Sportvloeren afdekken

Sportvloeren afdekken is een serieuze zaak. Wanneer een sportvloer beschadigs raakt zijn de reparatiekosten vaak erg hoog. Het is dus heel begrijpelijk dat vele sportzalen en gymzalen zoeken naar een goede bescherming om deze kostbare vloeren te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Sportvloeren afdekken kan men op diverse manieren doen.Het meest complete systeem voor het afdekken en beschermen van sportvloeren, sportzalen, gymzalen enz. is het Taraflex Bateco Afdeksysteem van Afdekgigant. Dek uw sportvloeren professioneel, snel, gemakkelijk en veilig af met deze speciaal ontwikkelde afdekvloeren. Door het afdekken van uw sportvloeren met de Afdekgigant Bateco vloerbescherming veranderd u in een oogwenk uw sporthal om in een multifunctionele ruimte.Uw kostbare sportvloeren worden met de Afdekgigant Bateco vloerbescherming optimaal beschermd.

Sportvloeren afdekken met Bateco Afdekbescherming

Sporthallen en sportcenta willen steeds vaker zelf hun sportvloeren goed afdekken en beschermen. Meer en meer worden sporthallen en sportcentra gebruikt voor het organiseren van evenementen en beurzen. Sportgala’s, beurzen en feesten geven is geen enkel probleem meer met deze uitstekende afdekvloeren van Afdekgigant.Geen risico meer lopen met het afdekken met alternatieve afdekkingen maar altijd afdekken met “het afdeksysteem voor sportvloeren” van Afdekgigant. De Bateco Afdekvloeren zijn zeer snel neer te leggen en te verwijderen. Zo loopt u geen tijdsverlies op en kan de sporthal, sportzaal en/of sportcentrum maximaal benut worden.Sportvloeren afdekken met milieuvriendelijke afdekmatten. Dat biedt onze Taraflex Bateco Afdekvloer. Sportvloeren afdekken is in een handomdraai gebeurd met dit zeer complete afdeksysteem.

Speciaal ontwikkelde afdekvloersystemen van Afdekgigant

De Afdekgigant Bateco afdekvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor het beschermen van sportvloeren. De uitzonderlijke eigenschappen maken dat deze afdekking onmisbaar is voor het beschermen van deze kostbare vloeren. Het Afdekgigant Sportvloeren Afdeksysteem (ASA) is op dit moment het meest complete afdeksysteem voor sportvloeren. Sportvloeren afdekken met de Taraflex Bateco Afdekvloeren is bovendien een zeer mileuvriendelijke oplossing. De Taraflex Bateco Afdekvloeren worden vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal en is vrij van zware metalen.

Eigenschappen:

 • Snel te leggen door op- en afrolsysteem
 • Snel verwijderbaar door op- en afrolsysteem
 • Waterafstotend
 • Schokdempend
 • Brandveiligheid: Brandklasse Bfl-s1
 • Handzame afmeting en gewicht
 • Goed schoon te maken (ook met een schrobmachine)
 • Diameter van de rol: ca 30 cm
 • Leverbaar in antraciet grijs
 • Lange levensduur

Het installeren van de Afdekvloer.

De eerste keer dat de vloer gelegd wordt is het te adviseren om de vloer te laten leggen door onze afdekservice. De afdekmatten dienen de eerste keer mooi op maat gemaakt te worden zodat de vloer in het vervolg gemakkelijk en snel afgedekt en verwijderd kan worden. De Afdekgigant vloerbescherming wordt met de voet of met de speciale oprol-transportwagen afgerold in de breedte van de zaal.Door zijn speciale samenstelling blijft de vloerbescherming, zonder te plakken vlak/plat op de ondergrond liggen. Nadat de afdekvloeren voor de eerste keer opmaat gemaakt zijn is de tijdsduur voor het compleet afdekken van een sporthal van bijv. 30 x 45 mtr, ongeveer 1 uur.

Optioneel doch zeker geadviseerde hulpmaterialen:

 • Oprol- transportwagen
 • Speciale steekwagen

Wij hebben diverse optionele hulpmiddelen in ons assortiment. Wij kijken altijd eerst met onze klanten naar de situatie en bepalen aan de hand van deze gegevens wat de beste oplossing is. Zo bieden wij onze klanten altijd een perfecte oplossing op maat aan.

Het verwijderen van de Afdekvloer.

U kunt er ook voor kiezen om de eerste keer dat de vloer verwijderd moet worden dit in samenwerking met onze afdekservice te doen. Zo weet u direct hoe het op en afrollen van deze afdekvloer moet gebeuren en kan u in het vervolg de vloer gemakkelijk zelf afdekken en weer opruimen. Het oprollen van de Bateco afdekvloeren geschiedt met behulp van een speciale oprolwagen.Deze oprolwagen zorgt er voor dat de rollen gelijkmatig en recht opgerold worden. Het oprollen van de Bateco Afdekvloer (30 x 45 mtr) neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Voor kleinere rollen (tot 14 mtr) is evenwel geen oprolapparatuur noodzakelijk.

Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte voor een Bateco afdekvloerensysteem kunt u eenvoudig op de aanvraag knop drukken. U kunt op de offerte pagina precies aangeven wat uw wensen zijn. In het  “extra informatie” vakje kunt u alle extra info kwijt zoals bijvoorbeeld:

 • Hoe groot is de sportvloer?
 • Aantal meters
 • Hulpmiddelen
 • enz, enz…

U ontvangt dan binnen 1 dag een persoonlijke opmaat offerte in uw mailbox. Mocht u vragen hebben over de Bateco sportvloeren kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met onze klantenservice.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 186 reviews.