Stucloper

Stucloper is een van de bekenste afdekmaterialen. Stukloper of protectiekarton

van Afdekgigant is een stevig, dubbel waterdicht afdekkarton voor het beschermen van vloeren tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Stucloper van Afdekgigant is geen afvalpapier van frisdrankpakken, maar nieuw afdekmateriaal van een zeer stabiele en duurzame kwaliteit zonder opdrukken, en geeft dus geen problemen met bedrukkingen die afgeven op de ondergrond. Dit afdekmateriaal kan op alle vloeren gebruikt worden.Voor bestaande (niet vochtige) vloeren en vloeren die niet vochtgevoelig zijn is onze stucloper uitstekend geschikt. Wel raden wij aan om in vochtige vloeren bijvoorbeeld Multi Cover Ademend te gebruiken. Onze stucloper zou de vochigheid zeker aan kunnen maar de vochtgevoelige vloer zou kunnen gaan verkleuren en beschadigd kunnen raken. Daarom geven wij bij Afdekgigant zo veel mogelijk advies om deze vervelende situaties te voorkomen.

Pas gelegde vloeren afdekken

Voor pasgelegde vloeren dient u Multi Cover Ademend te gebruiken.

Pas gelegde vloeren moeten altijd door kunnen drogen. Met onze Multi Cover Ademend kan de vloer rustig door drogen en kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Multi Cover Ademend is eenvoudig uit te rollen doordat de kleeflaag aan de buitenkant zit en het afdekmateriaal gelijk mooi strak en vlak komt te leggen.Wanneer u de Multi cover Ademend wilt verwijderen is dit weer zeer eenvoudig op te rollen en kunt u in de meeste gevallen dit afdekmateriaal weer hergebruiken.

Een goede tip van een klant!!! Een goede tip is om dit materiaal tijdens het verhuizen buiten, voor de inloop uit te rollen om zo al het vuil buiten te houden.

Stucloper voor Harde vloeren

Verder is stucloper een ideaal product voor diverse soorten harde vloeren. Het schoonmaken van een onafgedekte vloer is na afloop van de klus vaak meer werk dan de klus zelf. Daarom is stucloper van afdekgigant een verrijking van het assortiment voor ieder gespecialiseerd bouw- en bouwgerelateerd bedrijf of klusser. Onze Stucloper wordt 2-zijdig PE gecoat zodat de sterkte van het materiaal altijd gewaarborgd blijft en heeft een beschermende functie tegen vocht of vloeistoffen.Stucloper is uitstekend geschikt voor vlakke harde ondergronden zoals, laminaat, parket en natuursteen, tegels enz. Wanneer men stucloper gebruikt om vloeren af te dekken dient men deze banen aan elkaar te plakken met “AG Duct Tape” zodat deze vlak blijft liggen en niet verschuift. Duct tape is een plakband soort op textiel basis. Wat AG Duct Tape onderscheidt van andere soorten plakband is dat duct tape zeer sterk is en olie- en water bestendig. Ook is duct tape gemakkelijk dwars te scheuren waardoor de verwerking zeer prettig is. Meer weten over Duct tape? Lees hier verder.

Mallen maken van stucloper

Een hele andere toepassing van stucloper is het maken van mallen voor bv.

modelbouw. In de modelbouw wereld dit afdekmateriaal een zeer bekent hulpmiddel om mallen te maken. Wel is het raadzaam om geen bedrukt afdekmateriaal te nemen omdat je dan de getekende knip en snij lijnen niet goed kunt zien. Ook wordt stucloper gebruikt voor mallen van bv. traptreden, raampjes, bankjes enz. Stucloper van Afdekgigant is uitstekend op maat te knippen. Zie foto. Zo zijn er tal van toepassingen waar stucloper uitstekend geschikt voor is.

Even alle voordelen op een rijtje!!!

 • Rollen hebben vaste maten
 • Onbedrukt
 • Twee zijdig PE gecoat
 • Duurzame kwaliteit
 • Zeer sterk
 • Ideaal voor het afdekken van bestaande vloeren
 • Ideaal voor het afdekken van harde vloeren

Voor grote oppervlaktes hebben wij afdekpakketten samen gesteld. Lees meer over deze afdekpakketten. De afdekpakketten zijn extra scherp geprijst.Natuurlijk kunt u ook voor andere afdekmaterialen bij ons terecht.

Een lijst van ons assortiment:

 1. Carpet Cover
 2. AG Floor Cover
 3. Multi Cover Basic
 4. Multi Cover Event
 5. Multi Cover Premium
 6. Multi Cover Ademend
 7. AG Glass Cover
 8. Stucloper
 9. AG Duct-Tape
 10. AG Uni Cover
 11. Evenemententapijt
 12. Taraflex Bateco Afdekvloeren

Duct tape of Easytape.

Onze AG Duct tape is geschikt voor het aan elkaar plakken van stukloper enafdekvlies. Het is handig in gebruik doordat het in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren is in de breedterichting. Dit komt omdat Duct tape een plakband op textiel basis is, waardoor men gemakkelijk tussen de geweefde draden door kan scheuren. Duct Tape wordt ook wel power-tape genoemd en dat is niet voor niets.

Deze olie- en waterbestendige tape is daardoor uitermate handig tijdens allerlei bouwactiviteiten. U kunt Duct Tape in 50 mm x 50 meter en 75 mm x 50 meter bestellen. Onze Duct tape heeft een zeer goede hechting op de stukloper en de afdekvlies. Een andere uitstekende tape is onze nieuwe removable tape welke de naam easytape heeft gekregen.

AG Easy Tape is een handige gemakkelijk verwijderbare tape en laat geen lijmresten achter.Een uitgebreid afdekadvies vindt u via onze productwijzer. Lees hier meer over afdekken met stucloper. Of ga direct naar onze speciaal ingerichte stucloper pagina.Wilt u meer weten dan kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier ofbellen met onze klantenservice.

Logo afdekgigant
De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 186 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​