Natuursteen afdekken

Welk materiaal heb ik nodig?

Natuursteen afdekken is zeer belangrijk en dient met het juiste afdekmateriaal te gebeuren. En een van de belangrijkste onderdelen van uw hele verbouwing of nieuwbouw is het juist beschermen van uw kostbare natuurstenen vloer omdat natuursteen door fout of niet afdekken totaal verwoest kan worden. Denk hierbij aan: vervuiling, beschadigen, verkleuring enz. Natuursteen afdekken is een van de meest onderschatte onderdelen tijdens een verbouwing of nieuwbouw project terwijl een vloer juist een van de laatste en belangrijkste onderdelen is. U moet namelijk nog jaren met uw vloer doen! Natuursteen afdekken doe je met speciaal ontwikkelde Professioneel AG Afdekvlies Ademend. Wanneer een natuurstenen vloer eenmaal afgedekt is met het juiste afdekmateriaal is de kans zeer klein geworden dat u later met een vuile en verkleurde vloer zit. Wees daarom verstandig en bezuinig niet op een van de belangrijkste onderdelen van uw hele klus, Namelijk: Natuursteen Afdekken!

Pas gelegde vloeren

Wanneer u een mooie natuurstenen vloer heeft uitgekozen en gekocht zit u er niet op te wachten dat door diverse externe factoren zo’n prachtige vloer wordt beschadigd of bevuilt. Om deze gevaren te voorkomen dient de vloer dan ook met het juiste afdekmateriaal afgedekt te worden. Het enige juiste afdekmateriaal om uw kostbare pas gelegde vloeren te beschermen is Professioneel AG Afdekvlies Ademend. Daarom is pas gelegd natuursteen afdekken cruciaal tijdens iedere bouwfases. Leg bij voorkeur uw natuurstenen vloeren altijd zo laat mogelijk maar voor dat u de muren gaat schilderen en gaat afwerken. Natuursteen is nou eenmaal bijzonder gevoelig voor vocht, vuil en andere bouwstoffen . Daarom adviseren wij dan ook ons ademend afdekvlies “Professioneel AG Afdekvlies Ademend”.

Speciaal ontwikkeld voor pas gelegde vloeren

Professioneel AG Afdekvlies Ademend is een licht zelfklevend drielaags afdekvlies, speciaal ontwikkeld voor het afdekken van pasgelegde natuursteenvloeren, plavuizen, geolied of gelakt parket en andere pasgelegde vloeren en is onbeperkt inzetbaar. Dek pasg elegde vloeren altijd af met Professioneel AG Afdekvlies Ademend! Dit in verband met droging en met het uithardingsproces. Gebruik absoluut geen stucloper of sappenkarton omdat deze juist wordt gemaakt om geen vocht door te laten. Stucloper is een prima afdekmateriaal maar niet voor pas gelegde vloeren. (Lees hier ons blog over Afdekken met Stucloper. Bij gebruik hiervan kunnen ernstige verkleuringen, krassen, verschilferingen enz ontstaan. Bovendien is Professioneel AG Afdekvlies Ademend ook geschikt voor buitentoepassingen. Ook buiten: Natuursteen afdekken met Professioneel AG Afdekvlies Ademend. Zo kan de vloer rustig door drogen terwijl het werk gewoon door kan gaan.

LET OP: Professioneel AG Afdekvlies Ademend niet nogmaals afdekken.

Natuursteen afdekken

Professioneel AG Afdekvlies Ademend is inzetbaar vanaf het moment dat de vloer beloopbaar. Dankzij de meervoudige membramenstructuur is het materiaal ademend en is het daarnaast ook nog eens vochtdicht vanaf de bovenzijde! Dus voorkom beschadigingen en schadevergoedingen en dek vanaf nu uw pasgelegde vloeren af met Professioneel AG Afdekvlies Ademend. Nog een groot voordeel van Professioneel AG Afdekvlies Ademend is dat het schok absorberend is. Hierdoor wordt de kans beperkt op krassen en beschadegingen door vallend gereedschap en materialen. Professioneel AG Afdekvlies Ademend laat maar liefst 1,25 liter vocht per m² per 24 uur door! 

Voordelen van Professioneel AG Afdekvlies Ademend:

 • Dampdoorlatend
 • Schokabsorberend
 • Vochtdicht vanaf de bovenzijde!!!
 • Geschikt voor pas gelegde vloeren
 • Geschikt voor buiten toepassingen
 • Herbruikbaar

Technische Specificaties:

 • Materiaal: Non-woven + antislip + damp doorlatend
 • Gewicht: 180gr/m²
 • Wikkeling: Non-woven buitenzijde
 • Onbeperkt houdbaar
 • Kleur: Blauw/Wit
 • Damdoorlaatbaarheid: 1,25l/m2/24uur

Wanneer u bestaand natuursteen wilt afdekken, dan hebben wij diverse soorten afdekvlies in ons assortiment om ook die klus te klaren. Bestaand (dus droog) natuursteen afdekken wordt nog te vaak met verkeerd materiaal gedaan. Neem bij voorkeur voor alle kwetsbare vloeren (hout, steen, tegels, gietvloeren ect) afdekvlies. Afdekvlies is zeer sterk en schokabsorberend. 

De schokabsorberende eigenschappen van afdekvlies help uw vloeren beschermen tegen vallende gereedschappen, materialen en krassen zodat uw vloer een stuk beter beschermd is. Kijk voor meer informatie, en een afdekadvies op maat op onze productwijzer. Wanneer u toch nog vragen heeft kunt u die via ons contactformulier stellen. Wij proberen u dan zo snel mogenlijk een antwoord te geven.

 

-22%
 12,95 232,95 Incl. BTW
 10,70 192,52 Excl. BTW
-20%
 74,50 148,95 Incl. BTW
 61,57 123,10 Excl. BTW
-25%
 61,95 116,95 Incl. BTW
 51,20 96,65 Excl. BTW
-14%
 11,95 84,64 Incl. BTW
 9,88 69,95 Excl. BTW
-23%
 34,95 49,95 Incl. BTW
 28,88 41,28 Excl. BTW
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?