Professioneel Afdekken | De serie

AG Afdekmaterialen

🔑 Waarom Kiezen Voor Afdekgigant? 🔑

✅ Oplossingen Voor Elk Scenario: Of het nu gaat om vloeren, wanden of objecten, wij hebben de ervaring en kennis om u het juiste advies te geven en aan uw behoeften te voldoen.

✅ Maatwerk In Het Hart: Geen one-size-fits-all benadering hier! Wij geloven in maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke omstandigheden.

✅ Expertise Die Telt: Ons team bestaat uit ervaren professionals uit diverse vakgebieden, die hun expertise bundelen om u de meest doeltreffende beschermoplossingen te bieden.

✅ Resultaten Die Spreken: We hebben talloze klanten geholpen en lastige hindernissen overwonnen. Uw succesverhaal is onze grootste trots!

✅ Betrouwbaarheid Ten Top: Vertrouwen opbouwen is de kern van ons werk. Met Afdekgigant kunt u rekenen op een betrouwbare partner die altijd achter u staat.

🌐 Uw Oplossing Wacht Op U! 🌐

De serie | Lees meer over onze oplossingen!

Groothandel in Afdekvloeren

U kunt bij onze groothandel afdekvloeren in allerlei soorten en maten kopen. Een afdekvloer om uw vloer tijdelijk een goede bescherming te bieden. Wij bieden diverse topmerken zoals AG Afdekmaterialen, Gerflor en meer. Altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs. Vrijwel alle afdekvloeren hebben wij op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Geen tijd om uw vloer zelf af te dekken? Dan kunt u gebruikmaken van onze afdekservice. Wij bedienen een breed werkgebied. Vraagt u maar eens naar de mogelijkheden of bestel nu meteen uw afdekvloer online.

Meer informatie

Afdekpakket online bestellen

Met onze afdekpakketten, die u uiteraard ook online kunt kopen, voorzien wij in een behoefte die voor veel klanten als zeer prettig wordt ervaren. Het zijn speciaal samengestelde voordelige pakketten om vloeren een goede bescherming te bieden tijdens werkzaamheden die eventueel nadelige gevolgen zouden kunnen hebben. Er zijn vele soorten vloeren. Kostbare vloeren die de juiste bescherming verdienen tijdens verbouwing, renovatie of andere factoren waardoor de vloer bloot komt te staan aan invloeden van buitenaf.

Meer informatie

Vloeren Afdekservice Noord-Brabant

Met de AG afdekservice bieden wij voor elke vloer of oppervlakte de juiste beschermende oplossing.  Waar u ons aan het werk ziet? Bij Projecten, Nieuwbouw, Renovatie projecten, beurzen, evenementen, culturele centra, gymzalen etc. Wilt u ook gebruik maken van onze afdekservice tijdens verbouwingen, renovaties en nieuwbouwfases. Met onze professionele afdekmaterialen en vakkundigheid op het gebied van afdekken, zorgen wij altijd voor de juiste bescherming tegen de beste prijs.

Meer informatie

Beschermend Afdektapijt online kopen

AG-Expotapijt

Een beschermend afdektapijt online kopen is de snelste manier om in het bezit te komen van een goed afdekmateriaal voor diverse harde vloeren. Maar ook voor evententen is het afdektapijt zeer geschikt. Onze webshop biedt veel keuze, van afdektapijt met antislip rug tot om een vloer snel en veilig af te dekken. Bent u benieuwd hoe u kunt bestellen? Surf snel verder en ontdek dat wij zorgen voor verzending binnen 24 uur. Vergeet vooral niet naar onze aantrekkelijke aanbiedingen te kijken in onze snuffelhoek.

Meer informatie

Beschermende Raamfolie

AG Glass Cover is net als AG Uni Cover een beschermende raamfolie die speciaal is ontwikkeld voor glas. Ramen en glazen panelen worden hiermee beschermd tijdens werkzaamheden. Deze beschermfolie is een van de milieuvriendelijkste beschermfolies die er bestaat, want het materiaal is 100% recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor binnen en buiten. U kunt deze glasbeschermfolie nu voordelig online bestellen op rol in verschillende maten. Surf snel en bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie

Beschermoplossingen voor vloeren

Wij bewijzen met onze hoge kwalitatieve beschermoplossingen voor vloeren, wanden en andere oppervlaktes, dat een goede bescherming ook voordelig kan zijn. U krijgt altijd A-kwaliteit tegen de beste prijs. Of u nu op zoek bent naar een veilige beschermoplossing voor uw laminaat vloer of een professionele vloerbescherming wenst voor bijvoorbeeld sportvloeren. U kunt onze producten online bestellen. Wilt u liever eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Floor Cover beschermfolie online bestellen

Floor Cover is een beschermfolie voor harde vloeren. Het product is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd op rollen. Doordat de kleeflaag aan de buitenkant zit, gaat het uitrollen heel makkelijk. Om grote oppervlakten af te dekken met Floor Cover kunt u de handige Floor-App online bij bestellen. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat, licht van gewicht en speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met Floor Cover en de Floor-App zult u alleen maar gemak ondervinden.

