Schildersvlies

AG Afdekvlies

Vloer beschermen met schildersvlies , afdekvlies – Afdekgigant

schildersvliesSchildersvlies of afdekvlies basis is een flexibele afdekvlies voor het tijdelijk beschermen van diverse soorten vloeren. Schildersvlies is in het bijzonder geschikt voor het afdekken van vloeren tijdens schilderwerkzaamheden, maar ook voor andere werkzaamheden zoals slopen of timmeren enz, enz  is afdekvlies basis bij uitstek uitstekend geschikt. Schildersvlies heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Dit afdekvlies is onder andere schokdempend zoals alle Multi Cover varianten, waardoor de vloeren beter beschermd zijn.

Zo is afdekvlies basis vocht absorberend aan de bovenzijde en vochtdicht aan de onderzijde. De onderlaag is een lichte anti-slip folie en de bovenzijde is sterke vocht absorberende viltlaag. Het grote voordeel van de vocht absorberende toplaag is dat wanneer er verf of water op het schildersvlies valt, de verf of het water in de vocht absorberende laag zakt en niet door heel de ruime gelopen kan worden. Plak de naden alijd goed af met Duct-Tape. Onze Duct-Tape is een zeer sterke water-en olie bestendige tape die gemakkelijk te scheuren is. Lees hier meer over Duct-Tape.

Schildersvlies kan worden toegepast op droge bestaande ondergronden zoals:P1030007

  • Laminaat
  • Tegels
  • Hout
  • Natuursteen
  • Gietvloeren
  • Kunststofvloeren
  • En meer…

Voordelig afdekken met schildersvlies

Na stucloper is schildersvlies de voordeligste oplossing om uw vloeren op een professionele manier te beschermen tegen de diverse soorten bouwvuil en beschadigingen. Wij zijn altijd de voordeligste en bieden altijd de beste kwaliteit. Let wel op met pas gelegde vloeren!!Bescherm vocht gevoelige en pas gelegde vloeren uitsluitend met Ademend afdekvlies van Afdekgigant. Ons ademende afdekvlies (Multi cover Ademend) is het beste ademende afdekvlies op de markt.

Ook geschikt voor buiten.

U kunt afdekvlies ook buiten gebruiken. Een van de toepassingen (buiten) is het beschermen van tuinen en bestratingen tijdens het schilderen of sauzen van de buitengevels. Omdat schildersvlies een flexibel afdekvlies is kunt u ook op ongelijke ondergronden de bestrating beschermen tegen verf, muurverf en ander vuil.

Verhuizen?… Afdekvlies natuurlijk!

Een andere toepassing van schildersvlies is het afdekken van grind of andere loop paden tijdens het verhuizen. Schildersvlies is één meter breed en is gemakkelijk uit te rollen waardoor u snel een schoon looppad kunt creéren, en uw vloeren niet gelijk vuil worden of beschadigen door steentjes of vuil van buiten. Schildersvlies of afdekvlies is een een non-woven product. Dat wil zeggen dat het vlies onder zeer zware druk wordt geperst en daardoor zeer moeilijk te scheuren is.

Dit is dan ook een groot voordeel ten opzichte van stucloper. Natuurlijk hebben wij voor elke vloer uitstekende afdekmaterialen in ons assortiment. Om de juiste keuze te maken voor uw situatie hebben wij de productwijzer. De productwijzer biedt u de mogelijkheid om het juiste afdekmateriaal te kiezen. Wanneer u toch nog vragen heeft over uw afdekmateriaal keuze kunt u gemakkelijk via ons contactformulier uw vragen stellen. U krijgt dan snel antwoord terug. Wilt u meer lezen over onze diverse soorten afdekvlies? Lees hier meer!!multi cover, afdekvlies, of direct naar onze winkel

Wilt u meer weten, neem gerust dan contact op via het contactformulier. Of bel direct met onze klantenservice.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?