Sportvloer of gymzaal tijdelijk beschermen

GGD Lokatie Afdekvloer

Er zijn diverse manieren om een sportvloer of gymzaalvloer tijdelijk te beschermen. Echter is de keuze van het afdek- of beschermmateriaal afhankelijk van de toepassing van de sportvloer of gymzaalvloer en hoe vaak u de gymvloer wilt afdekken. We zullen de verschillende materialen eens onder de loep nemen. Voordat u een keuze gaat maken voor het afdekken van uw sportvloer dient u te weten of het afdekmateriaal wel of niet brandvertragend dient te zijn. In veel gevallen is het verplicht om brandvertragend afdekmateriaal te gebruiken. Producten die vaak gebruikt worden voor het beschermen van een sportvloer of gymzaalvloeren zijn:

Een sportvloer of gymzaal tijdelijk beschermen met Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Eén van de manieren om een sportvloer te beschermen is om deze af te dekken met Taraflex Bateco Afdekvloeren. Wij adviseren deze zeer sterke en vochtdicht afdekvloeren

éénmalig door onze afdekservice opmaat te laten maken. Zo kunt u in het vervolg gemakkelijk zelf de sportvloer afdekken. Nadat de afdekvloer op maat is gemaakt is het eenvoudig de Bateco afdekvloeren zelf op en af te rollen. De Taraflex Bateco afdekvloeren worden standaard in banen tegen elkaar aan gelegen en worden met de bijbehorende tape worden afgeplakt. Ook is het mogelijk om de banen overlappend te leggen. Een voordeel is dat de sportvloer dan sneller is afgedekt. Een nadeel is dat de sportvloer op die manier niet vochtdicht is. Voordat de vloer bestelt wordt, wordt er een legplan gemaakt. We bekijken in overleg met onze klanten hoe de vloer het beste gelegd kan worden. Op deze manier komen we tot een perfecte mobiele afdekvloer om van een sportvloer of gymzaal bijvoorbeeld een multifunctionele evenementenhal te maken. Het Taraflex Bateco Afdekvloeren systeem is het beste afdeksysteem voor sportvloeren en kan worden uitgebreid met diverse hulpmiddelen zoals steekwagens, opbergsystemen en op-en afrolkarren. Wanneer u een afspraak maakt met onze buitendienst dan kunnen we gezamelijk bekijken wat voor u de beste oplossing is. Bovendien zijn de Taraflex Bateco Afdekvloeren Brandvertragend. Meer weten over de Taraflex Bateco Afdekvloeren? Taraflex Bateco Afdekvloeren

Een sportvloer of gymzaal tijdelijk beschermen met Multi Cover Event.

Event afdekvlies papendal

Een andere manier om een sportvloer/gymzaalvloer tijdelijk te beschermen is

Sporthal afdekken met multi cover event

om deze met Multi Cover Event af te dekken. Multi Cover Event is een sterk afdekvlies wat speciaal ontwikkeld is voor het tijdelijk beschermen van gymzaalvloeren, sporthalvloeren en tennishalvloeren. Multi Cover Event kan ook worden gebruikt voor het afdekken en beschermen van diverse vloeren tijdens intensievere bouwwerkzaamheden. Multi Cover Event heeft een antislip onderzijde en is vochtdicht. Multi Cover Event is aan de bovenzijde vocht absorberend. Doorgaans worden de banen tegen elkaar aan gelegd en vervolgens met bijbehorende tape aan elkaar getaped. Multi Cover Event is (mits niet beschadigd) herbruikbaar. Multi Cover Event is niet brandvertragend.

Een sportvloer of gymzaal tijdelijk beschermen met Stucloper.

Nog een manier om een sportvloer te beschermen is om deze af te dekken met stucloper. Om een sportvloer maximaal te kunnen beschermen is het verstandig om onze extra zware stucloper te gebruiken. Stucloper van Afdekgigant is van een uitstekende kwaliteit.Bovendien is onze stucloper aan beide zijde PE- gecoat. Stucloper wordt overlappend gelegd en aan elkaar getaped met de bijbehorende duct-tape. Stucloper is niet herbruikbaar. (niet brandvertragend)Kijk hier hoe u de sportvloer het beste kunt afdekken met stucloper.

Een sportvloer of gymzaal tijdelijk beschermen met Evenemententapijt

AG-Expotapijt

Evenemententapijt behoord ook tot de mogelijkheden om een sportvloer

af te dekken. Wel moet er met AG Expotapijt rekening gehouden dat het niet vochtdicht is. AG Expotapijt is nooit vochtdicht. AG Expotapijt is er in diverse soorten en maten.Ook kan er gekozen worden voor wel of niet brandvertragend. Onze standaard kleur is antraciet, maar er kan natuurlijk voor elke kleur gekozen worden. Indien nodig wordt de kleur in overleg met onze klanten gekozen.Ook voor het leggen van het AG Expotapijt kan een legplan gemaakt worden om te bepalen hoe de banen het beste uitkomen. Ook het legplan wordt in overleg gemaakt. Evenemententapijt is wel en niet brandvertragend leverbaar.

De Afdekservice

Onze afdekservice is snel, gemakkelijk en efficiënt. Wij kunnen elke gewenste afdekvloer voor u leggen en verwijderen. Wij hebben ruime ervaring met het afdekken van sport- en gymzaalvloeren. Laat uw vloeren afdekken door de afdekservice. Zo houdt u uw handen vrij en kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Zo weet u zeker dat uw vloeren vakkundig en professioneel worden beschermd. Vraag eens een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op via het contactformulier of bel direct met onze klantenservice.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Expotapijt en laat u verrassen.
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 192 reviews.
AG Expotapijt | Afdekgigant

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Stucloper banner 1-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​