en afdekvliezen.

Voordelen en specificaties:

 • Zeer sterk
 • Gemakkelijk te scheuren
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Olie- en waterbestendig
 • Plakband op textielbasis
 • Ook buiten te gebruiken

Specificaties:

 • Materiaal: waterdicht plakband op textielbasis
 • Lengte: 50meter
 • Breedte: 50mm
 • Houdbaarheid: 24 maanden
 • Kleur: grijs

Multi Cover Basic of “Schildersvlies”

Multi Cover Basic of “schildersvlies” is één van de afdekmaterialen welke vaak aan elkaar geplakt wordt met Duct tape. Dit komt omdat Duct tape bestand is tegen olie en water en niet gelijk oplost wanneer er een druppeltje verf op valt. Let wel op wanneer je vloeren wilt afplakken met duct tape. Je moet proberen de tape niet op de ondervloer te tapen omdat het dan strepen achter kan laten omdat het vuil uit de porien van de tegel aan het plakband kan blijven plakken. Duct tape is het beste plakband wat er is en absoluut aan te raden om uw multi cover basic mee af te plakken. U kunt natuurlijk ook Multi Cover Premium en Multi Cover Event uitstekend afplakken met Duct tape.Lees meer over Multi Cover soorten in de volgende blogs: Multicover, vloerbescherming en Afdekken en Afplakken

Stucloper

U kunt stucloper ook prima afplakken met duct tape. Er zijn ook wel andere plakbanden maar die scheuren toch te vaak in de lengte richting in, waardoor er vuil tussen de naden door gaat en het afdekken eigenlijk weinig zin meer heeft. Beter is het gebruik van ducttape omdat dat uiteindelijk toch altijd het beste plakband blijkt te zijn. Mochten er vragen gerezen zijn neem dan gerust contact met ons op.Wilt u meer weten over stucloper van Afdekgigant lees dan: Stucloper, Afdekken met stucloper en Stucloper aanbieding. Nu is er ook AG Easytape. Een removeble tape dat geen lijmresten achterlaat. Lees meer… Ook kunt u bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen door op de onderstaande link te klikken.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 188 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​