AG afdekvlies ademend voor professioneel gebruik

Professioneel AG afdekvlies ademend is de beste professionele beschermingsoplossing voor vloeren en trappen tijdens bouw- of schilderwerkzaamheden. Dit innovatieve product beschermt kostbare en pas gelegde vochtgevoelige vloeren zoals parket, natuursteen en gietvloeren niet alleen tegen vocht, maar ook tegen andere substanties zoals chemicaliën. Voor een professioneel bedrijf is dit afdekmateriaal in de dagelijkse praktijk onmisbaar om werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. Vraag nu direct een offerte aan, want voor zakelijk gebruik bieden wij zeer scherpe prijzen.

Professioneel AG afdekvlies ademend is vochtdicht vanaf de bovenzijde

Als specialist in afdekmaterialen zijn wij altijd op zoek naar de beste producten voor onze opdrachtgevers. AG afdekvlies ademend voor professioneel gebruik, is daar een voorbeeld van. Dit product is ter bescherming van pas gelegde vloeren en beschikt over de hoogste dampdoorlaatbaarheid van maar liefst 2l/m²/24h. Volledig vochtdicht vanaf de bovenzijde en schokabsoberend biedt dit afdekvlies de beste bescherming. Bovendien is het ook geschikt voor buitentoepassingen.

 

Een kostbare vloer, zoals een natuurstenen vloer, verdient de juiste bescherming tijdens bepaalde werkzaamheden. Zeker als de vloer pas is gelegd, want vaak is het zo dat deze nog enige tijd moet uitharden. Echter, tijdens bouwwerkzaamheden mag er vaak geen tijd verloren gaan. Een probleem waar wij een oplossing voor hebben gevonden. Zodra de vloer belopen kan worden biedt AF ademend afdekvlies de juiste bescherming. Alle werkzaamheden kunnen probleemloos worden voortgezet. Bovendien wordt de vloer niet alleen beschermd tegen vocht, maar ook tegen andere schadelijke vloeistoffen zoals verf, lijm, smeermiddel en ontvetter. De solide onderlaag voorkomt het doordringen van vocht tot de ondergrond en is bovendien slipvast en draagt dus bij tot veiligheid op de werkvloer.

 

De zelfklevende functie van AG afdekvlies ademend

De veiligheid op de werkvloer is allang geen ondergeschoven kindje meer, want bedrijfsongevallen zijn al jaren onveranderd hoog. Het belang is bij elke werkgever duidelijk. Struikelen over loszittend afdekmateriaal of glijpartijen is vervelend voor het bedrijf, maar nog vervelender voor de werknemer. Werken met en op veilig afdekmateriaal is een must. Dankzij de zelfklevende functie van AG afdekvlies ademend, verschuift het niet en is daardoor veilig. Een beschermingsproduct voor zowel vloer als mens. Een innovatief product van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Onze prijzen zijn scherp doordat wij als groothandel slim inkopen en beschikken over een breed netwerk. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in Nederland en daarbuiten. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij het beste op het gebied van afdekmaterialen, want het goed afdekken van mooie, kostbare vloeren onderschatten wij niet. Waar mogelijk bieden wij altijd een milieuvriendelijke oplossing. Zo is AG afdekvlies ademend herbruikbaar, zodat wij ook op dit vlak ons steentje bijdragen.

 

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

 

Bent u de volgende?

 

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

 

Zie ook:

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.