Stucloper prijs.

De stucloper prijs varieert op het internet en in de bouwmarkten enorm. U begrijpt dat de kwaliteit ook vaak te wensen over laat. Afdekgigant leverd uitsluitend de beste kwaliteits producten. Speciaal voor u hebben wij in ons assortiment maar liefs vijf varianten stucloper.

Zo heeft u zelf in de hand welke stucloper prijs u betaald, en welke kwaliteit voor uw situatie het beste is. De stucloper prijs hangt af van de dikte en breedte van de stucloper. Bovendien hebben wij ook een voordeel stucloper. Alle varianten zijn dubbel PE-gecoat.

Bovendien bieden wij onze klanten in overleg de mogelijkheid om zelf de dikte en lengte en breedte te bepalen van de stucloper.(pallet afname)

Hoe wordt de stucloper prijs bepaald?

De stucloper prijs wordt door een aantal elementen bepaald.

 • Wel of niet Gecoat
 • Dikte van de stucloper
 • Breedte van de stucloper
 • Vaste rol maten
 • Oppervlakte van de rol
 • Bedrukt of onbedrukt*

Alle stucloper bij ons dubbel PE-gecoat:

De lichtste stukloper variant is ook dubbelzijdig PE-gecoat stukloper en waterdicht en dus geschikt voor binnen en buiten. Wel moet gezegd worden dat voor intensievere werkzaamheden de dikkere varianten beter geschikt zijn. Zoals alle afdekmaterialen in ons assortiment is deze stucloper uiteraard ook van een A-Kwaliteit.

De stukloper prijs wordt dus onder andere bepaald door de dikte van het afdekmateriaal. In sommige gevallen heeft men geen dikke stukloper nodig en is deze extra voordelige (A-Kwaliteits) stukloper een uitkomst. Voor elke situatie of toepassing hebben wij nu het beste en voordeligste stukloper altijd op vooraad staan.

Dubbelzijdig PE-gecoat:

De dubbelzijdig PE-gecoate stukloper is waterdicht en daardoor binnen en buiten toepasbaar. Afhankelijk van hoe intensief de stukloper gebruikt wordt kunt u kiezen tussen vijf varianten. Aan de stukloper prijs kunt u zien welke de beste stukloper is en welke de voordeligste stukloper is.

Zo is bijvoorbeeld de standaard dubbel PE-gecoat stukloper 250-300 gram per vierkante meter. Maar de stukloper extra zwaar tussen de 300-350 gram per vierkante meter. Hier onder even de verschillende soorten stukloper op een rijtje.

Zoals eerder gezegd is het ook mogelijk uw stucloper op maat te bestellen. Zo krijgt u altijd wat voor uw situatie het beste is.

Onze stucloper heeft altijd een standaard kwaliteit die voor alle soorten uit ons assortiment het zelfde is:
afdekmaterialen van afdekgigant

 • Rollen hebben vaste maten.
 • Altijd onbedrukt
 • Vochtdicht/waterdicht
 • Dubbelzijdig PE gecoat
 • Afveegbaar
 • Voor het afdekken van bestaande vloeren
 • Voor het afdekken van harde vloeren

offerte aanvragen

Voor meer informatie over onze stukloper kunt u de volgende blogs eens bekijk: Afdekken met stucloper, Stucloper, Stucloper aanbieding, Stucloper kopen of onze stucloper pagina.

Naast stucloper hebben wij tal van verschillende soorten afdekmateriaal. Lees meer over deze afdekmaterialen door op de volgende links te klikken.

Voor het aftapen van de naden adviseren wij duct-tape welke ook in onze webwinkel verkrijgbaar is.

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons mailen via: info@afdekgigant.nl of bellen met onze klantenservice.
Logo afdekgigant