Professioneel AG Stucloper!

Professioneel AG Stucloper!

Zekerheid boven alles!

Professioneel AG Stucloper wordt geproduceerd met de nieuwste machines. De kartonsoorten worden zorgvuldig gekozen en alle Professioneel AG Stucloper wordt geproduceerd in een fabriek met het PEFC keurmerk.

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.
Het uiteindelijke doel van PEFC™ is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Bijbehorende producten

-10%
 35,82 38,50 Incl. BTW
 29,60 31,82 Excl. BTW
-10%
 30,25 56,02 Incl. BTW
 25,00 46,30 Excl. BTW
-10%
 29,89 56,02 Incl. BTW
 24,70 46,30 Excl. BTW
-10%
 27,10 49,97 Incl. BTW
 22,40 41,30 Excl. BTW
-12%
 69,34 109,52 Incl. BTW
 57,31 90,51 Excl. BTW
-10%
 79,19 157,59 Incl. BTW
 65,45 130,24 Excl. BTW
-14%
Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 59,95. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 57,81.Huidige prijs is: € 49,55. Excl. BTW

Welke stucloper heeft u nodig?

Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, wordt bekeken welke stucloper het beste geschikt is. Vooral stukadoors maken veelvuldig gebruik van de AG Stuclopers, maar ook schilders, aannemers en klusbedrijven gebruiken kilometers van onze A-Kwaliteit stuclopers.

Puur geselecteerd op kwaliteit!

Wij vinden kwaliteit het belangrijkste en kunnen alle soorten stucloper tegen de allerbeste prijzen leveren.

Bent u groot verbruiker of bent u particulier en heeft u af en toe een rolletje nodig. Bij ons is de klant koning en krijgt iedereen de beste service en kwaliteit. Wij vinden het dan ook altijd leuk om onze klanten tevreden te zien terug keren. Telkens weer leveren wij onze A-Kwaliteit stucloper aan tevreden klanten.

U mag natuurlijk altijd een beoordeling achterlaten bij één van onze producten in onze webwinkel:-)

AG Stucloper 190 – 220 g/m2Stucloper dubbelzijdig PE gecoat

AG Stucloper 190 – 220 g/m2 is geschikt voor lichte werkzaamheden en klussen.

Deze Stucloper is dun en licht van gewicht waardoor deze stucloper eenvoudig door 1 persoon gelegd kan worden.

AG Stucloper 260 – 280 g/m2Stucloper witbruin

AG Stucloper 260 – 280 g/m2 is geschikt voor het zwaardere werk. Deze stucloper is dik en heeft aan beide zijde 10g/m2 PE-Coating. Deze stucloper is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld stucwerkzaamheden.

AG Stucloper 300 g/m2Stucloper dubbelzijdig PE gecoat

De AG Stucloper 300 g/m2 is een extra dikke Professionele AG Stucloper en is voorzien van een dubbelzijdig PE-gecoat en is de beste keuze voor professionals!!! Deze AG stucloper heeft daardoor de langste inzetduur.

Ecoloper ® met minerale Coating

Ecoloper is een Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar afdekmateriaal en is geschikt voor vele toepassingen. Ecoloper ® heeft een minerale coating waardoor dit afdekmateriaal zelfs voor meerdere uren vochtdicht is! Ecoloper ® is geproduceerd zonder PE-Coating en mag daardoor gewoon bij het oud papier.

De Ecoloper ® wordt geproduceerd in een “PEFC”  gecertificeerde fabriek. PEFC: Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. Het internationaal onafhankelijke keurmerk. Klik hier voor meer info.

Niet voor niets het meest verkochte afdekmateriaal

Professioneel AG Stucloper is het meest verkochte afdekmateriaal in de BeNeLux en is zelfs terrein aan het veroveren in de rest van Europa. Zeker in Duitsland en Engeland zijn de gebruikers net als wij in zeer enthousiast over onze stuclopers. Maar ook in Frankrijk en Spanje wordt onze stucloper steeds vaker toegepast en zijn de berichten over de kwaliteit zeer positief.

Onze Professioneel AG Stucloper is door de jaren heen steeds verbeterd. Van oorsprong werden hier de misdrukken van vruchtensapverpakkingen voor ingezet maar vanwege de merkbescherming en kwaliteit is dit niet meer mogelijk. Tegenwoordig leveren wij alle soorten en maten stuclopers. En bijna alles direct uit voorraad!

Onze fabriek past de met groot succes de nieuwste technieken toe om de beste stucloper te produceren. Wij zijn dan ook super trots om onze klanten deze kwaliteiten te presenteren.

De kwaliteit is immers het belangrijkste wanneer er vloeren beschermd moeten worden tegen vuil, vocht en beschadigingen. Daarom leveren wij alleen A-Kwaliteit stucloper en worden de “foute” rollen opnieuw gerecycled.

Voordelen van AG Stucloper met PE-Coating!

Voordelen van Ecoloper ZONDER PE-Coating!

Heeft u ook tape nodig?

Ook voor tape bent u bij ons van harte welkom. Wij adviseren voor het afplakken met stucloper de bekende AG Stucloper Tape (oranje) te gebruiken. U kunt de gewenste tape eenvoudig via de webwinkel bestellen. (AG Tapes) We hebben de meest gangbare tape soorten aan ons assortiment toegevoegd. Mocht u niet de juiste tape kunnen vinden. Geen probleem.

Op onze website www.duct-tape.nl hebben we wellicht de tape die u zoekt. Let wel op: dit is een website voor grootverbruikers. Wij maken zelfs diverse soorten tape voor u op maat als dat nodig is! Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag hier uw offerte aan?

(Pallet afname)

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de AG Stucloper en laat u verrassen.