Groothandel in afdekvloeren

U kunt bij onze groothandel afdekvloeren in allerlei soorten en maten kopen. Een afdekvloer om uw vloer tijdelijk een goede bescherming te bieden. Wij bieden diverse topmerken zoals AG Afdekmaterialen, Gerflor en meer. Altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs. Vrijwel alle afdekvloeren hebben wij op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Geen tijd om uw vloer zelf af te dekken? Dan kunt u gebruikmaken van onze afdekservice. Wij bedienen een breed werkgebied. Vraagt u maar eens naar de mogelijkheden of bestel nu meteen uw afdekvloer online.

Groothandel in afdekvloeren voor particulieren en professionals

Onze AG afdekvloeren zijn geschikt ter bescherming van harde vloeren. Van parket tot Sportvloeren. De uitstekende eigenschappen van onze afdekvloeren zorgen ervoor dat ze veilig beloopbaar zijn. Bovendien zijn de meeste afdekvloeren herbruikbaar, zodat u voor de volgende klus alvast de juiste afdekvloer in huis heeft. De afdekvloeren van AG worden ook door professionals gebruikt tijdens allerlei werkzaamheden om vloeren mooi te houden. Kortom: zowel particulieren als professionals zullen in onze groothandel zeker slagen voor de juiste afdekvloer.

Bateco afdekvloeren

Bateco afdekvloeren worden vooral ingezet bij kwetsbare vloeren. U kunt dan denken aan sportvloeren, gymzalen of evenementen, feesten en beurzen. Kostbare vloeren worden op deze manier ontzien en in een oogwenk creëert u hiermee een multifunctionele ruimte. Voor het aftapen van de naden kunt u het beste Bateco Theater Tape of Bateco Tape Original gebruiken. Een extra sterke tape die de afdekvloer niet aantast en makkelijk te verwijderen is.

Een afdekvloer heeft hoofdzakelijk een beschermende functie. Dit betekent niet dat u aan schoonheid hoeft in te leveren, want wij hebben afdekvloeren in zeer moderne kleuren. Naast Bateco afdekvloeren hebben wij als groothandel ook AG Expotapijt in ons assortiment. Een afdekvloer van vlaknaaldvilt, brandvertragend en slipbestendig. Populair bij evenementen en beurzen vanwege beschermende functie, maar ook de kleuren spelen een belangrijke rol.

Kleurrijke afdekvloer voor beurzen en evenementen

Inmiddels weten wij als groothandel dat bij evenementen en beurzen styling een doorslaggevende rol speelt De van oudsher ietwat saaie standjes zijn tegenwoordig vaak kleurrijke belevingsplekken geworden, waar het aangenaam toeven is. We kunnen dus stellen dat kleur een essentieel onderdeel is geworden van het geheel en wij beantwoorden met onze kleurrijke afdekvloeren nu in een behoefte die al langer aanwezig is. Kleur kan een ruimte sfeer geven, maar ook groter of kleiner doen lijken. Ook op dit vlak kunnen wij u goed adviseren, dankzij onze ervaring die wij hebben opgedaan in de loop der jaren.

Als groothandel in afdekvloeren bestaan wij al meer dan 25 jaar. Wij zijn groot geworden door steeds weer nieuwe, innovatie producten te bieden. Een groot aantal daarvan treft u aan in onze webwinkel. Of u nu kiest voor AG Afdekmaterialen, Bateco of AG Expotapijt afdekvloer, wij bieden altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Expotapijt en laat u verrassen.