Event Afdekvlies

Event afdekvlies papendal
Sporthal afdekken met multi cover event

Event Afdekvlies is een budget vriendelijk afdekvlies voor het beschermen van
sport- en gymzaal vloeren. Event Afdekvlies is ook geschikt voor het afdekken tijdens intensief belaste bouwwerkzaamheden. Ook voor laminaat, parket en marmoleum is Event Afdekvlies uitstekend geschikt.

Event Afdekvlies is speciaal ontwikkeld voor vloeren die extra goed afgedekt moeten worden. Event Afdekvlies bestaat uit een goede anti-slip onderlaag voorzien van een vocht- en schokabsorberende tussenlaag met een stevige toplaag.

Lichtgewicht afdekvlies.

Lichtgewicht afdekvlies

Event Afdekvlies is een lichtgewicht afdekvlies en is gemakkelijk zelf te leggen en laat zich bovendien makkelijk hanteren. Dit afdekvlies is licht van gewicht en eenvoudig door één persoon te leggen. (herbruikbaar mits beschadigd) Bovendien is Event Afdekvlies onbeperkt houdbaar.

Event Afdekvlies is ook toe te passen voor het afdekken van prefab betonnen vloerelementen en galerijen en tijdens intensieve belasting bij diverse werkzaamheden. Door zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt multi cover event op vloeren toegepast welke extra bescherming nodig hebben.

Makkelijk hanteerbaar

Event Afdekvlies is speciaal ontwikkeld om snel te kunnen werken. Vaak wordt multi cover event gebruikt voor grote oppervlaktes omdat Event Afdekvlies:

  1. Licht van gewicht is.
  2. Makkelijk hanteerbaar is.
  3. Weinig opslag vergt.
  4. Geschikt is voor intensief belaste bouwwerkzaamheden.
  5. Ontwikkeld is voor het afdekken van Sport-en Gymzaalvloeren

Duct-Tape

Duct-tape

Event Afdekvlies is herbruikbaar en kan meerdere malen opnieuw ingezet
worden. Door de stevige anti-slip onderlaag en de extra sterke toplaag kan dit uitstekende afdekvlies meerdere malen(afhankelijk van de slijtage) gebruikt worden.

Bij intensief gebruik is het raadzaam de naden af te tapen met onze Duct-tape. Onze Duct-tape is van een uitstekkende kwaliteit en is prettig om mee te werken. De Duct-tape is te verkrijgen in diverse varianten. Kijk voor Duct-tape in onze webwinkel.

Afdekservice

Afdekservice

U kunt er ook voor kiezen uw vloeren door onze afdekservice te laten afdekken. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat uw vloeren goed afgedekt worden.

Onze afdekservice is efficiënt en effectief. Vraag gerust eens een offerte aan voor het afdekken van uw vloeren met Event Afdekvlies of één van onze andere afdekmaterialen.

Kijk voor meer informatie in de productsheet van multi cover event.

Wilt u meer lezen kijk dan ook een naar: Waarom afdekken, Beschermingsmateriaal, Afdekservice, Afdekken met Schildersvlies enz…

Wil je Meer weten?