Multi Cover Event

Afdekvlies voor allerlei vloeren.

Event afdekvlies papendal

Budget Vriendelijk en lichtgewicht Event Afdekvlies

Multi Cover Event is een budget vriendelijk afdekvlies voor het beschermen van allerlei vloeren. Met namen sport- en gymzaal vloeren kunnen snel en eenvoudig worden beschermd met Event afdekvlies. Multi Cover Event is ook toe te passen voor het afdekken van prefab betonnen vloerelementen en galerijen en tijdens intensieve belasting bij diverse werkzaamheden. Door zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt Multi Cover Event op vloeren toegepast welke extra bescherming nodig hebben.

Bijbehorende producten

-10%
 58,02 116,10 Incl. BTW
 47,95 95,95 Excl. BTW
-15%
 338,74 359,95 Incl. BTW
 279,95 297,48 Excl. BTW
-9%
 576,44 864,67 Incl. BTW
 476,40 714,60 Excl. BTW
-19%
 4,46 188,14 Incl. BTW
 3,69 155,49 Excl. BTW
-30%
 8,35 263,18 Incl. BTW
 6,90 217,50 Excl. BTW
-10%
 24,20 31,46 Incl. BTW
 20,00 26,00 Excl. BTW

Lichtgewicht afdekvlies

Het Multi Cover Event is speciaal ontwikkeld voor vloeren die extra goed afgedekt moeten worden. Multi Cover Event bestaat uit een goede anti-slip onderlaag voorzien van een vocht- en schokabsorberende tussenlaag met een stevige toplaag.

Multi cover event is een lichtgewicht afdekvlies en is gemakkelijk zelf te leggen en laat zich bovendien makkelijk hanteren. Dit afdekvlies is licht van gewicht en eenvoudig door één persoon te leggen. (herbuikbaar mits beschadigd) Bovendien is Multi Cover Event onbeperkt houdbaar.

Multi Cover Event is ook toe te passen voor het afdekken van prefab betonnen vloerelementen en galerijen en tijdens intensieve belasting bij diverse werkzaamheden. Door zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt multi cover event op vloeren toegepast welke extra bescherming nodig hebben.

Makkelijk hanteerbaar

Multi cover event is speciaal ontwikkeld om snel te kunnen werken. Vaak wordt multi cover event gebruikt voor grote oppervlaktes omdat Multi Cover Event:

 1. Licht van gewicht is.
 2. Makkelijk hanteerbaar is.
 3. Weinig opslag vergt.
 4. Geschikt is voor intensief belaste bouwwerkzaamheden.
 5. Ontwikkeld is voor het afdekken van Sport-en Gymzaalvloeren

Geluidsdempend vermogen

Multi Cover Event tevens is een zeer veel toegepast afdekmateriaal tijdens examens. Vaak wordt de gymzaal / sporthal van middelbare scholen gebruikt voor het afnemen van examens of tijdens uitvoeringen. Multi Cover Event biedt ook voor deze toepassing een uitstekende oplossing.

Mede door het geluidsdempende vermogen is dit Event afdekvlies één van de meest gebruikte afdekmaterialen tijdens examens en/of uitvoeringen op scholen.

Voordelen van de Multi Cover Event:

 • Geluidsdempend vermogen
 • Schokabsorberend
 • Herbruikbaar
 • Onbeperkt houdbaar
 • Neutrale kleur: Grijs
 • Anti-slip eigenschappen

Vochtabsorberend

Multi Cover Event is vochtabsorberend aan de bovenzijde en vochtdicht aan de onderzijde.

Het voordeel van deze eigenschap is dat bijvoorbeeld water niet op het afdekmateriaal blijft liggen maar opgezogen wordt door het afdekmateriaal. Hierdoor ontstaat er een schonere en veiligere werksituatie.

Multi Cover Event heeft een non-woven basis met een anti-slip onderlaag. De bovenste laag is een extra vlieslaag waardoor de non-woven extra verstevigde wordt.

Naden Afplakken? ja/nee

Afhankelijk van de situatie kunnen de naden van het Event Afdekvlies afgeplakt worden. Wij adviseren om dit wel te doen. U verkleind hiermee onderander het struikel gevaar en verbeterd hiermee de anti-slip eigenschappen.

Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze Duct-Tape.

Als het om heel wat meters gaat is de TapeApp® een ideaal apparaat. Wanneer u vaker een vloer heeft gelegd weet u als geen ander dat het kruipen over de vloer na enige tijd niet zo prettig meer is. De TapeApp® biedt in deze situatie een uitstekende oplossing.

Voordelen van de TapeApp®:

 • Geschikt voor voordelige standaard rollen!
 • Simpel in gebruik
 • Lock & Roll systeem
 • Snel werken
 • Super snel rollen laden en verwijderen
 • Licht gewicht

Technische specificaties:

 • Kleur: Gegalvaniseerd
 • Lengte: 130 cm
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Geschikt voor alle soorten tape (max diamater 160mm)
 • Adapter: 3″ (voor rollen met een kern van ø 76mm)

Klik hier om naar de TapeApp® te gaan.

U kunt er ook voor kiezen uw vloeren door onze afdekservice te laten afdekken. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat uw vloeren op de juiste manier worden afgedekt.

Onze afdekservice is efficiënt en effectief en beschikt over de nodige ervaring. Vraag gerust eens een offerte aan voor het afdekken van uw vloeren met Multicover Event of één van onze andere afdekmaterialen.

Kijk voor meer informatie in de productsheet van Multicover Event.

Wilt u meer lezen kijk dan ook een naar: Waarom afdekkenBeschermingsmateriaalAfdekserviceAfdekken met Schildersvlies enz…