Snelle Levering

Bij Afdekgigant willen wij onze klanten zoveel mogelijk tegemoet komen en proberen wij altijd zo goed en snel mogelijk de bestellingen op plaats van bestemming te krijgen. Daarom werken wij uitsluitend met de beste koeriers en pakket bezorgers.

Levering binnen Nederland

Wij verzenden onze pakketten vaak de zelfde dag nog! Dat wil zeggen dat u bestelling vaak de volgende dag al bezorgd wordt.

Kleine pakketten: De kleine pakketten worden vaak de zelfde dag nog verstuurd en worden doorgaans de volgende dag bezorgd op het gewenste adres in Nederland. U ontvangt standaard een track & Track nummer om uw bestelling(en) te volgen.

Grote pakketten: Het is mogelijk dat bij pakketten met een afwijkend gewicht of afwijkende maat vooraf even contact met je wordt opgenomen over de levering.

Wij werken onder andere met PostNL

PostNL

Post NL breng voor ons ook op zaterdag de pakketten van huis tot huis. Bovendien heeft PostNL een fantastisch Track & Trace Systeem waardoor onze klanten hun bestelling kunnen volgen.

Zodra PostNL de pakketten heeft afgehaald, krijgt u een email met een Track & Trace code. Hiermee kun je jouw bestelling traceren. PostNL zal tweemaal proberen het pakket bij je af te leveren. Wanneer je niet thuis bent, wordt het indien mogelijk afgeleverd bij de buren. Na de 2e poging zal PostNL het pakket bij een postkantoor afleveren waar je het pakket kunt afhalen. Indien het pakket langer dan 14 dagen bij een postkantoor ligt wordt het pakket teruggestuurd naar Afdekgigant.

  • Thuisbezorging: Levertijd 1 werkdag
  • PostNL Pakketpunt: Levertijd 1 werkdag

Uw pakket zal worden verstuurd naar:

  • Het huis-of werkadres dat je hebt ingevoerd tijdens het afrekenen.
  • Indien aangegeven tijdens het afrekenen, naar een afhaalpunt van PostNL bij jou in de buurt.
  • Indien aangegeven tijdens het afrekenen, naar een alternatief afleveradres.

Afhalen bij een PostNL Afhaalpunt

Wil je jouw bestelling liever afhalen bij een PostNL afhaalpunt, zodat je het afhalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt? Dan kun je kiezen voor aflevering bij een PostNL Afhaalpunt. Je kunt zelf een afhaalpunt kiezen door heel Nederland. De meeste afhaalpunten hebben ruime openingstijden, waardoor je ook in de avonduren en in het weekend jouw pakketten kunt afhalen. Met ruim

DHL voor grote pakketten.

DHL

Ook DHL heeft een betrouwbare service en is onze partner voor het leveren van grotere pakketten en bestellingen. DHL haalt de pakketten vaak de zelfde dag of uiterlijk de volgende dag al op. Zodra DHL de pakketten heeft afgehaald, krijgt u een email met een Track & Trace code. Hiermee kun je jouw bestelling traceren. DHL bezorgt de pakketten van maandag t/m zaterdag binnen vier verschillende tijdvensters. Doorgaans proberen we je pakket eerst twee keer aan te bieden in de middag.

Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Het huis- of werkadres dat je hebt ingevoerd.
  • Indien aangegeven, naar een alternatief afleveradres.

Niet Thuis?

Als de ontvanger van een pakket niet thuis is en het pakket niet door de brievenbus past, biedt DHL het pakket aan bij de buren. De ontvanger krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarom het adres waar het pakket is bezorgd.

Als de buren ook niet thuis zijn, dan laten we een bezorgcode achter op de kaart. Hiermee kan de ontvanger via “bezorger gemist” zelf kiezen waar en wanneer we het pakket opnieuw gaan bezorgen, bijvoorbeeld de volgende dag bij een DHL ServicePoint of DHL Parcelstation.

Eigen Transport mogelijkheden

Eigen koeriersdienst

Bovendien hebben wij ook de mogelijkheid bestellingen zelf te bezorgen. Wij leveren uw bestelling altijd af in overleg met u!

Ook Afhalen is mogelijk

Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons op afspraak af te halen.

U kunt uw bestelling gewoon via de webwinkel plaatsen en betalen.
Bij de verzendmethode geeft u aan dat u de bestelling op afspraak wilt afhalen.

Afhalen kan op onze lokatie in:

  • Sleeuwijk. (N-br)

Track & Trace

U ontvangt uw Track & Trace nummer per mail of per sms. Geef daarom bij voorkeur ook altijd uw mobile nummer. Alleen bij grote bestellingen die direct door ons worden uitgeleverd krijgt u geen Track & Trace nummer maar kunt u uw vragen direct aan ons richten.

Heeft u verder nog vragen over uw bestellingen of andere vragen dan kunt u via het contactformulier met ons contact opnemen.

Wij staan voor u klaar!!!