Professioneel AG Afdekvlies Ademend | Afdekgigant

De beste professionele beschermingsoplossing

Voor vloeren en trappen tijdens bouw- of schilderwerkzaamheden.

Dit innovatieve product beschermt kostbare en pas gelegde vochtgevoelige vloeren zoals parket, natuursteen en gietvloeren niet alleen tegen vocht, maar ook tegen andere substanties zoals chemicaliën. Voor professionele bedrijven is dit afdekmateriaal onmisbaar om werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. Vraag nu direct een offerte aan, want voor zakelijk gebruik bieden wij zeer scherpe prijzen.

Optimale vochtdichtheid vanaf de bovenzijde

Als specialist in afdekmaterialen streven wij altijd naar de beste producten voor onze opdrachtgevers. Professioneel AG afdekvlies Ademend is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit product biedt een uitstekende bescherming voor pas gelegde vloeren en heeft de hoogste dampdoorlaatbaarheid van maar liefst 1,25l/m²/24h. Het is volledig vochtdicht vanaf de bovenzijde en biedt tevens schokabsorptie. Bovendien is het geschikt voor buitentoepassingen.

Een kostbare vloer, zoals een natuurstenen vloer, verdient de juiste bescherming tijdens werkzaamheden. Vooral wanneer de vloer net gelegd is en nog moet uitharden. Tijdens bouwwerkzaamheden mag er echter geen tijd verloren gaan. Gelukkig hebben wij daarvoor de perfecte oplossing. Zodra de vloer betreden kan worden, biedt het AG Ademend Afdekvlies de juiste bescherming. Alle werkzaamheden kunnen probleemloos worden voortgezet.

Het afdekvlies beschermt niet alleen tegen vocht, maar ook tegen schadelijke vloeistoffen zoals verf, lijm enz… De solide onderlaag voorkomt dat vocht doordringt tot de ondergrond en is bovendien slipvast, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt.

Professioneel AG Afdekvlies Ademend is ook Zelfklevend!

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang, aangezien het aantal bedrijfsongevallen al jarenlang hoog is. Werkgevers erkennen het belang hiervan. Het risico van struikelen over loszittend afdekmateriaal of uitglijden moet tot een minimum beperkt worden. Werken met veilig afdekmateriaal is dan ook essentieel. Dankzij de zelfklevende functie van Professioneel AG Afdekvlies Ademend blijft het stevig op zijn plaats liggen en zorgt het voor veiligheid. Het is een beschermingsproduct voor zowel de vloer als de werknemers.

Onze scherpe prijzen zijn het resultaat van ons uitgebreide netwerk als groothandel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in Nederland en daarbuiten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor hoogwaardige afdekmaterialen, omdat we het belang van het goed beschermen van mooie en kostbare vloeren niet onderschatten. Waar mogelijk streven we altijd naar milieuvriendelijke oplossingen. Ons AG Afdekvlies Ademend is bijvoorbeeld herbruikbaar, waardoor we ook op dat gebied ons steentje bijdragen aan duurzaamheid.

AG Afdekservice

Heeft u hulp nodig bij het afdekken van uw vloeren? Met onze AG Afdekservice kunt u er als particulier of bedrijf zeker van zijn dat uw vloer op de juiste manier wordt beschermd. We plaatsen niet alleen de beschermingsvloer, maar kunnen deze ook weer vakkundig verwijderen zodra de klus geklaard is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Kortom, het Professionele AG Afdekvlies Ademend biedt de beste beschermingsoplossing voor vloeren en trappen tijdens bouw- of schilderwerkzaamheden. Het is vochtdicht, ademend en schokabsorberend. Met onze uitgebreide ervaring als leverancier van hoogwaardige afdekmaterialen kunt u erop vertrouwen dat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. Bescherm uw vloeren op professionele wijze met het AG afdekvlies Ademend en ervaar het verschil in kwaliteit en service die wij bieden. We staan klaar om u te helpen!

-22%
 12,95 232,95 Incl. BTW
 10,70 192,52 Excl. BTW
-20%
 74,50 148,95 Incl. BTW
 61,57 123,10 Excl. BTW
-36%
 141,55 566,20 Incl. BTW
 116,98 467,93 Excl. BTW
-25%
 61,95 116,95 Incl. BTW
 51,20 96,65 Excl. BTW
-29%
 129,98 259,98 Incl. BTW
 107,42 214,86 Excl. BTW

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.