Meer informatie

Leverancier bouwtapijt Noord-Brabant

AG-Afdektapijt-Antraciet

Als leverancier van onder meer bouwtapijt, tapijttegels en evenemententapijt bedienen wij een breed assortiment aan. In ons werkgebied in onder meer Noord-Brabant, maar ook daarbuiten zijn wij zeer actief. Voor honderden klanten hebben wij inmiddels afdekmaterialen voor specialistische vloeren en andere beschermoplossingen verzorgd waaronder bouwtapijt en Evenemententapijt van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Voor grootverbruikers hebben wij speciale prijzen. Meer weten?

Meer informatie

AG Afdekvlies Ademend | Prof. gebruik

Professioneel AG Afdekvlies Ademend

Professioneel AG afdekvlies ademend is de beste professionele beschermingsoplossing voor vloeren en trappen tijdens bouw- of schilderwerkzaamheden. Dit innovatieve product beschermt kostbare en pas gelegde vochtgevoelige vloeren zoals parket, natuursteen en gietvloeren niet alleen tegen vocht, maar ook tegen andere substanties zoals chemicaliën. Voor een professioneel bedrijf is dit afdekmateriaal in de dagelijkse praktijk onmisbaar om werkzaamheden goed en veilig uit te voeren.

Meer informatie

Professioneel AG Afdekvlies Damp-Open

Professioneel Afdekvlies damp-open van AG biedt de beste bescherming aan vloeren die niet bestand zijn tegen vocht. Dankzij het dampdoorlatend membraan aan de bovenzijde krijgt de ondergrond de kans om vocht te laten ontsnappen. Het is slechts een dunne barrière, maar wel een die een betrouwbare veilige bescherming biedt voor vloeren en trappen. Daarnaast heeft dit afdekvlies nog een aantal andere bijzondere eigenschappen, het is schokabsoberend en zelfklevend.

Meer informatie

Professioneel AG Lichtgewicht Stucvlies

Wilt u echt zorg dragen voor een goede afdekking, dan is professioneel AG lichtgewicht stucvlies zeer geschikt. Ondanks zijn zeer lage gewicht (slechts 130 g/m2), biedt stucvlies de best mogelijke beschermende en absorberende eigenschappen. Stucvlies is zeer geschikt voor het afdekken van alle harde oppervlakken tijdens schilder – of spuitwerkzaamheden. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld een natuurstenen vloer beschermen. Zorgt voor een uitstekende bescherming voor alle typen vloeren.

Meer informatie

Specialist in Afdekmateriaal

Als specialist in afdekmaterialen bieden wij steeds weer innovatieve producten voor de juiste bescherming van vloeren, wanden, trappen en glas van deuren en ramen. Het zijn gebruiksvriendelijke afdekmaterialen, licht van gewicht en voordelig in prijs. Voldoende redenen dus voor u om te overwegen in het vervolg uw afdekmateriaal bij ons online te bestellen. Onder het menu ‘producten’ vindt u ons brede assortiment. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Top Cover voor aanrechtbladen

Topcover is een revolutionair product. Het is dé perfecte bescherming voor aanrechtbladen, sanitair, kozijnen én glas tijdens intensieve  werkzaamheden. Deze speciaal zelfklevende beschermfolie voorkomt beschadigingen of vervuiling van uw dierbare spullen. Wanneer u Top Cover gaat gebruiken, dient de ondergrond droog en vetvrij te zijn. Dit product is getest op een inzetduur van 30 dagen. Lang genoeg om de geplande werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Meer informatie

Professioneel AG Afdekvlies Zelfklevend

Professioneel zelfklevend AG afdekvlies is geschikt voor vloeren en trappen van allerlei materialen. Het biedt een uitstekende bescherming aan bijvoorbeeld kunststofvloeren, laminaat, parket, beton, gelakte trappen etc. Doordat het beschermvlies zelfklevend is, blijft het prima op zijn plaats liggen. De kleeflaag is stevig, maar dun zodat het makkelijk te verwijderen is. Voorzien van een antislip onderlaag is AG afdekvlies het beste materiaal dat u kunt kopen ter bescherming van uw vloer óf trap.

Meer informatie