Easytape

AG Easytape

AG EasyTape van Afdekgigant is een nieuw, removable tape. Deze zeer handige ” removable tape”  is ideaal voor het afplakken van stucloper en andere afdekmaterialen op gladde (schone) vloeren zoals parket, tegels, natuursteen, pvc en zelfs prefab beton.

Easytape laat geen lijmresten achter en is dus gemakkelijk verwijderbaar. Bovendien is onze verwijderbare tape ook geschikt voor het beschermen van aluminium en kunststof profielen en andere gladde oppervlaktes. Zeker de 100mm removable tape is ideaal voor het beschermen van lastige situaties. Kunststof kozijnen of andere profielen zijn handig af te tapen met de easytape.

 

Goed schoon verwijderbaar
De removable tape laat geen lijmsporen achter en is altijd handig om bij u te hebben. U kunt de AG EasyTape dus gemakkelijk gebruiken voor het op de vloer vast tapen van afdekmaterialen zoals stucloper en zelfs afdekvliezen. In tegenstelling tot schilders tape heeft AG EasyTape geen probleem met uitdrogen of indrogen door de zon.

 

U kent het wel:
Er is wat tape blijven zitten en de volgende dag krijg je het niet meer verwijderd. Het breekt steeds af en je moet al snel naar de terpetine of wasbenzine grijpen om het te verwijderen. De gevolgen van lastig verwijderbare tape zijn vaak niet prettig en meestal niet gemakkelijk terug te draaien. Denk u aan beschadigingen, krassen, verkleuring enz, enz…  Dat is na vandaag niet meer nodig! Nu is er een nieuwe removable tape, “AG Easy Tape” bedacht door de ontwikkelaars van onze fabriek.

 

Succesvol getest.

Ervaar de nieuwe verwijderbare tape van Afdekgigant en stop met tape die lijmresten en strepen achterlaten. De prijs van AG EasyTape is natuurlijk weer heel scherp. Zoals u van ons gewend bent hebben wij easytape weer uitvoerig getest voordat wij het aan ons assortiment hebben toegevoegd. Zo hebben wij de plaksterkte getest en uit onze test bleek dat de easytape iets minder krachtig is dan onze Duct-Tape maar nog steeds sterk genoeg is om uw vloeren mee te beschermen en af te plakken. Onze Duct-Tape is dan ook wel één van de sterkste in zijn soort. Naar onze bevindingen is AG EasyTape een absolute topper binnen ons assortiment.

 

Voordelen:

 

  • Zeer sterk
  • Bescherming voor aluminium profielen
  • Bescherming voor kunststof profielen
  • Goed schoon verwijderbaar
  • Breedte: 5 cm en 10 cm.

Bovenzijde grijs/wit. Onderkant zwart. AG Easytape van afdekgigant is verkrijgbaar in 50mm en 100mm breed. Gebruik bij voorkeur voor het beschermen van gladde oppervlaktes en profielen. AG Easytape hecht niet op oppervlaktes die gepoedercoat zijn. Natuurlijk hebben wij voor het aan elkaar tapen van afdekvliezen en stucloper onze AG Duct-Tape. Wanneer u meer wilt weten over onze Duct-Tape klik dan op de link hier onder. Klik hier wanneer u meer wilt weten over onze Duct-Tape?

 

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.