Evenemententapijt kopen.

U wilt evenemententapijt kopen? Dan bent u bij ons op het goed adres. Evenemententapijt wordt ook weevenemententapijt demol
beurstapijt of afdektapijt genoemd. Bij afdekgigant weet u zeker dat u voor een scherpe prijs een uitstekende kwaliteit evenemententapijt kunt kopen. Evenemententapijt kopen doen de meeste mensen niet dagelijks.

Daarom willen wij u goed voorlichten en helpen wij u met uw keuze. Wij zijn van mening dat u goed geinformeerd moet zijn wanneer u beurstapijt wilt kopen. Er zijn een aantal punten waar u goed op moet letten en rekening mee moet houden als u beurstapijt wilt aanschaffen.

Er zijn namelijk nogal wat verschillende soorten beurstapijt. Beurstapijt is onder te verdelen in drie verschillende soorten. Evenemententapijt is nooit vochtdicht. Een vochtscherm is eenvoudig toe te voegen door bijvoorbeeld floor cover of carpet cover onder het evenemententapijt te gebruiken. Een andere optie voor een vochtdichte afdekking is Multi Cover Event. Lees hier meer over Multi Cover Event.

Keuze:

Welk evenemententapijt is voor u het beste?

Zoals u net gezien heeft zijn er een aantal soorten beurstapijt. Particulieren mogen volgens de wet ook standaard beurstapijt (niet brandvertragend) gebruiken maar het is natuurlijk raadzaam om brandwerend beurstapijt te kopen. Bedrijven zijn volgens de Nederlandse wet verplicht om brandvertragend beurstapijt te gebruiken.

evenementen tapijt antracietHet Evenemententapijt standaard is in het antraciet met rib verkrijgbaar. Dit evenemententapijt is 3mm dik en is geschikt voor intensieve belasting.(niet geschikt op trappen)

Een degelijk evenemententapijt wat geschikt is voor feesten en partijen thuis, afdekken voor betonelementen, galerijen, hallen, zolders, garages, tuinhuisjes en noem maar op. Het Evenemententapijt vlamvast is eveneens verkrijgbaar in het antraciet met rib.

Ook deze variant is 3 mm dik en geschikt voor intensieve belasting.
Dit evenemententapijt is geschikt voor bedrijven en beurzen, evenementen, feesten en partijen en natuurlijk ook voor in en om het huis.

Het Evenemententapijt brandvertragend (met certificaat) is in vele kleuren uit voorraad leverbaar iskleuren waaier afdekgigant een vlak naaldvilt van +/- 3mm dik en heeft een top folie zodat het tapijt niet beschadigd of vies wordt voordat het evenement begint. Dit evenemententapijt is geschikt voor allerlei toepassingen zoals: Evenementen, beurzen, feesten, partijen, congressen en andere festiviteiten.

Dit beurs of evenemententapijt voldoet aan de kwaliteitsnorm Bfl- S1 dat staat voor de brandveiligheid van dit product. Het verschil tussen vlamvast en brandvertragend is dat er bij het brandvertragende evenemententapijt een certificaat zit.

Vaak willen brandweer en andere instanties weten of het evenemententapijt voldoet aan de brandveiligheidsnorm. Dat is bij Afdekgigant dus geen enkel probleem. Wanneer u vragen heeft over de kwaliteitsnorm kunt u via het contactformulier contact opnemen.

Multi Cover Event of Evenemententapijt

Een ander soort vloerafdekking in onze Multi Cover event. Multi Cover Event wordt vaak gebruikt voor het beschermen en afdekken van o.a sporthal en gymzaal vloeren. Multi Cover event is een grijs drielaags afdekmateriaal voor het tijdelijk beschermen van harde vloeren, zoals laminaat, marmoleum, linoleum, zeil, novilon, parket enz.

De Multi Cover Event bestaat uit een zeer goede anti-slip onderlaag, voorzien van een schok- en vochtabsorberende tussenlaag met een stevige toplaag. Bovendien is Multi Cover Event vochtdicht aan de onderzijde. Wanneer u meer wilt lezen over Multi Cover Event kunt u op deze link klikken.

Meer weten?

offerte aanvraag

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier

of bellen met onze klantenservice. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Wij staan voor u klaar.

 

 

Logo afdekgigant