Kleefmat

Kleefmat , Stofmat , Sticky mat

Afdekgigant is altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing dus ook de nieuwe producten die op de markt verschijnen houden wij nauwlettend in de gaten. Onze samenwerkende fabriek en ontwikkelaars hebben niet stil gezeten en hebben een nieuw product ontwikkeld wat ons inziens een fantastisch product is wanneer u bijvoorbeeld wilt verhuizen, verbouwen of wilt renoveren. De kleefmat is bijzonder geschikt voor gebruik in cleanrooms en tijdens de bouwwerkzaamheden van stofvrije ruimtes. Zoals al onze afdek en beschermingsmaterialen is ook de kleefmat een product wat door ons en onze klanten grondig is getest en goed bevonden is. De kleefmat kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment.

Stofvrij verhuizen.

Tijdens het verhuizen willen de meeste mensen hun spullen vaak direct op de juiste plaats zetten en is het afdekken van de vloer tijdens het verhuizen vaak niet erg handig. Dan is het een groot voordeel dat u  kleefmatten voor de deuren heeft liggen waar veel vuil op achterblijft en blijft uw vloer mooi schoon. En is de eerste laag verzadigd, dan scheur u de laag weg en een nieuwe kleeflaag verschijnt. De kleefmat is een uitstekende stofvanger en is uiteenlopend toepasbaar.U heeft het vast wel eens meegemaakt. Lekker schoon gemaakt in uw nieuwe of verbouwde huis en opeens…Vieze stoffige voetsporen op uw schone vloeren.!! Vanaf vandaag hoeft hoeft dat niet meer te gebeuren.!!!

Afdekgigant introduceert de Kleefmat

Een super handige vinding. Door de hoge stofhechting is de kleefmat ideaal tijdens verhuizingen, verbouwingen en renovaties. Stofvrij een ruimte binnen gaan zonder vervuiling. Dat voordeel biedt de Kleefmat. Deze zelfklevende inloopmat bestaat uit 60 genummerde lagen met de kleefzijde aan de bovenkant. Elk contact met de kleefmat zorgt voor minder vervuiling van de ruimte. Bij verzadiging van een laag, is deze simpel eraf te trekken en een schone laag wordt zichtbaar. Doordat de kleefmat kant en klaar is, kunt u hem gewoon voor de deur leggen zodat hij niet te missen is en het vuil dus altijd op de kleefmat achterblijft. Wanneer de kleeflaag vuil is kunt u hem heel simpel los trekken en een nieuwe kleeflaag verschijnt.DUS!!!!……..Iedereen aan de kleefmat!!!

Voordelen:

  • Simpel te gebruiken
  • Hoge stofhechting
  • Voorkomt vervuilen van ruimtes
  • Aantal vel indicator
  • Licht gewicht

Specificaties:

  • 60 x90cm.
  • 60 lagen
  • Wit of Blauw

Via onze productwijzer krijgt u eenvoudig een afdekadvies op maat. Natuurlijk zijn er altijd situaties die niet in onze productwijzer staan. Ook voor lastige situaties bent u bij ons aan het juiste adres en willen wij u graag helpen. Wilt u weten waarom wij de juiste keuze zijn voor u? Wilt u contact met ons opnemen? Wij horen graag van u!Via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 183 reviews.