Service

Binnen de organisatie van Afdekgigant staat het bieden van Service centraal. Wij vinden dat het bieden van een goede service de basis moet zijn van elke onderneming. En dat vertalen wij direct naar onze klanten. Wanneer onze klanten meer willen weten of vragen hebben over een van onze producten, offertes, afdekadvies, afdekservice of andere zaken kunnen ze ons direct bellen of een mail sturen. Wij staan direct klaar om elke vraag te beantwoorden.

Afdekadvies

Eén van onze services is het aanbieden van een compleet afdekadvies op maat. Deze service is ideaal voor lastige vloeren en oppervlaktes. We kunnen dan in gezamenlijk overleg bepalen welke afdekmaterialen voor uw situatie geschikt zijn, en of wij, of u zelf het afdekmateriaal gaat aanbrengen. U bepaalt hoe u het wilt hebben. Wanneer u meer wilt weten over ons afdekadvies kunt u kijken op de pagina”Afdekadvies“. U kunt ons ook via het contactformulier mailen of bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Afdekservice

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze afdekservice. U kunt ons uw afdekmateriaal, evenemententapijt, stucloper, tapijttegels, zelfklevende folies enz,enz laten aanbrengen. Ook het huren van complete evenementenvloeren behoord tot de mogelijkheden.

Meer weten over onze Afdekservice? Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Via één van onze aanvraagformulieren kunt u gemakkelijk een offerte aanvraag doen. En als u tijdens het invullen van uw aanvraag vragen heeft kunt u direct met ons bellen en kunnen wij u helpen met de offerteaanvraag.

Hier heeft u de linkjes voor een aantal offerteaanvraag formulieren:

Product informatie

Wanneer u meer informatie over een bepaald product wenst te ontvangen dan kunt u een mail sturen via ons contactformulier of even bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u meer weten over één van onze producten of services?

Wij horen graag van u en staan voor u klaar!