Gymzaalvloer afdekken

Event afdekvlies papendal

Gymzaalvloer veilig afdekken tijdens examens,feesten en evenementen. Bij afdekgigant vindt u voor elke situatie een passende oplossing om vloeren te beschermen. Uiteraard hebben wij ook voor het beschermen van een gymzaalvloer de juiste oplossing. Een gymzaalvloer afdekken is zeer belangrijk omdat beschadigingen tijdens evenementen, feesten of examens vaak niet of moeilijk te repareren zijn. Daarom zijn er tijdens examen en tentame weken veel scholen die hun gymzaalvloer afdekken met onze Multi Cover Event.

Dit afdekmateriaal is uitstekend geschikt voor het beschermen van deze kostbare vloeren. Bovendien is Multi Cover Event herbruikbaar. (afhankelijk van de vervuiling en beschadigingen) De naden van Multi Cover Event zijn gemakkelijk te tapen met onze brede Duct-Tape van 7,5 cm breed. Een groot voordeel van Multi Cover Event is dat het schokabsorberend is en dat het door zijn dikte de afdrukken van de pootjes van tafels en kraampjes absorbeert. Bovendien is Multi Cover Event ook nog eens akoestisch verantwoord.

Gevoelige vloeren afdekken.

Zoals u weet zijn gymzaal vloeren en sporthal vloeren gevoelig als het gaat om vervuiling en beschadigingen door diverse facettes. Daarom is het belangrijk zorgvuldig om te gaan met deze kostbare vloeren. Speciaal voor gymzaal en sporthal vloeren is de Multi Cover Event ontwikkeld.Door zijn vezeldichtheid is dit uitstekende afdekmateriaal niet alleen geschikt voor gymzaalvloeren maar wordt multi cover event ook veelvuldig gebruikt in de projectbouw en voor bijvoorbeeld feesten thuis of in party tenten.

AG Afdekservice

AG Afdekservice

De afdekservice van afdekgigant is niet alleen effectief en efficient maar zeker ook flexibel. Ik zal u uitleggen waarom veel scholen sporthallen en beurs-en evenementenhallen graag met ons samenwerken.In de meeste gevallen moet er op een relatief korte termijn veel georganiseerd worden. Veel mensen hebben dan vaak hun handen vol aan de opdrachten die zij in een korte tijd moeten uitvoeren. Dan is het natuurlijk helemaal geweldig als u niet om hoeft te kijken naar het afdekken van bepaalde ruimtes.

Wij weten al welk materiaal gebruikt gaat worden en hoe het gelegd moet worden. Zo wordt alles netjes voor u afgedekt. En als u wilt wordt alles ook weer opgeruimd. Wanneer u voor een duurzame oplossing kiest (bijvoorbeeld: Multi cover event of evenementen tapijt enz…..), wordt alles geinvetarriseerd en eventueel weer aangevuld voor de volgende klus. U kunt het afdekken natuurlijk ook zelf proberen. Ook dan zullen wij u natuurlijk helpen wanneer u vragen heeft over het afdekken e.a. Wilt u dat wij voor u dit afdekmateriaal leggen en weer verwijderen neem dan contact met ons op via het aanvraag formulier op de afdekservice pagina en vraag een offerte aan. Zo heeft u uw handen vrij en wij regelen de rest.

Evenemententapijt

De gymzaalvloer afdekken met ons brandvertragende evenemententapijt is natuurlijk ook mogelijk. Onze standaard kleur is antraciet/grijs. Maar u kunt ook gewoon kiezen welke kleur u wilt hebben. In bepaalde gevallen wordt gekozen voor een brandvertragende vloerafdekking en biedt ons voordelige evenemententapijt een uitkomst. Natuurlijk is ons evenemententapijt zeer scherp geprijst. U kunt een offerte aanvragen via de evenemententapijt pagina. Uw aanvraag wordt altijd binnen 1 dag beantwoordt.

Wanneer u meer wilt weten over onze Multi Cover Event of het afdekken van vloeren tijdens examens, feesten of evenementen dan kunt u gemakkelijk informatie opvragen via ons contactformulier of bellen met onze klantenservice.

Wilt u meer lezen over ons multi cover assortiment lees dan: Afdekken met afdekvlies

Wilt u contact met ons opnemen?

Wij horen graag van u!

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.
AG Expotapijt | Afdekgigant

Hoe kunnen wij u verder helpen?