Project | Afdekken met AG Stucvlies

En alweer een mooi project afgerond!

Gietvloeren langdurig afdekken met AG Stucvlies

Project | Afdekken met AG Stucvlies

Landurig afdekken met extra bescherming

Deze keer nemen we je mee naar een nieuw project waar we een gietvloer hebben afgedekt met Professioneel AG Stucvlies.

AG Stucvlies is een hoogwaardig afdekmateriaal dat speciaal is ontwikkeld om vloeren te beschermen tegen krassen, deuken, vlekken en andere mogelijke schade ZONDER ZELFKLEVENDE LAAG aan de onderzijde. Het bestaat uit een combinatie van een sterke polyestervezels en een beschermende kunststoflaag aan de onderzijde, die samen een duurzame barrière vormen tussen je vloer en de omgeving.

Een van de belangrijkste voordelen van AG Stucvlies is de eenvoudige installatie. Het kan snel en gemakkelijk worden uitgerold op de vloer, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart. Bovendien is het materiaal flexibel en kan het zich aanpassen aan verschillende soorten (Droge/uitgeharde) vloeren, zoals natuursteen, gietvloeren, hout, tegels, laminaat of vinyl.

-19%
 5,99 194,08 Incl. BTW
 4,95 160,40 Excl. BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 22,05.Huidige prijs is: € 19,84. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 18,22.Huidige prijs is: € 16,40. Excl. BTW
-10%
 26,55 50,20 Incl. BTW
 21,94 41,49 Excl. BTW
-19%
 7,58 245,59 Incl. BTW
 6,26 202,97 Excl. BTW

Wat AG Stucvlies echt onderscheidt, is de bescherming die het biedt zonder zelfklevende laag. Het biedt een effectieve barrière tegen schade en zorgt voor een ideale basis om een extra beschermende laag aan te brengen zoals wij hier hebben gedaan (Bijvoorbeeld HardBoard). Dit betekent dat je je vloer kunt beschermen zonder concessies te doen. De werkzaamheden kunnen hierdoor gewoon doorgaan!

Daarnaast heeft AG Stucvlies een hoog absorberend vermogen. Eventuele gemorste vloeistoffen, verfdruppels of andere vuiligheden worden eenvoudig door het stucvlies opgenomen. Hierdoor blijft de afgedekte vloer in uitstekende staat, zelfs tijdens de meest veeleisende projecten.

Of je nu een professional bent die werkt in de bouwsector of gewoon je eigen huis verbouwt, AG Stucvlies kan een uitstekende investering zijn. Het beschermt niet alleen je vloeren, maar ook je gemoedsrust, omdat je weet dat je kostbare vloeren veilig zijn tegen mogelijke schade.

Lees ook: Afplakken | Muur en Plafond | Doe het goed!

Dus, als je van plan bent om te renoveren, bouwen of heb je een vloer die extra bescherming nodig heeft, overweeg dan zeker AG Stucvlies.

TIP!

Afdekgigant heeft een eigen Afdekservice. Professionele afplakkers die zich dag in en dag uit bezig houden met het afdekken en afplakken van alle soorten ondergronden, objecten en oppervlaktes. Ook (kantoor)meubilair, kunst en industriële objecten worden door onze professionals afgeplakt, beschermd en/of afgedekt.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?