stucloper kopen

Bij Afdekgigant kunt u stucloper kopen die ook werkelijk uw vloeren beschermd. Eigenlijk is er maar één stucloper die aan de strenge eisen voldoet. En dat is ook de reden dat onze klanten (particulieren en bedrijven) altijd bij ons terug blijven komen. Wij verkopen uitsluitend materiaal dat tegen een stootje kan en willen natuurlijk dat uw vloeren na een verbouwing of renovatie weer keurig onder de stucloper uit komt.

Dat is waar wij met onze samenwerkende fabriek en ontwikkelaars dag en nacht mee bezig zijn. Stucloper kopen is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Misschien u ook niet. Daarom heb ik een klein lijstje opgesteld, zodat je weet waar je op moet letten wanneer je stucloper wilt kopen.

Stucloper kopen ?…Waar moet je op letten ?

  • Onbedrukt stucloper
  • Vaste maten
  • Waterdicht
  • Pe-gecoat

Onze Stucloper….Onbedrukt!
Stucloper heeft veel namen. Zo wordt het ook wel afdekkarton, stukloper, afdekpapier,sappenkarton genoemd. Wanneer je stucloper wilt kopen is één van de eerste dingen waar je op moet letten dat de stucloper onbedrukt is. Dit kan namelijk hele vervelende sporen achterlaten op uw vloeren. De kleuren die gebruikt worden op bedrukte stucloper geven vaak af wanneer ze vochtig worden met alle gevolgen van dien. Deze kleuren (inkt) krijg je bijna niet uit je vloeren.

Onze Stucloper….Vaste maten!
Ook dit is een handige tip want in de praktijk werkt het niet handig als elke rol weer een andere maat heeft. Dit is vaak een bijkomstigheid van restpartijen. Soms is het ook niet erg als er in de maat iets verschil zit. Nu lijkt het erop dat ik u bang zit te maken om stukloper te kopen maar dat is niet mijn bedoeling. Een van de belangrijkste redenen om veel informatie over afdekmaterialen te geven is dat ik uit ervaringen van onze klanten heb gemerkt dat niet iedereen er bij stil staat wat de concequenties zijn wanneer je een vloer verkeerd of met het verkeerde materiaal afdekt. Stukloper kopen is een onderdeel van uw verbouwing of renovatie waar u even bij stil moet staan!

Onze Stucloper….Waterdicht!
Stukloper dient ook waterdicht te zijn. Onze stukloper is tweezijdig waterdicht PE gecoat wat betekend dat er aan beide zijde een coating is aangebracht.

Onze stucloper….PE-Gecoat
Onze Stucloper is aan twee kanten gecoat met een PE-film.

PE-coating is een afkorting voor Polyethyleen en zorgt er voor dat de stucloper waterdicht is. U kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk uw stucloper kopen bij Afdekgigant. Zo weet u zeker dat uw vloeren goed zijn afgedekt. Wanneer u meer wilt lezen over stucloper kunt u de volgende blogs ook lezen: Stucloper, Stucloper aanbieding, Afdekken met stucloper. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten en stellen de wensen van onze klanten centraal. Alle bestellingen worden binnen 24 verzonden. Omdat u bij afdekgigant altijd de beste prijs betaald en uw bestellingen altijd binnen uiterlijk 1-2 dagen geleverd worden is het voor u niet meer nodig grote hoeveelheden voorraad te nemen om goede prijzen te krijgen.

Meer lezen over bijvoorbeeld afdekvlies, beschermfolie, Kleefmat.

De Afdekservice

Afdekgigant heeft ook een afdekservice. De afdekservice van afdekgigant is snel en effectief en dekt elke vloer professioneel en zorgvuldig voor u af met het gewenste afdekmateriaal.Evenemententapijt, Afdekvlies, stucloper of een Bateco vloer. Wij plaatsen het voor u.Vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan via het offerteformulier

Wilt u meer weten?….Wij horen graag van u!
Mail ons of neem contact op met onze klantenservice.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 183 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​