Floor Cover beschermfolie online bestellen

Easydek Floor Cover
-13%
 28,95 57,95 Incl. BTW
 23,93 47,89 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-10%
 192,33 384,72 Incl. BTW
 158,95 317,95 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-10%
 192,33 384,72 Incl. BTW
 158,95 317,95 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-10%
 31,40 94,32 Incl. BTW
 25,95 77,95 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-10%
 273,40 382,30 Incl. BTW
 225,95 315,95 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Floor Cover beschermfolie voor harde vloeren

Floor Cover van Easydek is een uitstekende beschermfolie voor harde vloeren. Laminaat, tegels maar ook voor linoleum en parket. Het product is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd op rollen. Doordat de kleeflaag aan de buitenkant zit, gaat het uitrollen heel makkelijk. Om grote oppervlakten af te dekken met Floor Cover kunt u de handige Floor-App online bij bestellen. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat, licht van gewicht en speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met Floor Cover en de Floor-App zult u alleen maar gemak ondervinden. Bent u enthousiast geworden? U kunt deze producten nu direct via onze webshop kopen.

Floor Cover voor uw vloeren online bestellen

Bij het afdekken van vloeren staat gezond verstand voorop. Dat betekent zoeken naar de juiste producten die uw werk vergemakkelijken. Of u nu gaat schilderen of druk bezig bent met renovatiewerkzaamheden, een mooie vloer verdient de nodige bescherming. Het zou toch zonde zijn om een en ander aan het toeval over te laten? Zeker niet, nu u Floor Cover makkelijk online kunt bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat u vlot kunt beginnen met de door u geplande werkzaamheden.

Floor Cover is een tijdelijke beschermfolie die niet schuift. De vloer blijft beloopbaar en ook machines zoals karren of ander rollend verkeer kan zijn doorgang vinden. Een belangrijk voordeel is dat u dankzij de kleeflaag geen tape nodig heeft. Bovendien maakt de Floor-App het afdekken van uw vloer nog eenvoudiger. Knieën en ander lichaamsdelen worden ontzien tijdens het beschermen van de vloer. Zowel in kleermakerszit zitten als op uw knieën zitten kan zzeer belastend zijn voor uw lichaam. Pijn aan de knie is een veel voorkomende klacht. De pijn wordt vooral gevoeld bij het buigen of het draaien van de knie. De Floor-App zal uw leven straks dus een stukje veraangenamen.

Floor Cover is ook een prima beschermfolie voor houten trappen

Floor Cover is geschikt voor vele doeleinden. Wist u dat het product ook gebruikt kan worden voor het afdekken van houten trappen? Hout is een prachtig natuurlijk materiaal, maar kan door intensieve werkzaamheden snel beschadigen. Denk aan krasjes, splinters of verfvlekken en watervlekken op hout. Witte vlekken ontstaan wanneer er vocht in de laklaag is getrokken en het zal veel tijd en moeite kosten om deze weer te verwijderen. Neem geen risico en zorg voor goed afdekmateriaal om financiële verrassingen te voorkomen.

Ook kunt u met ons afdekmateriaal uw gestoffeerde trap afdekken. Wel zo prettig bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden of verhuizing. U kunt Floor Cover nu direct online bestellen. Zowel particulieren als ondernemers bieden wij u het beste op het gebied van afdekmaterialen, want het goed afdekken van mooie, kostbare vloeren en houten trappen onderschatten wij niet. Waar mogelijk bieden wij altijd een milieuvriendelijke oplossing zoals de beschermfolie van de Floor Cover. Vergeet u vooral niet de handige Floor-App online te bestellen.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Professionele AG Zelfklevende Beschermfolies en laat u verrassen.