Evenemententapijt kopen

U heeft het gevonden. De AG Expotapijt! Het meest gebruikte evenemententapijt van Belgie en Nederland.

U wilt evenemententapijt kopen? AG Expotapijt wordt ook wel beurstapijt of afdektapijt genoemd. Bij afdekgigant weet u zeker dat u voor een scherpe prijs een uitstekende kwaliteit evenemententapijt kunt kopen. Evenemententapijt kopen doen de meeste mensen niet dagelijks. Daarom willen wij u goed voorlichten en helpen wij u met uw keuze. Wij zijn van mening dat u goed geinformeerd moet zijn wanneer u Evenemententapijt wilt kopen.

Er zijn een aantal punten waar u goed op moet letten en rekening mee moet houden als u beurstapijt wilt aanschaffen. Er zijn namelijk nogal wat verschillende soorten beurstapijt. Beurstapijt is onder te verdelen in drie verschillende soorten. Evenemententapijt is nooit vochtdicht. Een vochtscherm is eenvoudig toe te voegen door bijvoorbeeld Floor Cover M6 onder en/of Carpet Cover M6 op het evenemententapijt te gebruiken.

Het AG Professioneel Afdekvlies Zelfklevend wordt ook wel gebruikt als evenementenvloer, echter is dit niet brandvertragend en niet zo sterk als het AG Expotapijt. Een andere optie voor een vochtdichte afdekking is Multi Cover Event. Ook dit is niet Brandvertragend. Lees hier meer over Multi Cover Event. Het AG Expotapijt FR is uiteraard wel Brandvertragend en wordt geleverd met Certificaat.

Welk evenemententapijt is voor u het beste?

Zoals u net gezien heeft zijn er een aantal soorten beurstapijt. Particulieren mogen volgens de wet ook standaard beurstapijt (niet brandvertragend) gebruiken maar het is natuurlijk raadzaam om brandwerend beurstapijt te kopen. Bedrijven zijn volgens de Nederlandse wet verplicht om brandvertragend beurstapijt te gebruiken.

Evenemententapijt antraciet

Het Evenemententapijt standaard is in het antraciet met rib verkrijgbaar. Dit evenemententapijt is 3mm dik en is geschikt voor intensieve belasting. (niet geschikt op trappen) Een degelijk evenemententapijt wat geschikt is voor feesten en partijen thuis, afdekken voor betonelementen, galerijen, hallen, zolders, garages, tuinhuisjes en noem maar op. Het Evenemententapijt vlamvast is eveneens verkrijgbaar in het antraciet met rib. Ook deze variant is 3 mm dik en geschikt voor intensieve belasting. Dit evenemententapijt is geschikt voor bedrijven en beurzen, evenementen, feesten en partijen en natuurlijk ook voor in en om het huis. Het Evenemententapijt brandvertragend (met certificaat) is in vele kleuren uit voorraad leverbaar is

een vlak naaldvilt van +/- 3mm dik en heeft een top folie zodat het tapijt niet beschadigd of vies wordt voordat het evenement begint. Dit evenemententapijt is geschikt voor allerlei toepassingen zoals: Evenementen, beurzen, feesten, partijen, congressen en andere festiviteiten. Het AG Expotapijt of evenemententapijt voldoet aan de kwaliteitsnorm Bfl- S1 dat staat voor de brandveiligheid van dit product. Het verschil tussen vlamvast en brandvertragend is dat er bij het brandvertragende evenemententapijt een certificaat zit. Vaak willen brandweer en andere instanties weten of het evenemententapijt voldoet aan de brandveiligheidsnorm. Dat is bij Afdekgigant dus geen enkel probleem. Wanneer u vragen heeft over de kwaliteitsnorm kunt u via het contactformulier contact opnemen.

Multi Cover Event of Evenemententapijt

Een ander soort vloerafdekking in onze Multi Cover event. Multi Cover Event wordt vaak gebruikt voor het beschermen en afdekken van o.a sporthal en gymzaal vloeren. Multi Cover event is een grijs drielaags afdekmateriaal voor het tijdelijk beschermen van harde vloeren, zoals laminaat, marmoleum, linoleum, zeil, novilon, parket enz. De Multi Cover Event bestaat uit een zeer goede anti-slip onderlaag, voorzien van een schok- en vochtabsorberende tussenlaag met een stevige toplaag. Bovendien is Multi Cover Event vochtdicht aan de onderzijde. Multi Cover Event is geschikt voor lichte belasting. Wanneer u meer wilt lezen over Multi Cover Event kunt u op deze link klikken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met onze klantenservice. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor het AG Expotapijt FR.

Wij staan voor u klaar.

Heeft u wat meer nodig dan normaal?

Grote afname? Laat u verrassen!

Wanneer u een grote hoeveelheid nodig heeft kunnen wij u een zeer aantrekkelijk aanbieding doen.

Vul het offerte aanvraagformulier in en ontvang uw persoonlijk opmaat aanbieding in uw mailbox.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Expotapijt en laat u verrassen.

 

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.
AG Expotapijt | Afdekgigant

Hoe kunnen wij u verder helpen?